Jump to content

Ποια τηλεοπτική σειρά παρακολουθείτε?

Borg

Recommended Posts

• Replies 1,8k
  • Created
  • Last Reply

Αρκετά καλή σειρά. Είναι ένας κατάσκοπος των ΗΠΑ, που "κόβεται" ξαφνικά, και προσπαθεί να δει τι έχει συμβεί και τον έδιωξαν. Παράλληλα, και για να ζήσει αναλαμβάνει, αξιοποιώντας τις γνώσεις του και τις ικανότητές του, να βοηθήσει διαφόρους ανθρώπους του Μαϊάμι (εκεί εκτυλίσσεται η σειρά) στα προβλήματα που έχουν με διάφορους κακοποιούς.

Παιδες το Burn Notice αξιζει να το αρχισω?

χμμμ δύσκολη απάντηση.η σειρά είναι καλή (σαν το csi miami ένα πράμα για να καταλάβεις

αν τα'χεις δει και τα 2 νομίζεις ότι γυρίστηκαν στα ίδια μέρη με τις ίδιες μοντέλες) αλλά το μοτίβο είναι επαναλαμβανόμενο και αυτό με χάλασε κάπως.

είμαι στο τέλος του 4ο κύκλου και άφησα τον 5ο για το Sons of Anarchy που μου άρεσε πολύ

το White Colllar δεν με ενθουσίασε (προς το παρόν) ελπίζω για καλύτερη συνέχεια

Και την επόμενη και τη μεθεπόμενη θα προβάλλουν κανονικά. Ωραίο αυτό. Θα είναι απολαυστικό. Θα έχει Will Wheaton και Brent Spiner (ψάξτε τον να κάνει τη φωνή του Patrick Stewart - απλά απίστευτος). Και οι δύο από το Star Trek.

Edit: [MENTION=9665]z3et[/MENTION] Τι εννοείς;

[MENTION=9387]victor[/MENTION], ρωταω αν ξερουμε τι ωρα προβαλλεται στο αμερικα.

4am ώρα Ελλάδος θα είναι στα διάφορα στέκια το HDrip.

Κοιμήσου και το βλέπεις αύριο το απόγευμα παρέα με μία ζεστή σοκολάτα. (αν βολεύει και ο καιρός) :p

Breaking Bad.Επρεπε να φτασει στο 13o επεισοδιο η σειρα για να δουμε λιγο good old bad ass Walter White.

Δεν βαριεσαι,τα σπασε ο τυπος βουλωσε στοματα

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=NisCkxU544c]Like A Boss (ft. Seth Rogen) - Uncensored Version - YouTube[/ame]

Terra nova χειροτερο και απο τα προηγουμενα επεισοδια.Τωρα πραγματικα να το δουμε λιγο σοβαρα ειναι πολυ δυσκολο να φτιαξεις μια τοσο κακη σειρα.Η οι τυποι ειναι πραγματικα βλαμενοι και δεν ξερουν τι γραφουν η θα πεταχτουν σε καποια ακυρη φαση μεσα στο επεισοδιο και θα πουν χα χα σας γελασαμε δεν ειναι αυτη η κανονικη σειρα αααυτη ειναι και θα αρχισει το κανονικο terra nova:tomato:

[MENTION=9387]victor[/MENTION] είσαι σίγουρος για το θέμα της μίας ώρας,γιατί εγώ βλέπω τα εξής στοιχεία για το επεισόδιο:

Episode.......: S05E05

Release Date..: 2011-10-13

Release Size..: 454.89Mb

Play Time.....: 21:01

Resolution....: 1280x720

Video bitrate.: 2896kbps

Audio info....: 6ch, 128kbps

Subtitles.....: No

CRF value.....: 18.0

[MENTION=9387]victor[/MENTION] είσαι σίγουρος για το θέμα της μίας ώρας,γιατί εγώ βλέπω τα εξής στοιχεία για το επεισόδιο:

Episode.......: S05E05

Release Date..: 2011-10-13

Release Size..: 454.89Mb

Play Time.....: 21:01

Resolution....: 1280x720

Video bitrate.: 2896kbps

Audio info....: 6ch, 128kbps

Subtitles.....: No

CRF value.....: 18.0

21m1s είναι όντως το επισόδειο ;)

Ξέρει κανείς αν υπάρχουν easter eggs με επιπλέον time στα αρχεία βίντεο;

Γιατί δε θέλω να χάσω το άλλο μισό αν αυτό υπάρχει. :clap:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.