Jump to content

Ποια τηλεοπτική σειρά παρακολουθείτε?

Borg

Recommended Posts

• Replies 1,8k
  • Created
  • Last Reply

Καήκαμε το σ/κ με το Game of Thrones, είδαμε και τα 10 επεισόδια. Δεν τρελάθηκα, κι επειδή προς το τέλος είχα βαρεθεί στο τελευταίο επεισόδιο με πήρε ο ύπνος και το έχασα από τη μέση και μετά. Κάθε επεισόδιο πάντως αν δεν είχε σεξ δεν γινόταν :hehe:

Καήκαμε το σ/κ με το Game of Thrones, είδαμε και τα 10 επεισόδια. Δεν τρελάθηκα, κι επειδή προς το τέλος είχα βαρεθεί στο τελευταίο επεισόδιο με πήρε ο ύπνος και το έχασα από τη μέση και μετά. Κάθε επεισόδιο πάντως αν δεν είχε σεξ δεν γινόταν :hehe:

What.png

Εκείνο το site με το ημερολόγιο και τις σειρές που παίζει κάθε μέρα το έχει κανείς εύκαιρο, να βλέπουμε τι βγαίνει;

What.png

Τι να κάνω πασάμ αφού δε με συγκίνησε ιδιαίτερα. Είχε 1-2 καλά επεισόδια, το 6ο και το 7ο νομίζω, που κράτησαν το ενδιαφέρον αλλιώς θα το είχα σταματήσει, πάλι καλά που παίζει κι ο Peter Dinklage δηλαδή.

Τι να κάνω πασάμ αφού δε με συγκίνησε ιδιαίτερα. Είχε 1-2 καλά επεισόδια, το 6ο και το 7ο νομίζω, που κράτησαν το ενδιαφέρον αλλιώς θα το είχα σταματήσει, πάλι καλά που παίζει κι ο Peter Dinklage δηλαδή.

Rplrs.gif

Tο Harper's Island το έχει δει κανείς; λέει τίποτις;

Harper's Island (TV Series 2009) - IMDb

Not bad.

Σύντομο ( μόνο 1 season, 12 επισόδεια ήτανε ? δεν θυμάμαι ακριβώς :D ), αλλά είχε λίγο από όλα.

Είναι hit & miss σειρά, κάποιοι ξετρελάθηκαν, κάποιοι απλά μείνανε ικανοποιημένοι, κάποιοι ξενέρωσαν, άλλοι ζητούσανε πίσω τον χρόνο τους.

Δες τα πρώτα 2-3 επισόδεια, και αποφασίζεις αν σου αρέσει ή όχι.

Lie to Me.

Χοντρό κόλλημα.. 7 επεισόδια με τη μία...

Καλή σειρά.

Ερώτηση για γνώμες. Ίσως έχει χιλιοειπωθεί αλλά καλύτερα να πάρω συγκεκριμένες απαντήσεις.

Ξεκίνησα να δω CSI και διάλεξα το Miami. Στο 3 επεισόδιο το παράτησα, κυριώς για τον βασικό χαρακτήρα ο οποίος ήταν πολύ..."κρύος".

Προτείνετε κάποια άλλη εκδοχή του CSI ή να μην ασχοληθώ;

Εγώ έχω κολλήσει με το New York, μου αρέσουν οι χαρακτήρες. Ο Horatio δεν παλεύεται, εδώ συμμετέχει σε ένα επεισόδιο στον 2ο κύκλο αν θυμάμαι καλά του CSI NY και περιμένεις να τελειώσει ο ρόλος του πως και πως :p

Το LA μου φαίνεται κάπως πιο παλιό, δεν έχω ασχοληθεί και ιδιαίτερα όμως.

:sick:

[ame]

[/ame]

ROFL :rofl:

[ame]

[/ame]
Εγώ έχω κολλήσει με το New York, μου αρέσουν οι χαρακτήρες. Ο Horatio δεν παλεύεται, εδώ συμμετέχει σε ένα επεισόδιο στον 2ο κύκλο αν θυμάμαι καλά του CSI NY και περιμένεις να τελειώσει ο ρόλος του πως και πως :p

Το LA μου φαίνεται κάπως πιο παλιό, δεν έχω ασχοληθεί και ιδιαίτερα όμως.

:sick:

ROFL :rofl:

poker%20face.png

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=dFNseut4wmE&feature=channel_video_title]Bored To Death Season 3 - Elevator Trailer (HBO) - YouTube[/ame]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.