Jump to content

Ποια τηλεοπτική σειρά παρακολουθείτε?

Borg

Recommended Posts

• Replies 1,8k
  • Created
  • Last Reply
Τα επεισόδια του Louie με τον Ricky Gervais είναι απίθανα.

http://www.thelab.gr/off-topic/poia-tileoptiki-seira-parakoloutheite-44582-64.html#post1063061037

:p

Αν δεν έχεις δει Extras, να κάτσεις να το δεις. Μην το αμελήσεις και θα με θυμηθείς. :p

Edit: Ακόμα και τα extras του Extras είναι εκπληκτικά. :hehe:

Ωραιο το Terra Nova ,με εψησε αγρια να το συνεχισω και αυτο ειναι προσον για μια σειρα που μολις ξεκιναει.

Το cast πολυ καλο. Τα visual effects ειναι παρα πολυ προχωρημενα για σειρα. :)

Terra Nova--> ಠ_ಠ

Το σενάριο για τον Μπέο, η υποκριτική ομοίως, όλα στρέφονται γύρω από την οικογένεια και όλα ως δια μαγείας τους έρχονται βολικά. Επαφή με την πραγματικότητα καμία. Και δεν μιλάω για επιστημονική φαντασία, αλλά για Σπιλμπεργκική βλακεία. Ελπίζω να στρώσει στα επόμενα επεισόδια.

Θα δοκιμασω το American Dad να δω τι λεει. Οχι τιποτα αλλα τελειωσα το family guy και δεν εχω τι να βλεπω το βραδι πριν κοιμηθω. :p

Χμμ εμενα μου αρεσαν οι ηθοποιοι.

Ειναι αρχη ακομα ... οποτε στο μελλον φανταζομαι δεν θα ειναι ολα τοσο βολικα. :)

Αυτο που με πειραξε ειναι λιγο το ολο σκηνικο. Δηλαδη εξω κυκλοφορουν δεινοσαυροι και εχουν βαλει για προστατευτικο τειχος στην πολη παλουκια ; :slap:

Ας εξηγήσουμε λίγο στους παραπονιάρηδες το όλο σκηνικό. :p

Η γη κοντεύει να καταστραφεί από την απληστία του ανθρώπου. Με τα πολλά πήγαν κάποιοι άνθρωποι 85εκ. χρόνια πίσω στο χρόνο. Επειδή δε θέλουν να φτάσουν στο ίδιο σημείο, αλλά να κάνουν μία καινούρια αρχή, είναι φειδωλοί (sic) στα πυρομαχικά και στην ισχύ των όπλων. Γι' αυτό αν δείτε χρησιμοποιούν sonic guns και tranquilisers. Δε θέλουν να σκοτώσουν τους δεινόσαυρους, αλλά να τους απομακρύνουν. Γι' αυτό το λόγο έχουν παλούκια, αντί να έχουν κάποιο ηλεκτροφόρο φράκτη.

Κατανοητό; :p

Μάλιστα. Και όταν σκάσει ο κομήτης και εξαφανίσει τους δεινόσαυρους τι θα κάνουν; You can't explain that!

Ωχ τι πες τωρα.Δεν το σκεφτηκα αυτο.Και προφανως δεν το εχουν σκεφτει ουτε οι σεναριογραφοι

Ωχ τι πες τωρα.Δεν το σκεφτηκα αυτο.Και προφανως δεν το εχουν σκεφτει ουτε οι σεναριογραφοι

Ο κομήτης αργεί τουλάχιστον 20εκ. χρόνια. Λες να μην έχουν σκεφτεί κάτι μέχρι τότε; Άσε που είπε στην αρχή ότι υπάρχει διαφορετική συνέχεια του χωροχρόνου. Δεν πάει να πει ότι θα συμβούν τα ίδια γεγονότα.

Next please... :p

Ο κομήτης αργεί τουλάχιστον 20εκ. χρόνια. Λες να μην έχουν σκεφτεί κάτι μέχρι τότε;

Next please... :p

Eεεε τι ακριβως θα εχουν σκεφτει?Θα γυρισεi σε Armageddon φαση η σειρα?:tomato:

Μέχρι τότε μπορεί να έχουν φτιάξει και Death Star και να το γυρίσουν σε Star Wars. :p Υπάρχουν άλλα πράγματα στη σειρά που είναι πολύ πιο σπαστικά. Όπως ότι όλοι είναι είτε Αμερικανοί είτε μειονότητες μέσα στην Αμερική. Γραμμένο τον έχουν τον υπόλοιπο πλανήτη.

Τώρα το κατάλαβες αυτό;:p

Δηλαδή το γεγονός ότι 5 έφηβοι μπορούν να κλέψουν ένα αμάξι και να πάνε βόλτα στη ζούγκλα όπου σε ένα βράχο σε ένα ποτάμι έχουν παράνομο αποστακτήριο και πίνουν σου φαίνεται λογικό ε;

Η σειρά είναι γενικώς τίγκα στα στερεότυπα. Αυτό δεν την εμποδίζει όμως να είναι μέχρι ενός σημείου απολαυστική. Μένει να δούμε. Γκρινιάρη. :p

Καλα τραγικη στιγμη αυτη.

Λεω και γω τιποτα extra outlaw θα σκαρωνουν...

Ξενερωσα.

[MENTION=9387]victor[/MENTION] ο,τι και να μου πεις ,τα παλουκια μου χαλανε ολη την αισθηση. ;)

[MENTION=9387]victor[/MENTION] ο,τι και να μου πεις ,τα παλουκια μου χαλανε ολη την αισθηση. ;)

Τα παλούκια σου χαλάνε την αίσθηση... Τι να πούνε οι βρυκόλακες δηλαδή; :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.