Jump to content

Ποια τηλεοπτική σειρά παρακολουθείτε?

Borg

Recommended Posts

Δεν είσαι ο μόνος, είσαι από τους λίγους που το παραδέχονται :hehe:

Είναι πολύ καλή σειρά πάντως.

Είμαστε πολλές, ουουυυυυυυ:shout:

• Replies 1,8k
  • Created
  • Last Reply
Είμαστε πολλές, ουουυυυυυυ:shout:

εγω ειμαι η γκαμπι σε male version :hehe:

Δεν είσαι ο μόνος, είσαι από τους λίγους που το παραδέχονται :hehe:

Είναι πολύ καλή σειρά πάντως.

Γιατι ντροπη ειναι?

Για το Dexter δε βλέπω να λέτε τίποτα. Εμένα μου αρέσει αλλά δεν είναι σαν το 2ο ή τον 4ο κύκλο.

Για το Dexter δε βλέπω να λέτε τίποτα. Εμένα μου αρέσει αλλά δεν είναι σαν το 2ο ή τον 4ο κύκλο.

Έχω περιέργεια να δω τι ρόλο θα παίξει το μωρό στην εξέλιξη της ιστορίας. Το προτελευταίο επεισόδιο πάντως ήταν ωραίο, σήμερα θα δω και το πιο πρόσφατο. ;)

πάντως έχει καλές κρητικές :kiss3:

Φωναρες εχει σε 2-3 ραντομ που χω τσεκαρει.

Ξερεις τις κριτικες ποσο πολυ με νοιαζουν (κρητικες?:p)

Φωναρες εχει σε 2-3 ραντομ που χω τσεκαρει.

Ξερεις τις κριτικες ποσο πολυ με νοιαζουν (κρητικες?:p)

πολύ αμερικαν νοοτροπία με έκανε

καλή είναι και η κριτική ρε για να έχεις μια χ εικόνα

(με προδίδει μονίμως το αυτόματη διόρθωση :p )

Τώρα είδα και το 2ο Νησί. Ομολογώ ότι δεν το περίμενα τόσο καλό. Δεν αναφέρομαι τόσο στο σενάριο και τις ερμηνείες (αμφότερα πολύ καλά), αλλά στα γυρίσματα, τα σκηνικά και την ατμόσφαιρα που μεταδίδει, γενικότερα στο τεχνικό κομμάτι. Μπράβο στος οπερατέρ, τους σκηνοθέτες, σε όποιον τέλος πάντων συνέβαλε σε αυτό, και φυσικά στο Mega που τόλμησε :T:

Άντε να το δούμε και σε BD.. λέω τώρα :p

AVClub - View Single Post - ΤΟ ΝΗΣΙ

Μου μενουν μερικα επεισοδια για να ολοκληρωσω την 1η σεζον απο το how i met your mother και δεν μπορω να πω οτι τρελαθηκα(συμφωνα με αυτα που ακουγα δλδ)...το περιμενα ΠΟΛΥ καλυτερο..

Να δω κ τις υπολοιπες η να το σφαξω?

Γινεται καλυτερο δλδ...?

Μου μενουν μερικα επεισοδια για να ολοκληρωσω την 1η σεζον απο το how i met your mother και δεν μπορω να πω οτι τρελαθηκα(συμφωνα με αυτα που ακουγα δλδ)...το περιμενα ΠΟΛΥ καλυτερο..

Να δω κ τις υπολοιπες η να το σφαξω?

Γινεται καλυτερο δλδ...?

2+3η ανεβαινει πολυ.

απο κει και περα στην πρωτη πτωση σφαξε το ελευθερα.

ελαχιστα επεισοδια "βλεπονται" εκτοτε.

Ότι λέει ο Λεώ, η πρώτη είναι καλούλα, μπαίνεις και στο κλίμα ακόμα. 2η και 3η τα σπάνε, από κει και πέρα κάνει κοιλιά.

Η 2η ειναι η καλυτερη πιστευω.Αντε να τελειωσω την 3η να ξεκινησω 4η.Θα σκιστουν στομαχια παλι!!!!:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.