Jump to content

Ποια τηλεοπτική σειρά παρακολουθείτε?

Borg

Recommended Posts

Μωρέ από το 3ο επεισόδιο κατάλαβα ότι θα είναι μεγάλη μουφιά.

Απλά δεν έστεκε το επεισόδιο!! :bad:

• Replies 1,8k
  • Created
  • Last Reply

Σημερινές σειρές:

House: μέτριο προς καλό

Τerra Nova: ακόμα και για το επίπεδο της σειράς ήταν meh και βαρετό

Bored to Death: μέτριο προς καλό

Dexter μια χαρα κρατα και τραβαει χαλαρα! Ηρθε και το ξανθο με τις καμπυλεεεεεεεες και εδεσε! Αυτη αν θυμαμαι επαιζε στους Heroes!

Eχει δει κανενας το Merlin? ψαχνω μια σειρα "εποχης" για την κοπελα μου! ειδε το game of thrones και ξετρελαθηκε!!

To εχω δει κι εγω αλλα ειναι λιγο βαρετο....

5568765167_9d930ecf56_m.jpg

Υπάρχει και το Pillars of the Earth και The Tudors.

Season finale απο Breaking Bad με ένα επεισόδιο δυναμίτη!!!

Αυτά είναι.

Mου μπήκε και εμενα μια υποψία για το ποιος ήταν στο αεροπλάνο.... Αλλά...

Μια σειρά που εύχεσαι να μην είχε καθόλου να κάνει με αληθινές, ανθρώπινες σχέσεις, γιατί οι χαρακτήρες του είναι πιο βαρετοί κι από τοίχο που στεγνώνει με γκρι μπογιά. Κατά τα άλλα έχει τρύπες, είναι βαρετό, κάθε επεισόδιο είναι ακόμα πιο ανόητο από το προηγούμενο, η Αγία Σπιλμπεργκική Οικογένεια μας έχει κουράσει αφάνταστα πλέον, και ο γιος συγκεκριμένα... ας πούμε ότι θα παραδεχόμασταν την σειρά αν ο γιος γινόταν οδοντογλυφίδα δεινοσαύρων σε μελλοντικό επεισόδιο.

:clap:

Ποιό αεροπλάνο;

To αεροπλάνο που τινάχτηκε στον αέρα και επεσε το αρκουδάκι στην πισίνα του Γουόλτερ

To αεροπλάνο που τινάχτηκε στον αέρα και επεσε το αρκουδάκι στην πισίνα του Γουόλτερ

Όσοι δεν έχετε δει το τελευταίος,don't open.

Ποιος νομίζεις ότι ήταν μέσα;

Δεν θυμάμαι να έδειξε τίποτα στο τελευταίο επεισόδιο ,οπότε μου προκαλείς απορία. :p

Όσοι δεν έχετε δει το τελευταίος,don't open.

Ποιος νομίζεις ότι ήταν μέσα;

Δεν θυμάμαι να έδειξε τίποτα στο τελευταίο επεισόδιο ,οπότε μου προκαλείς απορία. :p

Το χτεσινό δεν ήταν το τελευταίο;

Έχω την αίσθηση οτι ήταν η γυναίκα του.

[MENTION=4839]wesker[/MENTION] Μιλάς για το τελος της 2ης σαιζόν.

Ο Hydra μιλάει για το τέλος της 4ης σαιζόν.

[MENTION=4839]wesker[/MENTION] Μιλάς για το τελος της 2ης σαιζόν.

Ο Hydra μιλάει για το τέλος της 4ης σαιζόν.

Τότε τα ελληνικά κανάλια προσπαθουν να μας μπερδέψουν... Καταγγέλω προπαγάνδα!

Τέλος το Terra Nova για μένα, με όσα διάβασα δεν μπήκα καν στο κόπο να δω το 4ο επεισόδιο. To Sons of Anarchy συνεχίζει δυνατά πάντως.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.