deninho Σεπτέμβριος 5, 2011 #1441 Σεπτέμβριος 5, 2011 Sherlock (TV Series 2010–*) - IMDbΠολύ καλή παραγωγή, πολύ ενδιαφέροντα επεισόδια, αλλά μόλις 3 ανά σαιζόν (αναμένουμε τη δεύτερη σαιζόν). ~90 λεπτά το επεισόδιο.Ουσιαστικά, μια σύγχρονη εκδοχή του Sherlock Holmes.
GriGaS Σεπτέμβριος 6, 2011 #1443 Σεπτέμβριος 6, 2011 SherlockMίνι σειρά (3 επισόδεια της μιάμισης ώρας) με περιπέτειες του Sherlock Holmes βασισμένες πάνω σε ιστορίες του Sir Arthrur Conan Doyle, και προσαρμοσμένες στην εποχή μας.Είδα χθες το πρώτο επισόδειο, και μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι αξίζει το 9 που του βάζουν στο IMDB.2 μήνες πριν....τουλάχιστον το είδε κάποιος!
FANISTELROOY Σεπτέμβριος 6, 2011 #1444 Σεπτέμβριος 6, 2011 Eπιβεβαιωνω και γω για το Sherlock οτι ειναι πολυ καλο!!:smoke:
unstoppable Σεπτέμβριος 6, 2011 #1445 Σεπτέμβριος 6, 2011 Sherlock (TV Series 2010–*) - IMDbΠολύ καλή παραγωγή, πολύ ενδιαφέροντα επεισόδια, αλλά μόλις 3 ανά σαιζόν (αναμένουμε τη δεύτερη σαιζόν). ~90 λεπτά το επεισόδιο.Ουσιαστικά, μια σύγχρονη εκδοχή του Sherlock Holmes.Είδα το πρώτο επεισόδιο πριν κανά μήνα, δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε το αντίθετο μάλιστα. Ψιλοβαρετό μου φάνηκε και το παράτησα.
Daytime Dreamer Σεπτέμβριος 6, 2011 #1446 Σεπτέμβριος 6, 2011 Έκανα ενα mini review στην σειρά που παρακολουθώ στο blog μου ... ρίξτε μια ματιά, η σειρά (κατ εμέ) τα σπάει Warrior Baek Dong Soo Η σειρά διαδραματίζεται στην Δυναστεία Joseon κατά τη διάρκεια της βασιλείας του Βασιλιά Jeongjo. Η συγκεκριμένη σειρά πολεμικών τεχνών επικεντρώνεται γύρω από το γεγονότα που αφορούν τη συνωμοσία Διαδόχου του Βασιλιά, του πρίγκηπα Sado.Ο Πολεμιστής Baek Dong Soo ήταν ένας πραγματικός θρύλος που δημιούργησε έναν οδηγό πολεμικών τεχνών στο Joseon. Η ομάδα του που υπερασπίζεται τον βασιλιά Jeongjo είναι στο έλεος μιάς μυστηριώδης οργάνωσςη δολοφόνων που σχεδιάζουν πλοκή για να σκοτώσουν τον βασιλιά και τον πρίγκηπα. Εχω παραθέσει και links για κατέβασμα στο ποστ (είναι legal γιατί εχουν παιχτεί - dont worry) Άμα σας αρέσουν οι σειρές με τυπάδες με σπαθιά, σκηνικά από Ανατολή και τα σχετικά είναι καλή σειρα
FANISTELROOY Σεπτέμβριος 6, 2011 #1447 Σεπτέμβριος 6, 2011 Ωραιο το "The Shield" τελικα. Εχω δει 4 επεισοδια και εχει περασει ευχαριστα η ωρα, αν και θα προτιμουσα κατι με συνεχωμενη πλοκη να με κραταει σε αγωνια και οχι σε καθε επεισοδιο ξεχωριστη υποθεση. Αυτο μου αρεσε σε prison break, game of thrones, lost κλπ.
Hydra Σεπτέμβριος 6, 2011 #1448 Σεπτέμβριος 6, 2011 Τελειωσα και την 4η σεζον του Breaking Bad εως το 6ο επεισοδιο που ειχε σταματησει.Αυτο που παρατηρησα ειναι οτι ηταν η καλυτερη σεζον μαζι με την τριτη,απο τα μεσα αυτης περιπου....
kyuubiii Σεπτέμβριος 7, 2011 #1449 Σεπτέμβριος 7, 2011 Ωραιο το "The Shield" τελικα. Εχω δει 4 επεισοδια και εχει περασει ευχαριστα η ωρα, αν και θα προτιμουσα κατι με συνεχωμενη πλοκη να με κραταει σε αγωνια και οχι σε καθε επεισοδιο ξεχωριστη υποθεση. Αυτο μου αρεσε σε prison break, game of thrones, lost κλπ. μη βιαζεσαι σε λιγο δεν θα θες να ξεκολισεις καπακι θα τα βαζεις τα επεισοδια,απλα εισαι στην αρχη ακομα εχει κεντρικη ιστορια η σειρα,και τρομερη πλοκη,απλα δωσε της λιγο χρονο,θα με θυμιθεις ! ( καλο καψιμο ! )
YDinopoulos Σεπτέμβριος 7, 2011 #1450 Σεπτέμβριος 7, 2011 Το 'The Office' το βλεπει κανεις ? Ειδα χτες καποια επεισοδεια σε σπιτι φιλου κ ειχε αρκετο γελιο !
LevelOne Σεπτέμβριος 7, 2011 #1453 Σεπτέμβριος 7, 2011 Yup, το βλέπω εγω... Πολύ καλό! Ειναι λίγo "καπως" στο χιούμορ του (στα άκρα του inappropriate) αλλα πολύ καλό!Ειμαι στην 4η σεζόν.
Periklis_pap Σεπτέμβριος 8, 2011 #1456 Σεπτέμβριος 8, 2011 Suits Έχω δει τα 5 πρώτα και μου άρεσαν πολύ!
GriGaS Σεπτέμβριος 8, 2011 #1457 Σεπτέμβριος 8, 2011 To έχω δει όλο το Office. Το 9.2 είναι ίσως υπερβολικό, ένα 8άρι όμως το παίρνει άνετα (υπάρχουν επισόδεια για 20/10 και επισόδεια για 5/10)
deninho Σεπτέμβριος 8, 2011 #1458 Σεπτέμβριος 8, 2011 Μετά τα πολύ θετικά σχόλια, κυρίως του Κοπρίτη, άρχισα να βλέπω το The Wire. Τρίτο επεισόδιο προς το παρόν, οπότε μόνο ένα σχόλιο έχω να κάνω: κινείται αρκετά αργά, αλλά τουλάχιστον δεν έχει τα κενά και τις υπερπηδήσεις των άλλων αστυνομικών σειρών
kyuubiii Σεπτέμβριος 9, 2011 #1459 Σεπτέμβριος 9, 2011 Μετά τα πολύ θετικά σχόλια, κυρίως του Κοπρίτη, άρχισα να βλέπω το The Wire. Τρίτο επεισόδιο προς το παρόν, οπότε μόνο ένα σχόλιο έχω να κάνω: κινείται αρκετά αργά, αλλά τουλάχιστον δεν έχει τα κενά και τις υπερπηδήσεις των άλλων αστυνομικών σειρώντον ιδιο ρυθμο εχει και η συνεχεια,και οσο και να ψαξεις δεν θα βρεις κενα στο σεναριο,η στην σκηνοθεσια,αυτο την κανει μεγαλη σειρα,και οχι τοσο το σεναριο η οι ερμηνιες.(οχι οτι δεν ειναι καλα και τα δύο).
junior-21- Σεπτέμβριος 12, 2011 #1460 Σεπτέμβριος 12, 2011 Lie to Me. Χοντρό κόλλημα.. 7 επεισόδια με τη μία...Καλή σειρά.Ερώτηση για γνώμες. Ίσως έχει χιλιοειπωθεί αλλά καλύτερα να πάρω συγκεκριμένες απαντήσεις.Ξεκίνησα να δω CSI και διάλεξα το Miami. Στο 3 επεισόδιο το παράτησα, κυριώς για τον βασικό χαρακτήρα ο οποίος ήταν πολύ..."κρύος".Προτείνετε κάποια άλλη εκδοχή του CSI ή να μην ασχοληθώ;ειναι πολλες οι 11 σεζον αλλα ξεκινα το Las Vegas :smoke:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.