Jump to content

Ποια τηλεοπτική σειρά παρακολουθείτε?

Borg

Recommended Posts

[MENTION=400]astrolabos[/MENTION]

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=pdMUfAGhteo]*NEW* FRINGE Promo - 4X01 "Neither Here Nor There" - YouTube[/ame]

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=6qSdgiUxP4I]Fringe - Better Quality - First Season 4 Promo 4x01 "Neither Here Nor There" - YouTube[/ame]

Άντε να δούμε τι θα κάνουν μετά το φινάλε της 3ης σεζόν... :tongue:

:p

• Replies 1,8k
  • Created
  • Last Reply

Lie to Me.

Χοντρό κόλλημα.. 7 επεισόδια με τη μία...

Καλή σειρά.

Ερώτηση για γνώμες. Ίσως έχει χιλιοειπωθεί αλλά καλύτερα να πάρω συγκεκριμένες απαντήσεις.

Ξεκίνησα να δω CSI και διάλεξα το Miami. Στο 3 επεισόδιο το παράτησα, κυριώς για τον βασικό χαρακτήρα ο οποίος ήταν πολύ..."κρύος".

Προτείνετε κάποια άλλη εκδοχή του CSI ή να μην ασχοληθώ;

Lie to Me.

Χοντρό κόλλημα.. 7 επεισόδια με τη μία...

Καλή σειρά.

Ερώτηση για γνώμες. Ίσως έχει χιλιοειπωθεί αλλά καλύτερα να πάρω συγκεκριμένες απαντήσεις.

Ξεκίνησα να δω CSI και διάλεξα το Miami. Στο 3 επεισόδιο το παράτησα, κυριώς για τον βασικό χαρακτήρα ο οποίος ήταν πολύ..."κρύος".

Για τον ίδιο λόγο το είχα παρατήσει και εγώ... και μετά είδα 11 σαιζόν CSI Las Vegas!

Ξανα scrubs...σεζον 1 και στεναχωριεμαι ηδη που τελειωνει στην 8η! :( (εκτος απο την αηδια ενατη σεζον...τα scrubs τελειωσαν στην 8η τελος!)

Γεμάτο το πρόγραμμα φέτος και είναι και 2-3 καινούργιες που φαίνονται καλές

Desperate Housewives

Fringe

Nikita

Supernatural

Sons of anarchy

House

Dexter

Tera nova

The Walking dead

Chuck

Θελω να ξεκινησω ενα εκ των:

The Wire

The Shield

Dexter

σε ολα εχω δει 1-2 πρωτα επεισοδια αλλα δεν εχω ξετρελαθει. Μου εχουν πει οτι ειναι κορυφαιες. Ποια μου προτινετε να ξεκινησω;

Ξεκινα πρωτα το Shield οτι καλυτερο εχω δει,κ επειδη τα εχω δει και τα 3 για μενα πανε shield 9,5/10 The wire 9/10 Dexter 7,5/10

Για τον ίδιο λόγο το είχα παρατήσει και εγώ... και μετά είδα 11 σαιζόν CSI Las Vegas!

Κυριου Ζαχου, μια σελιδα πριν... (και χρονια πολλα εαν γιορταζες χθες)

P.S.

Αντουαν μηπως εχεις αρχισει να νοιωθεις μοναξιες εκει στο Horatio fan club?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.