Jump to content

Ποια τηλεοπτική σειρά παρακολουθείτε?

Borg

Recommended Posts

• Replies 1,8k
  • Created
  • Last Reply

Ενταξει δεν ειναι τοσο αισχρα τα πραγματα.Και οι προηγουμενες ειχαν χυδαιολογια (που ενταξει να λεμε την αληθεια υπηρχε και στα υπερτιμημενα Φιλαρακια και σε μεγαλυτερο βαθμο).

Εγω δε μπορω χωρις Σελντον!!! Ειναι θεος.

Ενταξει δεν ειναι τοσο αισχρα τα πραγματα.Και οι προηγουμενες ειχαν χυδαιολογια (που ενταξει να λεμε την αληθεια υπηρχε και στα υπερτιμημενα Φιλαρακια και σε μεγαλυτερο βαθμο).

"Υπερτιμημένα" τα φιλαράκια;

Βασικα θελω να πω οτι και στα Φιλαρακια ισχυε αυτη η "χυδαιοτητα",τα οποια Φιλαρακια ηταν sitcom με μεγαλη επιτυχια.Οποτε γιατι να πουμε οχι στην "χυδαιοτητα" του TBBT...

Που ήταν χυδαία τα φιλαράκια;

Racer απευθυνομαστε στα σεξιστικα σχολια των πρωταγωνιστων.Εκτος και αν καταλαβα λαθος και ο φιλος εννοει κατι αλλο με το "χυδαια".

Έχοντας παρακολουθήσει και τα 2 νομίζω πως το τββτ ξεφεύγει χωρίς ιδιαίτερο λόγο σε εκφράσεις, σα μια προσπάθεια να επωφεληθεί από βρισιές και βωμολοχίες και να παράγει γέλιο που πραγματικά έχω κρατηθεί και δεν το έχω σταματήσει....3η σεζόν παραπάνω από τις προηγούμενες και γενικά έχει μειωθεί ο παράγοντας χιούμορ σε επίπεδα όπου το top gear γίνεται πολύ πιο ευχάριστο στην απόδοση αστείων+χιούμορ.

Racer απευθυνομαστε στα σεξιστικα σχολια των πρωταγωνιστων.Εκτος και αν καταλαβα λαθος και ο φιλος εννοει κατι αλλο με το "χυδαια".

Δε νομίζω πως αναφέρθηκα κάπου αλλού, αλλά και πάλι, τα φιλαράκια ποτέ δεν ήταν χυδαία. Απλά είχαν έξυπνο χιούμορ.

Και να προσθεσω οτι δεν μπορούμε να τα συγκρίνουμε γιατι τα φιλαράκια ειναι και κατι χρονιά παλιότερα, η κουλτούρα του καθε λάου αλλάζει.

Η πτωση απο μπανανόφλουδα παράδειγμα ηταν πολύ γελοία μερικές δεκαετίες πριν άλλα οχι τώρα.

To πρωτο επεισοδιο μονο σε Open Air ,αλλα η επισημη πρεμιερα αναμενεται στις 31/10.

Φαινεται να ειναι ALL THE **CKING $$$

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=yg46DWI_fCE&feature=player_embedded]YouTube - The Walking Dead trailer[/ame]

Ότι και να προσπαθείτε να αποδείξετε οι μεταγενέστεροι, δεν υπάρχει σειρά που θα φτάσει τα φιλαράκια. Για πολλούς και διάφορους λόγους. Αρχικά επειδή έχεις ηθοποιούς που έχουν μπει στο πετσί του ρόλου. Και έχουν σίγουρα έναν Χ βαθμό περισσότερο στο acting από τα παιδάκια του TBBT. Τα καθημερινά "προβληματα" στα φιλαράκια είναι διαχρονικά, ενώ σε πολλές από τις επόμενες σειρές είναι μέχρι και το World of warcraft...Και ιδίως το TBBT έχει μέσα του πολλή μοντέρνα βλακεία, που το κάνει προσιτό στον στενό κύκλο αυτής της φουρνιάς (ηλικιακά μιλάω) και όχι σε μια ευρεία γκάμα ηλικιών όπως έκαναν και κάνουν τα φιλαράκια.

Και να προσθεσω οτι δεν μπορούμε να τα συγκρίνουμε γιατι τα φιλαράκια ειναι και κατι χρονιά παλιότερα, η κουλτούρα του καθε λάου αλλάζει.

Η πτωση απο μπανανόφλουδα παράδειγμα ηταν πολύ γελοία μερικές δεκαετίες πριν άλλα οχι τώρα.

Λάθος...

Κάτσε δες "της κακομοίρας" και μια μοντέρνα ελληνική κωμωδία....Με ποια θα ξεκαρδιστείς πιο πολύ ακόμα και αν την βλέπεις για χιλιοστή φορα;

Μη λες ότι θέλεις τώρα, είναι υπερτιμημένα τα Φιλαράκια :hehe:

great-captions-5.jpg?w=500&h=372

:worship: Φιλαράκια

Πρεπει να γινει ενα θεμα Φιλαρακια vs TBBT ,γιατι εχω να ριξω τοσο κραξιμο(τροπος του λεγειν ,προς θεου) που δε θα βγει σε καλο εδω.

Anyway,ο καθενας ας παρακολουθει οτι θελει.:T:

Τα θελετε και τα παθενετε μου φαινεται...

Αμα βγει σε λιγο να πουλησει εισιτιρια για το θρεντ φιλαρακια vs tbbt μην κλαιγεστε :hehe:

SomeoneIsWrong.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.