Jump to content

Ποια τηλεοπτική σειρά παρακολουθείτε?

Borg

Recommended Posts

• Replies 1,8k
  • Created
  • Last Reply
οι άλλες σειρές μπαίνουν σε 2η μοίρα :)

Παραλίγο να διαβάσω μπύρα ρε. :hehe:

Η δεύτερη season του Extras έχει απίστευτο γέλιο. Απίστευτο.

Κάτι άλλο. Έχει δει κανένας The Borgias ή μόνος μου είμαι; Είναι εξαιρετικό. Ελάχιστα πιο κάτω από Game of Thrones.

Η δεύτερη season του Extras έχει απίστευτο γέλιο. Απίστευτο.

Κάτι άλλο. Έχει δει κανένας The Borgias ή μόνος μου είμαι; Είναι εξαιρετικό. Ελάχιστα πιο κάτω από Game of Thrones.

Εμένα το The Borgias μ'άρεσε περισσότερο από το Game of Thrones. Καλά, για να είμαι ειλικρινής το Game of Thrones δε μ'άρεσε καθόλου, οπότε σχεδόν οποιαδήποτε σειρά θα μ'άρεσε περισσότερο.

Εμενα γιατι μου φανηκε πολυ κοντα στο αδιαφορο? Το πρωτο καλυτερο, αλλα ψιλομετριο. Γενικως νομιζω στην διψα για τηλεθεαση καπου χασαν την συνταγη. Ειναι ενδεικτικο για μενα το γεγονος οτι τα αστεια γινονται ολο και πιο προφανη και χαζα, και το γελιο βγαινει ολο και πιο βεβιασμενα...

Εμενα γιατι μου φανηκε πολυ κοντα στο αδιαφορο? Το πρωτο καλυτερο, αλλα ψιλομετριο. Γενικως νομιζω στην διψα για τηλεθεαση καπου χασαν την συνταγη. Ειναι ενδεικτικο για μενα το γεγονος οτι τα αστεια γινονται ολο και πιο προφανη και χαζα, και το γελιο βγαινει ολο και πιο βεβιασμενα...

Ε κοίτα κάποια στιγμή λογικό ήταν να κανει μια κοιλιά και να πέσει λίγο ποιοτικά, δεν μπορεί να είναι για πάντα κορυφή. (δυστυχώς)

Πάντως το 2ο προσωπικά μου άρεσε.

Κι εμένα μου άρεσε το δεύτερο επεισόδιο του Top Gear.

Θα έλεγα ότι ήταν και κλασικό :p

Ποσο Αλεξη;;

Ψαχνω βιβλιο να διαβασω και ειναι του γουστου μου αυτα τα πελωρια!!

[ame=http://www.amazon.co.uk/Game-Thrones-Continues-volumes-Swords/dp/000744804X/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1309939152&sr=8-1]A Game of Thrones: The Story Continues: A Song of Ice and Fire: volumes 1-4 A Game of Thrones / A Clash of Kings / A Storm of Swords: Steel and Snow ... Swords: Blood and Gold / A Feast for Crows: Amazon.co.uk: George R. R. Martin: Books[/ame]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.