Jump to content

Ποια τηλεοπτική σειρά παρακολουθείτε?

Borg

Recommended Posts

• Replies 1,8k
  • Created
  • Last Reply
"V" (2009)

μέχρι στιγμής είδα τα πρώτα 5 επεισόδια από τα 12

άρχισε με αρκετό ενδιαφέρον, βέβαια είναι αδύνατον να κάλυψη μια πραγματικότητα σε αντιδράσεις ανθρώπων αν γινόταν κάτι τέτοιο, επίσης έχει τρύπες που μπορείς να σκεφτείς/βρεις στη σειρά

αλλά μέχρι το 3 επεισόδιο το βρήκα πολύ καλό, τώρα το 4ο και 5ο αρχίζει και τα χαλάει επικίνδυνα

α επίσης να μην ξεχάσω παίζει η πολύ καλή & γοητευτική Elizabeth Mitchell

Και πίστεψε με συνεχίζει να χαλάει...

Το χουν κανει λιγο γλυκαναλατο το house, αλλα μεχρι στιγμης τουλαχιστον δεν (με) κουραζει. Εξακολουθω και το βλεπω ευχαριστα. To himym ηταν ενα ακομη αδιαφορο επισοδειο. Ψιλομετριο (εκτος απο κανα-δυο ατακες) και το τελευταιο bbt.

Ξεκίνησα το Fringe. Μου αρέσει η θεματολογία του, αλλά σε κάποια σημεία θυμίζει CSI που βρίσκουν στοιχείο πολύ εύκολα και πάντα βρίσκουν τον ένοχο (2 επεισόδια έχω δει :p). Πείτε μου ότι δεν είναι όλο έτσι, θα ήθελα να θυμηθώ λίγο εποχές X-Files.

H Anna Torv (Olivia) κατ' εμέ παίζει άθλια, ελπίζω να βελτιώνεται.

Bindir Gece η οπως αλλιως το λενε..

Το βλεπει η μανα μου,και αναγκαστηκα το βλεπω και εγω..

Μονος μου βλεπω Dexter και True Blood

Ξεκίνησα το Fringe. Μου αρέσει η θεματολογία του, αλλά σε κάποια σημεία θυμίζει CSI που βρίσκουν στοιχείο πολύ εύκολα και πάντα βρίσκουν τον ένοχο (2 επεισόδια έχω δει :p). Πείτε μου ότι δεν είναι όλο έτσι, θα ήθελα να θυμηθώ λίγο εποχές X-Files.

Βελτιώνεται, η πρώτη σεζον βλέπεται άνετα.

ξεκάρφωτα the brothers Garcia

παλιό μεν αλλά πολύ καλό κάθε βράδυ στο nickelodeon έχει διπλό επεισόδιο 12 με 1

Η πρώτη σεζόν έχει πολλά αυτοτελή επεισόδια χωρίς να προχωράει πολύ το βασικό στόρι, δεύτερη και τρίτη εστιάζουν πιο πολύ εκεί. Για μένα είναι αρκετά καλό και ειδικά φέτος που δεν έχει ξεκινήσει κάτι καινούργιο πραγματικά καλό.

Ξεκινησα την 3η Σεζον του Bing Bang Theory ,την οποια ειχα ξεχασει στον δισκο,μεχρι που εμαθα οτι ξεκινησε η 4η και βαλθηκα να συγχρονισω.

Μεχρι το ep.6 που ειδα,ειναι το ιδιο ξεκαρδιστικο. :hehe:

Τα "Φιλαρακια" δεν πιανουν μια. BAZZZIIINGGAAA!!!

Τα "Φιλαρακια" δεν πιανουν μια. BAZZZIIINGGAAA!!!

:blink:

Έχεις μια τάση να προκαλείς με τα γραφόμενα σου (ηθελημένα ή μη το αποτέλεσμα είναι το ίδιο)

Ε,θα πρεπε να το πω μια φορα και αυτο... Το εθεσα λιανα,γιατι βαριεμαι να γραφω εκθεση. :sarcastic:

Ρε σεις, είναι πολύ διαφορετικά όλα μεταξύ τους.

Friends, HIMYM, BBT, TAAHM και λοιπές έχουν διαφορετικές ιστορίες και νόημα. Όλα είναι sitcom με ατάκες πλούσιες σε χιούμορ. Κανένα δεν είναι αντικαταστάτης κανενός ;)

Μια ερώτηση...το V θυμίζει ή φέρνει στο The 4400 ή μου φαίνεται?? (χωρίς το κομμάτι της εξαφάνισης)

"V" (2009)

μέχρι στιγμής είδα τα πρώτα 5 επεισόδια από τα 12

άρχισε με αρκετό ενδιαφέρον, βέβαια είναι αδύνατον να κάλυψη μια πραγματικότητα σε αντιδράσεις ανθρώπων αν γινόταν κάτι τέτοιο, επίσης έχει τρύπες που μπορείς να σκεφτείς/βρεις στη σειρά

αλλά μέχρι το 3 επεισόδιο το βρήκα πολύ καλό, τώρα το 4ο και 5ο αρχίζει και τα χαλάει επικίνδυνα

α επίσης να μην ξεχάσω παίζει η πολύ καλή & γοητευτική Elizabeth Mitchell

Έλα ρε... Ξαναβγάλαν το V? Το έχουν ρίξει στα remakes παλιών σειρών φαντασίας αν λάβουμε υπόψιν και το Galactica.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.