Jump to content

Ποια τηλεοπτική σειρά παρακολουθείτε?

Borg

Recommended Posts

• Replies 1,8k
  • Created
  • Last Reply

Εχω σταματησει ΗΔΗ το HOUSE.(Λιγο πριν το τελος της 6ης?)

Και ξερετε -οσοι παρακολουθουσατε το θρεντ παλια- ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΑΓΑ ΤΟ ΧΑΟΥΖΑ.:weep:

Dewd, σταματησες το House ΠΡΙΝ το HIMYM? wtf? :p

Βασικα εχω μεινει στο τελος της 5ης στο -ξανα θα το πω, ναι- ΣΚΑΤΕΝΙΟ ΗΙΜΥΜ.

Σημερα ειδα το πρωτο της 7ης με την κοπελια μου για "παρεα".

Ο ΧΑΟΥΖΑΣ σακαρει ασχημα, οχι εγω.

Που εγινε σαπουνοπερα.

Εκεινο με τα ζομπι που θα ξεκινησει τωρα πρωτη φορα πως λεγεται;

Ειναι λιγο ZOMBIELAND φαση νομιζω ....

Το trailer δεν με τρελανει παντως!

Walking Deaaadddd!!! :man_in_love:

house md χάλασε

himym χάλασε

chuck χάλασε

two and half men χάλασε

doctor who χάλασε......

γιαυτό και εγώ βλέπω burn notice και warehouse 13 και αστο καλό!!!!

Άποψη μου, το House μαμούσε, και συνεχίζει να μαμεί.

Αν δεν σας αρέσει που δραματικοποιήθηκε και προσπαθούνε να βάλουνε μια συνέχεια στην σειρά, και να αναπτύξουνε τους χαρακτήρες και τις σχέσεις αυτών, αλλάξτε σειρά.

Δείτε ένα action.

Εμένα ακόμα μου αρέσει ο House.

greg_house1.jpg

Θα σε ελεγα Αθεοφοβο αλλα...LOL.

Άποψη μου, το House μαμούσε, και συνεχίζει να μαμεί.

Αν δεν σας αρέσει που δραματικοποιήθηκε και προσπαθούνε να βάλουνε μια συνέχεια στην σειρά, και να αναπτύξουνε τους χαρακτήρες και τις σχέσεις αυτών, αλλάξτε σειρά.

Δείτε ένα action.

Ok TV Guru.

Sorry που νιωθουμε οτι το House MD μοιαζει ολο και περισσοτερο με Greys Anatomy και προτιμουμε το παλιο CSI με γιατρους μοτιβο.

Define TV Guru...

Γιατί εκτός και αν εσύ έχεις σπουδάσει κάτι σχετικό με τον κινηματογράφο/θέατρο, όσο άσχετος είμαι εγω με αυτά τόσο είσαι και εσύ.

Και πέραν αυτού τι σχέση έχει αν ξέρει κανείς και τι ξέρει σε σχέση με τις ταινίες/σειρές ?

Σου αρέσει η σειρά ? Καλώς.

Δεν σου αρέσει ? Καλώς επίσης, δεν την βλέπεις πια.

Θα σε ελεγα Αθεοφοβο αλλα...LOL.

6ff63aa3-8d3f-4de6-9c77-6aa29cdc6a22.jpg

απόψεις λέμε παίδες.

Ύψωσε το ανάστημά του για να σταματήσει τη διαμάχη ο νάνος, αλλά δε νομίζω να καταφέρει γιατί οι νάνοι είναι κοντοί. :p

[MENTION=9387]victor[/MENTION] εισαι τρελος ρε;

Ουτε για πλακα δε θα μας αφηνεις να αναφερουμε τον Θεουλη και πεταγεσαι μαρη αθεοφοβη. :p

[MENTION=9387]victor[/MENTION] εισαι τρελος ρε;

Ουτε για πλακα δε θα μας αφηνεις να αναφερουμε τον Θεουλη και πεταγεσαι μαρη αθεοφοβη. :p

Και καλά κάνω. Γιατί κάθε φορά που τον αναφέρετε συνοδεύεται και από ένα σωρό mentions για μένα με συγγνώμες. :hehe:

Ειμαι στο "τσακ" να σταματησω το ΗΙΜΥΜ.

Δεν βλεπεται.

Μα δεν βλέπεται όμως. Χθες είδα τα πρώτα 2 του 7ου κύκλου. Μόνο ο Barney υπάρχει, τίποτα άλλο. Α, και τα 3 τελευταία δευτερόλεπτα με τη Victoria στο 7x02.

To TAHM πιστεύω ότι το έσωσε πολύ καλά με τον Κούτσερ, γέλασα μπόλικο στο 20λεπτο.

Θα μου πείτε ποιά επεισόδια εξελίσουν την κεντρική ιστορία στο Fringe (SE02 & SE 03) ή δεν θα το ξαναδώ;

Και μένα μου άρεσε το ΤAHM αλλά βλέπω στο internet πολύ το θάβουν βρε παιδάκι μου :confused:

Btw σήμερα Supernatural!!! Αντε να δούμε

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.