Jump to content

Ποια τηλεοπτική σειρά παρακολουθείτε?

Borg

Recommended Posts

• Replies 1,8k
  • Created
  • Last Reply

ξεκίνησα να βλέπω το Νησί και πραγματικά ξεχωρίζει.......έπεσε και ενα βιβλίο στα χέρια μου για την ιστορία της Σπιναλόγκα.......αν και δε ψαχούλεψα την ακρίβεια όσων μεταφέρθηκαν στην οθόνη νομίζω οτι από άποψη φωτογραφίας σκηνοθεσίας και ηθοποιών είναι εξαιρετική.

Είδα χθες τα 2 πρώτα επεισόδια της Nikita, ωραίο φαίνεται αν και θα προτιμούσα κάποια άλλη για το ρόλο της Nikita. Και από ότι βλέπω στο tv.com τα επόμενα επεισόδια έχουν ακόμα καλύτερες κριτικές...

Είδα χθες τα 2 πρώτα επεισόδια της Nikita, ωραίο φαίνεται αν και θα προτιμούσα κάποια άλλη για το ρόλο της Nikita. Και από ότι βλέπω στο tv.com τα επόμενα επεισόδια έχουν ακόμα καλύτερες κριτικές...

Για την Ξε-Peta Wilson λες; Μια χαρά είναι για τη σειρά :)

Δεν την έχω δει, δεν μου γεμίζει το μάτι όμως, έχοντας δει το Νικίτα με αυτήν:

tumblr_l8421vExM51qbkl8vo1_400.jpg

la-femme-nikita.jpg

bookscout1.jpg

Καλούλι είναι, μέχρι το τέλος του κύκλου όμως το βαρέθηκα.

ειδα μερικά επεισόδια απο το Glee

η σειρά ειναι αρκετά χαζό παιδική / αμερικάνικη νοοτροπία

αλλά οι εκτελέσεις στα κομμάτια που ακούγονται ειναι αρκετά ενδιαφέρον

και πολύ καλές φωνές σε μερικά παιδιά

Καλα, ΠΟΣΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ειναι αυτο το IT Crowd? Πως μου ειχε διαφυγει, δεν μπορω να καταλαβω :p

Είδα και τα υπόλοιπα επεισόδια της Nikita. Δεν είναι άσχημο τελικά, αυτό που με χαλάει κάπως είναι ότι η Nikita δρα πρακτικά τελείως μόνη της σε όλες τις αποστολές.

Τελειωσα την 3η σεζον του TBBT και ξεκινησα 4η.

Στην 3η απο το 15ο επεισοδιο και μετα ειναι ολα ΥΠΕΡΤΑΤΑ.Πολυ γελιο ο Σελντον!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.