Aligator21 Οκτώβριος 11, 2010 #501 Οκτώβριος 11, 2010 Εδώ και καιρό είχα ξεκινήσει να βλέπω It's Always Sunny in Philadelphia.Απλά κορυφή η σειρά!!! 20λεπτά επεισόδια και ξεκινάει να γίνεται ακόμα πιο ξεκαρδιστική η σειρά από τον 2ο κύκλο και μετά.Ειδικά με την προσθήκη του Devito!!
jpavly Οκτώβριος 13, 2010 #503 Οκτώβριος 13, 2010 Το οποίο συνεχίζει την κοιλιά στον 6ο κύκλο, ή είναι ιδέα μου πια?
NooDle Οκτώβριος 13, 2010 #505 Οκτώβριος 13, 2010 Παίδες το Νησί το έβλεπε προχθές η μάνα μου και μου άρεσε και μένα πολυ.
jpavly Οκτώβριος 13, 2010 #506 Οκτώβριος 13, 2010 Α και ξέχασα να το πω. Δείτε το πρώτο του Νησιού. Απίστευτο οπτικό αποτέλεσμα, το σαγόνι μου είχε κρεμαστεί στο πάτωμα..
Goku Οκτώβριος 13, 2010 #507 Οκτώβριος 13, 2010 άντε ρε, τοσο καλό ειναι?Ειχα ακουσει οτι ειναι υπερπαραγωγη για τα Ελληνικα δεδομενα, αλλα προσπέρασα..
NooDle Οκτώβριος 13, 2010 #508 Οκτώβριος 13, 2010 είναι πολύ καλό παίδες και μόνο και μόνο αυτα που δείχνει είναι πραγματικότητα αξίζει να καθίσεις μια Δευτέρα βράδυ και να το δεις
jpavly Οκτώβριος 13, 2010 #509 Οκτώβριος 13, 2010 Τρελά σκηνικά, άψογη αναπαράσταση των παλαιών χρόνων, το cast παίζει παραπάνω από άψογα και είναι διαλεγμένοι ένας-ένας. Ειδικά τα πιτσιρίκια, που είναι πολλά, παίζουν παραπάνω από natural.Πέρα από αυτά, η φωτογραφία είναι τέρμα ατμοσφαιρική και οι λήψεις καταπληκτικές. Πολύ ωραία και ουσιώδη close ups και παιχνίδια με bokeh. Και όλα αυτά δένουν με ένα πολύ ταιριαστό soundtrack, ενώ το σενάριο δεν πάει πίσω.Πάρ'τε μία ιδέα με το παρακάτω, αν και χαμηλής ποιότητας.[ame=http://www.youtube.com/watch?v=6JNtVstmZc8]ΤΟ ΝΗΣΙ ★ E1 [ 1 of 4 ] 11/10/2010 ★ MEGA CHANNEL[/ame]
Borg Οκτώβριος 13, 2010 Author #510 Οκτώβριος 13, 2010 Παίδες το Νησί το έβλεπε προχθές η μάνα μου και μου άρεσε και μένα πολυ. Επεισόδιο 1
NooDle Οκτώβριος 13, 2010 #511 Οκτώβριος 13, 2010 Επεισόδιο 1 φίλε borg το έχω δει το επισοδιο απλά ήθελα να πω οτι κόλλησα και έκατσα μαζί με την μάνα μου επιτρέπεται να τα κατεβάσουμε απο το σαιτ του μεγκα? είναι σείρα η οποία ΑΞΙΖΕΙ να υπάρχει στο πισι..
Borg Οκτώβριος 13, 2010 Author #512 Οκτώβριος 13, 2010 φίλε borg το έχω δει το επισοδιο απλά ήθελα να πω οτι κόλλησα και έκατσα μαζί με την μάνα μου επιτρέπεται να τα κατεβάσουμε απο το σαιτ του μεγκα? είναι σείρα η οποία ΑΞΙΖΕΙ να υπάρχει στο πισι.. το έβαλα γενικά για να το παρακολουθούν αυτοί που τους ενδιαφέρει. να πω ότι το επεισόδιο το είδα απο το site και το μόνο που έχω να πω είναι οτι έχουν κάνει εκπληκτική δουλειά, τουλάχιστον στο 1ο επεισόδιο και η λεχου έχει δώσει ρεσιτάλ μεγατόνων
Efialtis Οκτώβριος 14, 2010 #514 Οκτώβριος 14, 2010 Ηδη παίζουν:Stargate UniverseCaprica Επίσης πολύ καλό δείχνει και το Τhe Event.Τέλος έχει μια καινούργια σειρά No Ordinary Family όπου παίζει η Julie Benz για όσους έχουν δει Dexter.Συμπαθής.
YDinopoulos Οκτώβριος 15, 2010 #515 Οκτώβριος 15, 2010 Stargate Universe, βγηκε προχτες νεο επισοδειο. Μιλαμε παντα για Se02E03 To Caprica νομιζα οτι ειχε σταματησει στο e09. Παω να το τσεκαρω !
racer Οκτώβριος 16, 2010 #516 Οκτώβριος 16, 2010 Μόλις είδα το 1ο Νησί. Πολύ καλό μπορώ να πω. Ξέρουμε αν έχουν χρησιμοποιηθεί DSLR στα γυρίσματα;
Hydra Οκτώβριος 16, 2010 #517 Οκτώβριος 16, 2010 Ξεκινησα την 6η σεζον απο Supernatural.Μες τα μαθηματα και τον πανικο,χαμπαρι δεν πηρα που βγηκε μεχρι και 4ο επεισοδιο!!!Χαρηκα μπορω να πω,αφου ειναι η αγαπημενη μου σειρα,αλλα καποια πραγματα επαναλαμβανονται μεχρι αηδιας.Σαν να μην εχει τι να γραψει ο σεναριογραφος και τα κοπαναει ξανα και ξανα!Anyway γενικα καλο ηταν το πρωτο ep.Παμε για αλλα....Η φαση ειναι (για οσους την εχουν δει) οτι το pc μου κολλησε στη σκηνη Που ο Ντην βλεπει τον κιτρινοματη και κολλησε και ο ηχος στο "Hi,Dean" ΝΑ μου πηγε! :hang3:
Borg Οκτώβριος 17, 2010 Author #518 Οκτώβριος 17, 2010 μάλλον είμαι ο μόνος εδώ μέσα που βλέπω τόσο καιρό Desperate Housewives και το γουστάρω πολύ ειδικά γελάω πολύ με ατάκες της γκαμπι...
unstoppable Οκτώβριος 17, 2010 #519 Οκτώβριος 17, 2010 μάλλον είμαι ο μόνος εδώ μέσα που βλέπω τόσο καιρό Desperate Housewives και το γουστάρω πολύ ειδικά γελάω πολύ με ατάκες της γκαμπι... Δεν είσαι ο μόνος:dance3: Το παρακολουθώ από τότε που βγήκε, από τις λίγες σειρές πιστεύω που δεν έχουν κάνει κοιλιά κατά την διάρκεια 6 σεζόν. @Hydra Το Supernatural τα τελευταία χρόνια έχει χαλάσει πολύ, έχω δει μόνο το πρώτο φετινό και πραγματικά αν δεν είχαν σταματήσει αρκετές από τις σειρές που έβλεπα τα προηγούμενα χρόνια θα το είχα κόψει - ακόμα δλδ το σκέφτομαι... Φέτος δεν ξεκίνησε τπτ καλό γμτ.
jpavly Οκτώβριος 18, 2010 #520 Οκτώβριος 18, 2010 μάλλον είμαι ο μόνος εδώ μέσα που βλέπω τόσο καιρό Desperate Housewives και το γουστάρω πολύ ειδικά γελάω πολύ με ατάκες της γκαμπι... Δεν είσαι ο μόνος, είσαι από τους λίγους που το παραδέχονται Είναι πολύ καλή σειρά πάντως.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.