Jump to content

Ποια τηλεοπτική σειρά παρακολουθείτε?

Borg

Recommended Posts

• Replies 1,8k
  • Created
  • Last Reply
Καρκίνο έχει ο άνθρωπος! Χημειοθεραπεία κάνει.

συνέντευξη που έδωσε είπε πως o οργανισμός ανταποκρίθηκε στα φάρμακά και αναρρώνει τώρα

Είδα το πρώτο του Chuck, ελαφρύ αρκετά, όχι ψαγμένο κλπ, απλά διασκεδαστικό, σε στυλ κλασικές σειρές που βάζει το Star και κολλάς. Ελαφρότητα Smallvile κλπ.

Μολις τελειωσα friends.Ποπο ουτε καταλαβα πως ειδα 10 seasons...

Tεραστια σειρα πραγματικα.Eιλικρινα δεν ξερω αν θα την βαρεθω ποτε:p

αστείο από θέμα σενάριο το Spartacus, η αρχαία εποχή με διάλεκτο της σημερινής αγγλιας.... f@ck το ένα f@ck το άλλο :sarcastic:

4 seasons Dexter μεσα σε 4 ημερες.... μου αρεσε παρα πολυ η σειρα αλλα εχω να κανω μια δηλωση:

ΣΑΝ ΟΦ Ε ΜΠΙΤΣ αυτος που εγραψε το φιναλε της 4ης σαιζον :fight::rant::shutup:

4 seasons Dexter μεσα σε 4 ημερες.... μου αρεσε παρα πολυ η σειρα αλλα εχω να κανω μια δηλωση:

ΣΑΝ ΟΦ Ε ΜΠΙΤΣ αυτος που εγραψε το φιναλε της 4ης σαιζον :fight::rant::shutup:

Ακριβώς τα ίδια.. κα για τις μέρες και για το φινάλε :rant:

Τελείωσα το prison break μετά απο 1,5 χρόνο με διαλείμματα τεράστια στο ενδιάμεσο. LOL σειρά έχει το 24. Jack is back:triniti:

τα'σπασε το lost

best episode ever.

Θέλω να δω πως θα το τελειώσουν τελικά, μπορούν να το κάνουν την καλύτερη σειρά ever.

Θέλω να δω πως θα το τελειώσουν τελικά, μπορούν να το κάνουν την καλύτερη σειρά ever.

Το βλεπω μονο απο συνηθεια ρε συ σοβαρα....

Πραγματικα υπαρχουν στιγμες που ειναι πιο βαρετο και απο "Τολμη και Γοητεια".

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.