Jump to content

Ποια τηλεοπτική σειρά παρακολουθείτε?

Borg

Recommended Posts

μολις τελειωσα το spartacus " blood and sand" sesson 1 δεν με συγκλονισε αλλα ηταν αρκετα καλο δειτε το . ξερει κανεις τιποτα ποτε βγαινει το s2 ?

• Replies 1,8k
  • Created
  • Last Reply

To Εnterprise το έχω δει 2 φορές, το TNG μία, άρα ήμουν μεταξύ Voyager και DS9. Επέλεξα το Voyager γιατί έχει πιο πολύ εξερεύνηση (και Borg και 7 of 9)

11961_jolene01_123_1109lo.jpg

μολις τελειωσα το spartacus " blood and sand" sesson 1 δεν με συγκλονισε αλλα ηταν αρκετα καλο δειτε το . ξερει κανεις τιποτα ποτε βγαινει το s2 ?

Τη συνέχεια την καθυστερούνε, γιατί ο ηθοποιός που έκανε το Σπάρτακο είχε σοβαρό πρόβλημα υγείας και περιμένουν να αναρρώσει πλήρως.

Αν δεν έχεις δει το prequel (Gods of the arena) δες το.

Είχα να το τσεκάρω καιρό και είχα μείνει στο ότι περίμεναν τον Andy να αναρρώσει...

Αλήθεια ποιον βρήκαν ;

Μοιάζουν αρκετά μεταξύ τους.

McIntyre is currently getting in shape for the role.

Φαντάζομαι τι εννοεί το άρθρο... :p

Αν και σε αρκετούς φαίνεται λίγο χαζοχαρούμενο, εμένα μου αρέσει το "The Reaper".

Eureka !

Ελπιζω μην ειμαι ο μονος που χει φαει κολλημα με τις ματαρες της κορης του σεριφη :p

Το καλοκαιράκι περνάει παρακολουθώντας Dexter (είμαι στη 4η σαιζόν)....Season 1, 2 καλές, 4 πολύ καλή. Η 3 δεν μου άρεσε καθόλου όμως...ανυπομονούσα να τελειώσει

Στο Game of Thrones έλεγε η Arya Stark ότι ο πατέρας της δεν ήξερε τι έλεγε επειδή έπινε "Milk of the Poppy".

Poppy milk - Wikipedia, the free encyclopedia

Poppy seed - Wikipedia, the free encyclopedia

Άσχετο μεν, αλλά είπα να το ποστάρω καθότι φαίνεται ενδιαφέρον.

-----------------------------------------------------------------------------------

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=4uisH6pcjOk]House Season 8 Promo - YouTube[/ame]

Odette Annable Joins House Season 8 - TV News at IGN

odette-annable__scaled_200.jpg

House Season 8 Scoop: Cuddy Fallout, New Blood, and a Return to the Show's Roots - Today's News: Our Take | TVGuide.com

Blackadder ,all seasons : Τελειο!!!!

Εχω ξεκινησει και το Breaking Bad ,ειμαι 2ο κυκλο ,καπου στη μεση,εκτο επεισοδιο.

Καλη σειρουλα,αλλα περιμενω περισσοτερα απο τους ηθοποιους.Δεν με αρεσαν και πολυ εως τωρα.

Αντε να μπει ο Οκτωβρης να δω καπου στους φακελους μου το αρχειακι The Walking Dead S2E1 να μου φωναζει ΔΕΣ ΜΕ!! Αντε!

Εχω ενα σοβαρό πρόβλημα με τις σειρές:

Οταν μια μου αρέσει πολύ, ξενερώνω πολύ οταν τελειώνει και κολλάω αφάνταστα σε σημείο να δώ 1 σεζόν την ημέρα. Και τουμπαλιν.

Μεχρι στιγμης δεν είχα βρεί σειρά που να μην εχω καταλάβει ακόμα αν την λατρεύω ή την σιχαίνομαι.

Ε λοιπόν την βρήκα, λέγεται The Office με τον Carrell, και μεχρι στιγμής με εχει κρατήσει σε μια πολύ καλή ισορροπία. Μπορώ να δώ -ευχαριστα- τρια, τέσσερα επεισόδια αλλα όχι παραπάνω!

Who would have guessed...

+1 Ειδικα οσοι βλεπουν csi κλπ, ας το δουν για να καταλαβουν πως πρεπει να ειναι οι αστυνομικες σειρες :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.