Nephiλiμ Ιανουάριος 5, 2010 #141 Ιανουάριος 5, 2010 Ξεκίνησα το Accidentaly on purpose, κωμωδία καταστάσεων, φάση έχει.Επίσης, το Californication και μπορώ να πω ότι πραγματικά με έχει κολλήσει μπροστά στην τηλεόραση, απίθανο σενάριο.Αμα φτασεις στο current season (που τελειωσε προσφατα) ετοιμασου για εκσφενδονισμο αντικειμενων.Το penn & Teller φοβερο αλλα με κουρασε καπου στην 4η season.
dunkel_Stern Ιανουάριος 5, 2010 #142 Ιανουάριος 5, 2010 Το penn & Teller φοβερο αλλα με κουρασε καπου στην 4η season. μόλις είδα και το τελευταίο... ...αλλα ρε "μαμοτο" στο season 7 το τελευταίο επεισόδιο που βρήκα είναι το 10 και είναι απο τον αύγουστο. τι μετά δεν κάνανε κανένα άλλο επεισόδιο?
Hohenstaufen Ιανουάριος 8, 2010 #144 Ιανουάριος 8, 2010 Πότε ξαναρχίζει το TG;Μάλλον προς καλοκαιράκι πλευρά. Νομίζω.
Snips Ιανουάριος 12, 2010 #145 Ιανουάριος 12, 2010 Prison Break μόνο για τον Robert Knepper (T-Bag ). O τύπος για μένα "κρατάει" μεγάλο μέρος από την σειρά. Υποκριτικά μιλάμε βέβαια. Διότι τα άδερφια μάλλον με γλύψιμο γίναν ηθοποιοί....Σταμάτησε και το Ευτυχισμένοι μαζί ρε γμτ. Σπύρος-Φώτης-Διονύσης-Μάκης, δεν ξαναβγαίνουν....Κατά τα άλλα από όλα αυτά τα καινούργια.....φιλαράκια...πάλι. Τα άλλα είναι για τον κουβά. Όπως είπε και ο BRUCE (Lee)...."If someone is wasting my time, they're not just wasting it. They're stealing it."
Borg Ιανουάριος 13, 2010 Author #146 Ιανουάριος 13, 2010 Prison Break μόνο για τον Robert Knepper (T-Bag ). O τύπος για μένα "κρατάει" μεγάλο μέρος από την σειρά. Υποκριτικά μιλάμε βέβαια. Διότι τα άδερφια μάλλον με γλύψιμο γίναν ηθοποιοί....ε οχι και ετσι και οι :William Fichtner -> Alex MahonePeter Stormare -> John AbruzziPaul Adelstein -> Paul KellermanWade Williams -> Brad Bellickείναι δυνατά χαρτιά ως ηθοποιοί / ρόλοι
jesus Ιανουάριος 13, 2010 #147 Ιανουάριος 13, 2010 στους πρωταγωνιστες μας τα χαλασαν.πραγματικα ηταν αθλιοι σαν ηθοποιοι και οι 2
deninho Ιανουάριος 13, 2010 #148 Ιανουάριος 13, 2010 ναι, αλλά ο τύπος που έκανε το Σκόφιλντ είναι ο λατρεμένος των κοριτσιών, οπότε με αυτόν για πρωταγωνιστή η σειρά ακόμη και στις αισχρές σαιζόν της ήταν από τις πρώτες σε τηλεθέαση.Το NBC είχε μερικές σειρές που βλέπονταν αλλά τις έκοψε (π.χ. το Life με τον Damian Lewis)
Dolly Ιανουάριος 13, 2010 #149 Ιανουάριος 13, 2010 Ξεκινάω Dexter το ΣΚ και θα κάνω report τι θα δούμε!Ακόμα δοκιμάστε το the wire
Snips Ιανουάριος 13, 2010 #151 Ιανουάριος 13, 2010 ε οχι και ετσι και οι : William Fichtner -> Alex Mahone Peter Stormare -> John Abruzzi Paul Adelstein -> Paul Kellerman Wade Williams -> Brad Bellick είναι δυνατά χαρτιά ως ηθοποιοί / ρόλοι William Fichtner Εκτός συναγωνισμού. Ο άνθρωπος είναι γνωστός ηθοποιός. Peter Stormare Ηellooo John? Μετά την πρώτη season που πήγε καλέ;; Paul Adelstein Τι να σου πώ....τρελός ρόλος. Λίγο στην αρχή και λίγο στο τέλος... Wade Williams Μια από τα ίδια....
LevelOne Ιανουάριος 25, 2010 #152 Ιανουάριος 25, 2010 Εχω λιώσει με το "The Big Bang Theory".... Τι παιδί η Penny... Τι παιδί...
Nephiλiμ Ιανουάριος 25, 2010 #153 Ιανουάριος 25, 2010 Εχω λιώσει με το "The Big Bang Theory".... Τι παιδί η Penny... Τι παιδί... Μην τα λεμε 10 φορες. Δες και Til Death. Οσοι με ακουσαν δεν το μετανιωσαν.
Dolly Ιανουάριος 25, 2010 #154 Ιανουάριος 25, 2010 Ξεκίνησε πρόσφατα, (2 επεισόδια μέχρι εχτές) η Spartacus Sand and Blood. Με πρωταγωνίστρια την Lucy Lawless.Σκηνές από gladiator, αρχαία ρώμη, ΠΟΛΥ, αίμα, εμένα μου άρεσε.
jpavly Ιανουάριος 25, 2010 #155 Ιανουάριος 25, 2010 Καλό φαίνεται, βασικά αντιγραφούλα του 300 σε αίσθηση, αλλά περισσότερο splatter το οποίο χαλάει λίγο την αισθητική, τουλάχιστον τη δική μου.
Dolly Ιανουάριος 25, 2010 #156 Ιανουάριος 25, 2010 Ναι το λέγανε και σε κάτι φόρουμ που διάβαζα, πως για πολλούς είναι λόγος να ΜΗΝ δείς την σειρά το ΤΟΣΟ αίμα.Εμένα μου άρεσε, αλλά δεν νομίζω να γούσταρε η γυναίκα...
raven_g20 Ιανουάριος 25, 2010 #157 Ιανουάριος 25, 2010 Ξανά 24 (Season 8)....Jack Bauer is back!! Να δούμε τι άλλο θα γίνει....τον βλέπω να εξαφανίζει καμία πόλη μόνος του...
ΓιαγκΤ Ιανουάριος 25, 2010 #158 Ιανουάριος 25, 2010 Όλες οι σειρές κάνουν κοιλιά και βλέπεις επεισόδια με το ζόρι και στο γρήγορο. Εξαίρεση το Arrested development . Τρεις σεζόν να κοπανιέσαι στο γέλιο.
Nephiλiμ Ιανουάριος 25, 2010 #159 Ιανουάριος 25, 2010 Όλες οι σειρές κάνουν κοιλιά και βλέπεις επεισόδια με το ζόρι και στο γρήγορο. Εξαίρεση το Arrested development . Τρεις σεζόν να κοπανιέσαι στο γέλιο. Δεν γελασα ουτε μια φορα για 2 ολοκληρες seasons και η καμερα μου φερνε πονοκεφαλο.
ΓιαγκΤ Ιανουάριος 26, 2010 #160 Ιανουάριος 26, 2010 μου φερνε πονοκεφαλο. Δεν θέλω να σε ανησυχήσω Λεωνίδα αλλά είναι το δεύτερο σύμπτωμα μετά τον μέγα Αλέξανδρο. Συνήθως αυτά είναι ορμονικά, και χρίζουν άμεσης αντιμετώπισης. : P Το Burn Notice λέει τίποτα η θα χάσω το χρόνο μου;
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.