Jump to content

Ποια τηλεοπτική σειρά παρακολουθείτε?

Borg

Recommended Posts

Ξεκίνησα το Accidentaly on purpose, κωμωδία καταστάσεων, φάση έχει.

Επίσης, το Californication και μπορώ να πω ότι πραγματικά με έχει κολλήσει μπροστά στην τηλεόραση, απίθανο σενάριο.

Αμα φτασεις στο current season (που τελειωσε προσφατα) ετοιμασου για εκσφενδονισμο αντικειμενων.

Το penn & Teller φοβερο αλλα με κουρασε καπου στην 4η season.

• Replies 1,8k
  • Created
  • Last Reply

Το penn & Teller φοβερο αλλα με κουρασε καπου στην 4η season.

μόλις είδα και το τελευταίο...

...αλλα ρε "μαμοτο" στο season 7 το τελευταίο επεισόδιο που βρήκα είναι το 10 και είναι απο τον αύγουστο. τι μετά δεν κάνανε κανένα άλλο επεισόδιο? :(

Prison Break μόνο για τον Robert Knepper (T-Bag ). O τύπος για μένα "κρατάει" μεγάλο μέρος από την σειρά. Υποκριτικά μιλάμε βέβαια. Διότι τα άδερφια μάλλον με γλύψιμο γίναν ηθοποιοί....

Σταμάτησε και το Ευτυχισμένοι μαζί ρε γμτ. Σπύρος-Φώτης-Διονύσης-Μάκης, δεν ξαναβγαίνουν....

Κατά τα άλλα από όλα αυτά τα καινούργια.....φιλαράκια...πάλι. Τα άλλα είναι για τον κουβά. Όπως είπε και ο BRUCE (Lee)...."If someone is wasting my time, they're not just wasting it. They're stealing it."

Prison Break μόνο για τον Robert Knepper (T-Bag ). O τύπος για μένα "κρατάει" μεγάλο μέρος από την σειρά. Υποκριτικά μιλάμε βέβαια. Διότι τα άδερφια μάλλον με γλύψιμο γίναν ηθοποιοί....

ε οχι και ετσι

και οι :

William Fichtner -> Alex Mahone

Peter Stormare -> John Abruzzi

Paul Adelstein -> Paul Kellerman

Wade Williams -> Brad Bellick

είναι δυνατά χαρτιά ως ηθοποιοί / ρόλοι

στους πρωταγωνιστες μας τα χαλασαν.πραγματικα ηταν αθλιοι σαν ηθοποιοι και οι 2

ναι, αλλά ο τύπος που έκανε το Σκόφιλντ είναι ο λατρεμένος των κοριτσιών, οπότε με αυτόν για πρωταγωνιστή η σειρά ακόμη και στις αισχρές σαιζόν της ήταν από τις πρώτες σε τηλεθέαση.

Το NBC είχε μερικές σειρές που βλέπονταν αλλά τις έκοψε (π.χ. το Life με τον Damian Lewis)

ε οχι και ετσι

και οι :

William Fichtner -> Alex Mahone

Peter Stormare -> John Abruzzi

Paul Adelstein -> Paul Kellerman

Wade Williams -> Brad Bellick

είναι δυνατά χαρτιά ως ηθοποιοί / ρόλοι

William Fichtner Εκτός συναγωνισμού. Ο άνθρωπος είναι γνωστός ηθοποιός.

Peter Stormare Ηellooo John? Μετά την πρώτη season που πήγε καλέ;;

Paul Adelstein Τι να σου πώ....τρελός ρόλος. Λίγο στην αρχή και λίγο στο τέλος...:nothing:

Wade Williams Μια από τα ίδια....

• 2 weeks later...
Εχω λιώσει με το "The Big Bang Theory".... Τι παιδί η Penny... Τι παιδί...

Μην τα λεμε 10 φορες.

Δες και Til Death.

Οσοι με ακουσαν δεν το μετανιωσαν.:p

Ξεκίνησε πρόσφατα, (2 επεισόδια μέχρι εχτές) η Spartacus Sand and Blood.

Με πρωταγωνίστρια την Lucy Lawless.

Σκηνές από gladiator, αρχαία ρώμη, ΠΟΛΥ, αίμα, εμένα μου άρεσε.

Καλό φαίνεται, βασικά αντιγραφούλα του 300 σε αίσθηση, αλλά περισσότερο splatter το οποίο χαλάει λίγο την αισθητική, τουλάχιστον τη δική μου.

Ναι το λέγανε και σε κάτι φόρουμ που διάβαζα, πως για πολλούς είναι λόγος να ΜΗΝ δείς την σειρά το ΤΟΣΟ αίμα.

Εμένα μου άρεσε, αλλά δεν νομίζω να γούσταρε η γυναίκα...

Ξανά 24 (Season 8)....Jack Bauer is back!! Να δούμε τι άλλο θα γίνει....τον βλέπω να εξαφανίζει καμία πόλη μόνος του...:)

Όλες οι σειρές κάνουν κοιλιά και βλέπεις επεισόδια με το ζόρι και στο γρήγορο.

Εξαίρεση το Arrested development . Τρεις σεζόν να κοπανιέσαι στο γέλιο.

Όλες οι σειρές κάνουν κοιλιά και βλέπεις επεισόδια με το ζόρι και στο γρήγορο.

Εξαίρεση το Arrested development . Τρεις σεζόν να κοπανιέσαι στο γέλιο.

Δεν γελασα ουτε μια φορα για 2 ολοκληρες seasons και η καμερα μου φερνε πονοκεφαλο.:p

μου φερνε πονοκεφαλο.:p

Δεν θέλω να σε ανησυχήσω Λεωνίδα αλλά είναι το δεύτερο σύμπτωμα μετά τον μέγα Αλέξανδρο. Συνήθως αυτά είναι ορμονικά, και χρίζουν άμεσης αντιμετώπισης. : P

Το Burn Notice λέει τίποτα η θα χάσω το χρόνο μου;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.