Jump to content

Ποια τηλεοπτική σειρά παρακολουθείτε?

Borg

Recommended Posts

Αδιάφορο το επεισόδιο του Fringe. Πολύ καλός όμως σαν ηθοποιός ο John Noble.

• Replies 1,8k
  • Created
  • Last Reply

Το επεισόδιο από Supernatural ήταν το αθλιότερο της σειράς όλης.

Δεν μπορώ ακόμα να καταλάβω ποιός ο λόγος ύπαρξης αυτού του επεισοδίου. :slap:

Τελείωσα την 3η απο HOUSE .

Η σαιζόν ήταν άπαιχτη,η καλύτερη so far (δεν έχω δει τις επόμενες όμως).

Ο David Morse είναι τεράστια ηθοποιάρα και ανέβασε πολύ τη σειρά με τις συμμετοχές του σε κάποια επεισόδια.

Μπορεί στις επόμενες σαιζόν,όπως ακούω να λέτε να ξεφεύγει πολύ η σειρά,όμως μέχρι τώρα το γεγονός ότι ο σεναριογράφος ασχολείται και με πιο προσωπικά θέματα των πρωταγωνιστών μας μου αρέσει.

Η πρώτη σαιζόν ήταν κάπως μονότομη κατά τη γνώμη μου.

Ο Hugh Laurie τι ηθοποιάρα είναι ρε παιδιά. Ο τύπος παίζει τόσο υπέροχα το ρόλο του,που ώρε ώρες πιστεύω ότι μπορεί και να ταυτίζεται με τον αληθινό του χαρακτήρα

(πριν λίγο καιρό έμαθα ότι είναι και μουσικός μάλιστα).

Δεν μπορώ να φανταστώ κάποιον άλλον στο ρόλο αυτό.

Ο [MENTION=400]astrolabos[/MENTION] θα σου πει. Είναι ο καταλληλότερος να σου απαντήσει. :hehe:

όσοι έχετε δει το fringe season 3 πείτε λίγο (Σε σπόιλερ) από το τέλος τι ακριβώς καταλάβατε

O Peter είναι σαν να μην υπήρξε ποτέ

O Hugh Laurie είναι "απλά" ένας κορυφαίος Βρετανός ηθοποιός.

Ειδικά σε κωμικούς ρόλους είναι απίστευτος.

Αν θέλετε να δείτε τι μπορεί να κάνει προτείνω το A Bit of Fry and Laurie.

Και στο Blackadder καλός επίσης.

Είναι ωραίος μουσικός επίσης - ειδικά στο πιάνο ζωγραφίζει με jazz/blues κομμάτια (killer combo for my taste in my music).

Γενικά πολυτάλαντος.

Περίληψη του επεισόδιου Νο4 Terra Nova. Δεν το έχω δει ακόμα.

When Elisabeth, Jim, Malcolm and Taylor investigate radio silence at a nearby scientific outpost, they discover an outbreak of a mysterious virus causing memory loss, paranoia and eventually death. The group must work together to find a cure before they lose their sanity and all of Terra Nova is infected.

Σε καθε επεισοδιο θα ανακαλυπτουν τον "τροχο¨οπως θα λεγαμε και εμεις! Αν συνεχισει σε τετοιο μοτιβο το βλεπω να μην κανουν πρωτοχρονια:help: Σορρυ αλλα δεν μπορω να το χωνεψω! Ειναι κατι million years στο παρελθον και φερονται λες και πηγαν στο Αττικο παρκο:tomato:

1) Προς το μέτριο το 2ο επεισόδιο Homeland κατ 'εμέ.

2) Σήμερα ξεκίνησε και το Bored to Death.

3) Άντε να δούμε και το 4ο επεισόδιο Terra Nova. "See the exclusive video of all new 35 cliches of the next episode."

Εγώ τα 2 eps από TN τα έσβησα και δεν πρόκειται να κατεβάσω και άλλα...
Ωραιο το Terra Nova ,με εψησε αγρια να το συνεχισω και αυτο ειναι προσον για μια σειρα που μολις ξεκιναει.

Το cast πολυ καλο. Τα visual effects ειναι παρα πολυ προχωρημενα για σειρα. :)

:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.