Jump to content

Ποια τηλεοπτική σειρά παρακολουθείτε?

Borg

Recommended Posts

Εδώ και καιρό είχα ξεκινήσει να βλέπω It's Always Sunny in Philadelphia.

Απλά κορυφή η σειρά!!!

20λεπτά επεισόδια και ξεκινάει να γίνεται ακόμα πιο ξεκαρδιστική η σειρά από τον 2ο κύκλο και μετά.

Ειδικά με την προσθήκη του Devito!!

• Replies 1,8k
  • Created
  • Last Reply

Το οποίο συνεχίζει την κοιλιά στον 6ο κύκλο, ή είναι ιδέα μου πια?

Παίδες το Νησί το έβλεπε προχθές η μάνα μου και μου άρεσε και μένα πολυ. :)

Α και ξέχασα να το πω. Δείτε το πρώτο του Νησιού.

Απίστευτο οπτικό αποτέλεσμα, το σαγόνι μου είχε κρεμαστεί στο πάτωμα..

άντε ρε, τοσο καλό ειναι?

Ειχα ακουσει οτι ειναι υπερπαραγωγη για τα Ελληνικα δεδομενα, αλλα προσπέρασα..

είναι πολύ καλό παίδες και μόνο και μόνο αυτα που δείχνει είναι πραγματικότητα αξίζει να καθίσεις μια Δευτέρα βράδυ και να το δεις :)

Τρελά σκηνικά, άψογη αναπαράσταση των παλαιών χρόνων, το cast παίζει παραπάνω από άψογα και είναι διαλεγμένοι ένας-ένας. Ειδικά τα πιτσιρίκια, που είναι πολλά, παίζουν παραπάνω από natural.

Πέρα από αυτά, η φωτογραφία είναι τέρμα ατμοσφαιρική και οι λήψεις καταπληκτικές. Πολύ ωραία και ουσιώδη close ups και παιχνίδια με bokeh. Και όλα αυτά δένουν με ένα πολύ ταιριαστό soundtrack, ενώ το σενάριο δεν πάει πίσω.

Πάρ'τε μία ιδέα με το παρακάτω, αν και χαμηλής ποιότητας.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=6JNtVstmZc8]ΤΟ ΝΗΣΙ ★ E1 [ 1 of 4 ] 11/10/2010 ★ MEGA CHANNEL[/ame]

φίλε borg το έχω δει το επισοδιο απλά ήθελα να πω οτι κόλλησα και έκατσα μαζί με την μάνα μου :p

επιτρέπεται να τα κατεβάσουμε απο το σαιτ του μεγκα? είναι σείρα η οποία ΑΞΙΖΕΙ να υπάρχει στο πισι..

φίλε borg το έχω δει το επισοδιο απλά ήθελα να πω οτι κόλλησα και έκατσα μαζί με την μάνα μου :p

επιτρέπεται να τα κατεβάσουμε απο το σαιτ του μεγκα? είναι σείρα η οποία ΑΞΙΖΕΙ να υπάρχει στο πισι..

το έβαλα γενικά για να το παρακολουθούν αυτοί που τους ενδιαφέρει. :)

να πω ότι το επεισόδιο το είδα απο το site και το μόνο που έχω να πω είναι οτι έχουν κάνει εκπληκτική δουλειά,

τουλάχιστον στο 1ο επεισόδιο και η λεχου έχει δώσει ρεσιτάλ μεγατόνων

Ηδη παίζουν:

Stargate Universe

Caprica

Επίσης πολύ καλό δείχνει και το Τhe Event.

Τέλος έχει μια καινούργια σειρά No Ordinary Family όπου παίζει η Julie Benz για όσους έχουν δει Dexter.

Συμπαθής.

Stargate Universe, βγηκε προχτες νεο επισοδειο. Μιλαμε παντα για Se02E03 ;)

To Caprica νομιζα οτι ειχε σταματησει στο e09. Παω να το τσεκαρω ! :p

Μόλις είδα το 1ο Νησί. Πολύ καλό μπορώ να πω. Ξέρουμε αν έχουν χρησιμοποιηθεί DSLR στα γυρίσματα;

Ξεκινησα την 6η σεζον απο Supernatural.Μες τα μαθηματα και τον πανικο,χαμπαρι δεν πηρα που βγηκε μεχρι και 4ο επεισοδιο!!!

Χαρηκα μπορω να πω,αφου ειναι η αγαπημενη μου σειρα,αλλα καποια πραγματα επαναλαμβανονται μεχρι αηδιας.Σαν να μην εχει τι να γραψει ο σεναριογραφος και τα κοπαναει ξανα και ξανα!Anyway γενικα καλο ηταν το πρωτο ep.Παμε για αλλα....

Η φαση ειναι (για οσους την εχουν δει) οτι το pc μου κολλησε στη σκηνη

Που ο Ντην βλεπει τον κιτρινοματη και κολλησε και ο ηχος στο "Hi,Dean"

ΝΑ μου πηγε! :hang3:

μάλλον είμαι ο μόνος εδώ μέσα που βλέπω τόσο καιρό Desperate Housewives και το γουστάρω πολύ :p

ειδικά γελάω πολύ με ατάκες της γκαμπι...

μάλλον είμαι ο μόνος εδώ μέσα που βλέπω τόσο καιρό Desperate Housewives και το γουστάρω πολύ :p

Δεν είσαι ο μόνος:dance3: Το παρακολουθώ από τότε που βγήκε, από τις λίγες σειρές πιστεύω που δεν έχουν κάνει κοιλιά κατά την διάρκεια 6 σεζόν.

@Hydra

Το Supernatural τα τελευταία χρόνια έχει χαλάσει πολύ, έχω δει μόνο το πρώτο φετινό και πραγματικά αν δεν είχαν σταματήσει αρκετές από τις σειρές που έβλεπα τα προηγούμενα χρόνια θα το είχα κόψει - ακόμα δλδ το σκέφτομαι...

Φέτος δεν ξεκίνησε τπτ καλό γμτ.

Δεν είσαι ο μόνος, είσαι από τους λίγους που το παραδέχονται :hehe:

Είναι πολύ καλή σειρά πάντως.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.