Jump to content

Ποια τηλεοπτική σειρά παρακολουθείτε?

Borg

Recommended Posts

Ειδα το pilot του Falling Skies.Νταξ τιποτα σπουδαιο δεν ειναι αλλα περναει ευχαριστα η ωρα

• Replies 1,8k
  • Created
  • Last Reply

Ευτυχισμένοι μαζί.

Πόσο ξενερώνω κάθε φορά που τελειώνω μια σειρά που μου αρέσει...:weep:

Ξεκίνησα το game of thrones. Φανταστικό ως τώρα, ποιοτικό κτλ, αλλά (δε το πιστεύω ότι θα το πω αυτό) το παρακάνανε με το γυμνό.

Ξεκίνησα το game of thrones. Φανταστικό ως τώρα, ποιοτικό κτλ, αλλά (δε το πιστεύω ότι θα το πω αυτό) το παρακάνανε με το γυμνό.

This sentence does not exist, please try again.

Σήμερα έχει season premier το Burn Notice.

Για πείτε, τι άλλες καλοκαιρινές σειρές αξίζουν;

True Blood!

Και προς τα τέλη Ιουλίου Entourage.

Καλούτσικες είναι και Eureka, καθώς και τα Haven, Warehouse 13.

Σήμερα έχει season premier το Burn Notice.

Για πείτε, τι άλλες καλοκαιρινές σειρές αξίζουν;

Μου πρότειναν το Damages, ρίξε του μία ματιά.

Μαλλον δεν εχεις δει Spartacus:dance3:

Burn Notice Season Premiere...δεν μπορώ να πω πως εντυπωστιάστικα...μέχρι τώρα μου άρεσε αρκετά η συγκεκριμένη σειρά...αλλά για αρχή σεζόν ήταν πολύ lame το 1ο επεισόδιο...ελπίζω στην συνέχεια να καλυτερεύσει...πρέπει να έχουν μάθει ότι τέτοια πειράματα δεν κάνεις στην 4η σεζόν...έλεος...:fist:

Παιδιά καμιά καλή Sci-fi σειρά πέρα απο Stargate και Battlestar? Έβλεπα το SGU, αλλά μας αφήσανε σέκους...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.