LevelOne Σεπτέμβριος 30, 2010 #481 Σεπτέμβριος 30, 2010 Ξανά απο την αρχή το Neon Genesis Evangelion...
tragikos Σεπτέμβριος 30, 2010 #482 Σεπτέμβριος 30, 2010 "V" (2009)μέχρι στιγμής είδα τα πρώτα 5 επεισόδια από τα 12άρχισε με αρκετό ενδιαφέρον, βέβαια είναι αδύνατον να κάλυψη μια πραγματικότητα σε αντιδράσεις ανθρώπων αν γινόταν κάτι τέτοιο, επίσης έχει τρύπες που μπορείς να σκεφτείς/βρεις στη σειράαλλά μέχρι το 3 επεισόδιο το βρήκα πολύ καλό, τώρα το 4ο και 5ο αρχίζει και τα χαλάει επικίνδυναα επίσης να μην ξεχάσω παίζει η πολύ καλή & γοητευτική Elizabeth MitchellΚαι πίστεψε με συνεχίζει να χαλάει...
o polonos Οκτώβριος 5, 2010 #483 Οκτώβριος 5, 2010 Το 1ο επεισοδιο της 6ης σεζον του Dr. House απλα τα εσπασε.... :beer:
spresv Οκτώβριος 5, 2010 #484 Οκτώβριος 5, 2010 Το χουν κανει λιγο γλυκαναλατο το house, αλλα μεχρι στιγμης τουλαχιστον δεν (με) κουραζει. Εξακολουθω και το βλεπω ευχαριστα. To himym ηταν ενα ακομη αδιαφορο επισοδειο. Ψιλομετριο (εκτος απο κανα-δυο ατακες) και το τελευταιο bbt.
tragikos Οκτώβριος 5, 2010 #485 Οκτώβριος 5, 2010 Ξεκίνησα το Fringe. Μου αρέσει η θεματολογία του, αλλά σε κάποια σημεία θυμίζει CSI που βρίσκουν στοιχείο πολύ εύκολα και πάντα βρίσκουν τον ένοχο (2 επεισόδια έχω δει ). Πείτε μου ότι δεν είναι όλο έτσι, θα ήθελα να θυμηθώ λίγο εποχές X-Files. H Anna Torv (Olivia) κατ' εμέ παίζει άθλια, ελπίζω να βελτιώνεται.
ManolisX Οκτώβριος 5, 2010 #486 Οκτώβριος 5, 2010 Bindir Gece η οπως αλλιως το λενε..Το βλεπει η μανα μου,και αναγκαστηκα το βλεπω και εγω..Μονος μου βλεπω Dexter και True Blood
chroma Οκτώβριος 6, 2010 #487 Οκτώβριος 6, 2010 Ξεκίνησα το Fringe. Μου αρέσει η θεματολογία του, αλλά σε κάποια σημεία θυμίζει CSI που βρίσκουν στοιχείο πολύ εύκολα και πάντα βρίσκουν τον ένοχο (2 επεισόδια έχω δει ). Πείτε μου ότι δεν είναι όλο έτσι, θα ήθελα να θυμηθώ λίγο εποχές X-Files.H Anna Torv (Olivia) κατ' εμέ παίζει άθλια, ελπίζω να βελτιώνεται. Βελτιώνεται, η πρώτη σεζον βλέπεται άνετα.
ARMAGEDDON Οκτώβριος 6, 2010 #488 Οκτώβριος 6, 2010 ξεκάρφωτα the brothers Garciaπαλιό μεν αλλά πολύ καλό κάθε βράδυ στο nickelodeon έχει διπλό επεισόδιο 12 με 1
unstoppable Οκτώβριος 6, 2010 #489 Οκτώβριος 6, 2010 Ξεκίνησα το Fringe. Μου αρέσει η θεματολογία του, αλλά σε κάποια σημεία θυμίζει CSI που βρίσκουν στοιχείο πολύ εύκολα και πάντα βρίσκουν τον ένοχο (2 επεισόδια έχω δει ). Πείτε μου ότι δεν είναι όλο έτσι, θα ήθελα να θυμηθώ λίγο εποχές X-Files.H Anna Torv (Olivia) κατ' εμέ παίζει άθλια, ελπίζω να βελτιώνεται. Η πρώτη σεζόν έχει πολλά αυτοτελή επεισόδια χωρίς να προχωράει πολύ το βασικό στόρι, δεύτερη και τρίτη εστιάζουν πιο πολύ εκεί. Για μένα είναι αρκετά καλό και ειδικά φέτος που δεν έχει ξεκινήσει κάτι καινούργιο πραγματικά καλό.
Hydra Οκτώβριος 7, 2010 #490 Οκτώβριος 7, 2010 Ξεκινησα την 3η Σεζον του Bing Bang Theory ,την οποια ειχα ξεχασει στον δισκο,μεχρι που εμαθα οτι ξεκινησε η 4η και βαλθηκα να συγχρονισω. Μεχρι το ep.6 που ειδα,ειναι το ιδιο ξεκαρδιστικο. Τα "Φιλαρακια" δεν πιανουν μια. BAZZZIIINGGAAA!!!
tragikos Οκτώβριος 7, 2010 #491 Οκτώβριος 7, 2010 Τα "Φιλαρακια" δεν πιανουν μια. BAZZZIIINGGAAA!!! Έχεις μια τάση να προκαλείς με τα γραφόμενα σου (ηθελημένα ή μη το αποτέλεσμα είναι το ίδιο)
Hydra Οκτώβριος 7, 2010 #492 Οκτώβριος 7, 2010 Ε,θα πρεπε να το πω μια φορα και αυτο... Το εθεσα λιανα,γιατι βαριεμαι να γραφω εκθεση.
Jiggabyte Οκτώβριος 7, 2010 #493 Οκτώβριος 7, 2010 Βλασφημία μέγιστη.Friends >>>>>>>>>>>>> Big Bang Theory
jpavly Οκτώβριος 7, 2010 #494 Οκτώβριος 7, 2010 Ρε σεις, είναι πολύ διαφορετικά όλα μεταξύ τους. Friends, HIMYM, BBT, TAAHM και λοιπές έχουν διαφορετικές ιστορίες και νόημα. Όλα είναι sitcom με ατάκες πλούσιες σε χιούμορ. Κανένα δεν είναι αντικαταστάτης κανενός
raven_g20 Οκτώβριος 7, 2010 #497 Οκτώβριος 7, 2010 Μια ερώτηση...το V θυμίζει ή φέρνει στο The 4400 ή μου φαίνεται?? (χωρίς το κομμάτι της εξαφάνισης)
Efialtis Οκτώβριος 8, 2010 #498 Οκτώβριος 8, 2010 To V περισσότερο φέρνει σε Earth Final Conflict σαν ιδέα παρά σε 4400
yanni Οκτώβριος 8, 2010 #500 Οκτώβριος 8, 2010 "V" (2009)μέχρι στιγμής είδα τα πρώτα 5 επεισόδια από τα 12άρχισε με αρκετό ενδιαφέρον, βέβαια είναι αδύνατον να κάλυψη μια πραγματικότητα σε αντιδράσεις ανθρώπων αν γινόταν κάτι τέτοιο, επίσης έχει τρύπες που μπορείς να σκεφτείς/βρεις στη σειράαλλά μέχρι το 3 επεισόδιο το βρήκα πολύ καλό, τώρα το 4ο και 5ο αρχίζει και τα χαλάει επικίνδυναα επίσης να μην ξεχάσω παίζει η πολύ καλή & γοητευτική Elizabeth MitchellΈλα ρε... Ξαναβγάλαν το V? Το έχουν ρίξει στα remakes παλιών σειρών φαντασίας αν λάβουμε υπόψιν και το Galactica.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.