Jump to content

Ποια τηλεοπτική σειρά παρακολουθείτε?

Borg

Recommended Posts

• Replies 1,8k
  • Created
  • Last Reply

Για να δουμε τι λεει και το The Office...

ΥΓ: Πρεπει να δω πριν το πρωτο The Office με τον Gervais ή δεν χανω κατι?

EDIT: Breaking Bad E11... O M G!

leak?!

βουρ να το βρω :whip:

Θα με ενδιεφερε και μενα. Κανονικα σε λιγες μερες δεν ειναι η πρεμιερα του 6ου κυκλου?

Supernatural. Ωραίο σχετικά το πρώτο επεισόδιο, νομίζω ότι ίσως κρατήσει το ενδιαφέρον φέτος

Φαντάζεστε αυτό που είπε ο Lucifer στον Sam να ήταν αλήθεια? και Ολα αυτά να ήταν ένα όνειρο του? Και ξέρω εγώ στον πραγματικό κόσμο να ψάχνουν να τον βγάλουν έξω και ο Ντιν να έιναι ακόμα με την άλλη. Και στο τέλος να πει:"Όσα είδατε την προηγούμενη σαιζόν ήταν ένα όνειρο. U MAD? :clap::clap:

Θα με ενδιεφερε και μενα. Κανονικα σε λιγες μερες δεν ειναι η πρεμιερα του 6ου κυκλου?

Ναι, 2 Οκτώβρη ή κάτι τέτοιο. Pre-air επεισόδιο είναι, είχε γίνει και στην 4η σεζόν. Θα περάσουν 3 εβδομάδες δηλαδή μέχρι να δούμε το 2ο επεισόδιο :fie:

[MENTION=17303]Xero[/MENTION] εμενα θα μου αρεσε να ηταν ετσι ;)

Και ξερεις ε....

μετα θα σου κοτσαρουν ομως και την 8η σεζον και θα σου δειχνουν τι ακριβως εγινε στην πραγματικοτητα οσο βλεπαμε τη σαιζον-ονειρο.

:p

Ειδα και το 10ο ep του Breaking Bad ,4η σαιζον.

Το ειχα 2 μερες στο pc και ειχα κολλησει με τον Χαουζ.

Πολυ καλο και μαλλον κατι τετοιο θα επρεπε να ειχαμε δει καιρο τωρα.

Τι σοϊ σειρα με ναρκωτικα ,χωρις δραση ειναι αυτη.

Δραση ,δεν εννοω τον ξενερωτo Γουολτερ να κυνηγαει junkies.

Εσπερει το ep. :clap:

Όλα τα δεύτερα επεισόδια των φετινών σεζόν των σειρών του McFarlane θα αποτελούν μίξη των χαρακτήρων και των τριών σειρών.

:clap:

American Dad FTW! Εγώ το βρίσκω καλύτερο από το Family Guy. Τα επεισόδια του κρατάνε ένα πολύ καλό επίπεδο γέλιου σε αντίθεση με το FG που μερικά από αυτά είναι meh με μόνο καμιά σκηνή αστεία.

The Cleveland Show δεν έχω δει, αλλά θα το ξεκινήσω στο μέλλον.

Καλούτσικο είναι ρε σεις το TBBT στην S05.

Εντάξει δεν γέλαγα και συνέχεια, αλλά βλέπονταν άνετα τα 2 επεισόδια που είδα... :)

Είδα το Terra Nova.

Σαν πρώτο επεισόδιο κάνει μια καλή εισαγωγή, θα έλεγα. Είναι κάπως κινηματογραφικά γυρισμένο με πολλά Computer Graphics. (Τι άλλο θα περίμενε κανείς από τον Spielberg)

Γενικά φαίνεται αρκετά καλό :clap:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.