Jump to content

Ποια τηλεοπτική σειρά παρακολουθείτε?

Borg

Recommended Posts

• Replies 1,8k
  • Created
  • Last Reply

Τωρα που τελειωσα το Spartacus ποια σειρα να δω; εχω ακουσει καλα λογια για το Fringe, Dexter, The Shield, The Wire, Mentalist.

Εχω δει:

Prison Break

Lost

Whitechapel

Spartacus

How I met your mother

Big Bang Theory (2 σεζον μονο και βαρεθηκα)

Τhe Walking Dead

HOUSE;

Εγω ακουω τα καλυτερα γι'αυτο και μετα τις πανελληνιες θα το ξεκινησω. :)

HOUSE;

Εγω ακουω τα καλυτερα γι'αυτο και μετα τις πανελληνιες θα το ξεκινησω. :)

κάνει αρκετές κοιλιές σαν σειρά αλλά σε γενικές γραμμές είναι αρκετά καλή

κατά την γνώμη μου ναι.. αλλά σίγουρα θα υπάρχει και η αντίθετη άποψη.

στο dexter ειδικά στις πρώτες 2 season, στα πρώτα επεισόδια δεν θα έχεις και τρελό ενδιαφέρον για την σειρά αλλά όσο φτάνεις προς το τέλος της κάθε season τόσο θα κορυφώνεται και το ενδιαφέρον.

@FANISTELROOY

The Shield και The Wire. Το δευτερο ειναι λιγο πιο ντοκιμαντερ-ιστικο, αλλα και τα δυο ειναι αριστουργηματα κατα τη γνωμη μου.

Αν σου αρέσει το στυλ του The Shield δες το σίγουρα. Αν στα πρώτα 4-5 επεισόδια δεν σου πει κάτι μην το συνεχίσεις. Ρίξε μια μάτια και σε Breaking Bad αν θες κάτι με λιγότερα επεισόδια, εξαιρετικό.

Τι κανουν με το supernatural;

Αραξαν ενα σωρο μηνες,μας δωσαν 2 επεισοδια μετα τα Χριστουγεννα και τωρα μου λενε next episode σε 20 μερες;

Ελεος. :getlost:

Όποιος δεν έχει δει Entourage, να την δει!!!

Τα σπάει η σειρά! (ναι ναι τώρα ξεκίνησα να την βλέπω, μετά από 7 χρόνια :p)

Entourage = sex and the city για τους άντρες.

με λίγα λόγια

1) ανάλαφρο story

2) ναρκωτικά

3) αμαξάρες

4) ΠΟΛΛΑ μοντέλα

:dance3::dance3:

οντως. αν και το californication άρχισε να μου τι δίνει.. το βλέπω αποκλειστικά λόγω duchovny

Ποπο επεισοδιαρα στο 4χ12 του californication(season finale).Απιστευτο γελιο σε κατι φασεις,συγκινητικό στο τελος.Οσο και αν δεν θελω καθολου να τελειωσει εδω η σειρα γιατι μου αρεσει πολυ νομιζω οτι ειναι ενα καλο σημειο να την κοψουν.

The clone wars 3x21,3x22 επεισοδιαρες και αυτες

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.