Jump to content

Ποια τηλεοπτική σειρά παρακολουθείτε?

Borg

Recommended Posts

• Replies 1,8k
  • Created
  • Last Reply
+1

Βεβαια το 9ο επισοδειο (4ης σεζον) μου φανηκε καπως... προχειρο? Δεν ξερω...

ναι δεν ηταν και πολυ ψαγμενο...

Παντως τα καταφερα μεσα σε 4 μερες να ειμαι S4E9

Από ελληνικές σειρές δεν με τρελαίνει τίποτα αυτό το διάστημα..σε σχέση με τις ξένες που έχουν μεγαλύτερη επιτυχία.. π.χ. Supernatural, Vampire Diaries, Dexter, Game of Thrones! Άντε να βγουν οι καινούριες season!!

+1

Βεβαια το 9ο επισοδειο (4ης σεζον) μου φανηκε καπως... προχειρο? Δεν ξερω...

Καλο 'ταν μωρε....

Γενικα η 4η ειναι η καλυτερη μεχρι τωρα ,οι αλλες ,ειδικα 1η και 2η πολυ slow το πραγμα....

Ο Jesse μου τη σπαει τωρα που την ειδε ολιγον badass ... Θελω να τον δω "καθαρο" και νομιμο.

:D

To καλο με τη θητεια ειναι οτι πλεον εχω 7000 επισοδεια απο τις 7000 σειρες που εβλεπα και μερικες νεες που κατεβηκαν ASAP.

Το κακο ειναι οτι εχω ψιλοξεχασει τι γινοταν στα τελευταια επισοδεια απο καθε σειρα που βλεπα και δεν υπαρχει συνεχεια.Και επισης βαριεμαι αφορητα να αραζω σπιτι με τετοια ζεστα οξω και να ζαμπονιαζω κοιτωντας την οθονη.

Α και επισης.Το Game Of Thrones ειναι το καλυτεροτερο πραγμα αυτη τη στιγμη στην ΤΙΒΙ.

περι Breakinng Bad

Γενικα η 4η ειναι η καλυτερη μεχρι τωρα ,οι αλλες ,ειδικα 1η και 2η πολυ slow το πραγμα....

Εγώ προτιμούσα αρκετά περισσότερο τη πρώτη και τη δεύτερη… Για έμενα χωλαίνει λίγο η υπόθεση από τα μέσα της 3ης ως αρχές 4ης σαιζόν με μερικά επεισόδια εξαιρέσεις που κάνουν αισθητά βήματα μπροστά. Ειδικά στα πρόσφατα επεισόδια πάντως, Ο κύριος χαρακτήρας (Walter) έχει τσαλακωθεί πολύ, εμφανίζοντας τον άπληστο - επιπόλαιο – ανώριμο –παρορμητικό. Κάτι που κατ’ εμέ δε αρμόζει και τόσο στην εικόνα του χαρακτήρα όπως αυτή σχηματίστηκε στις πρώτες σαιζόν. Ίσως φυσικά ο σεναριογράφος θέλει να δείξει ότι οι συνθήκες αλλάζουν τον άνθρωπο. Αλλά εγώ το βρίσκω σαν μια καλή δικαιολογία για να τραβολογάς μια υπόθεση χωρίς μέλλον.

Στα τελευταία επεισόδια πάντως δείχνει ότι κάτι πάει να προχωρήσει… ελπίζω μόνο να μη το μετατρέψουν σε υπόθεση φυγής αλα prison break.

Μπορεί να ακούγομαι αρνητικός, αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι μια από τις καλύτερες σειρές που παίζουν τωρα αλλα και γενικότερα...

Για όσους δεν έχουν δει από το τελευταίο επεισόδιο της 3ης και μετά προσοχή.

Ο Jesse δε την έχει δει badass. (Ξέρει ότι είναι ένα τίποτα και ανά πάσα στιγμή μπορούν να τον καθαρίσουν για ψυλλου πήδημα, + είναι ακόμα σε κατάσταση σοκ μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του Gale)

Στη προκειμένη φάση δείχνει να είναι πιο συνειδητοποιημένος ακόμα και από τον ίδιο τον Walter που εξ αρχής έπαιζε τον ρολό του «μυαλου»

Αυτή η αλλαγή ρόλων είναι που με ξενίζει κάπως όπως είπα και παραπάνω.

Ίσως φυσικά ο σεναριογράφος θέλει να δείξει ότι οι συνθήκες αλλάζουν τον άνθρωπο.

Αυτο πιστευω και γω.

Αλλά εγώ το βρίσκω σαν μια καλή δικαιολογία για να τραβολογάς μια υπόθεση χωρίς μέλλον.

Μυριζομαι να παιχτει κατι τετοιο,οπως ειχε γινει με το Prison Break και ξενερωσαμε . (απο πολυ νωρις μαλιστα)

Ενταξει σειρες σαν και αυτες πιστευω θελουν παραπανω απο 2 σεζον ,αλλα οταν το τραβαν πολυ γινεται ξεφτιλα το ολο πραγμα.

Ρε συ χυτρα εσυ δεν εκραζες το αγγλικο χουμορ?

Πως ειδες μπλακαντερ?

και γουσταριζες κιολλας.

Επισης να το κανω στικι δαυτο ?

-ειδα οτι ΠΟΛΛΟΙ βλεπουν σειρες και εχει μεγαλη συμμετοχη το θρεντακι-

Ρε συ χυτρα εσυ δεν εκραζες το αγγλικο χουμορ?

Πως ειδες μπλακαντερ?

και γουσταριζες κιολλας.

;) Changes....

Υπερτελεια σειρα ηταν.

;) Changes....

Υπερτελεια σειρα ηταν.

Ρε εγω το ξερω οτι ειναι υπερτελεια σειρα.την εχω δει 5-6 φορες !

Απλα λειπω καιρο και ηταν απο τα πραγματα που διαβασα και "σκαλωσα" προς στιγμης.

Ενηγουεη καλο ειναι αυτο οπως και να χει.

Stickified.

^

Ζεις ακομα εσυ?

Μεγαλο κολημα με το Breaking Bad οταν τα ειχα δει πέρσι.Κατεβαζω πρωτο επεισοδιο 4ης και μια οτι δεν θυμομουν τιποτα απο τα προηγουμενα μια το καλοκαιρι ζεστη μπανακια κλπ κλπ το παρατησα.Να το ξεκινησω?Σε βοηθαει καθολου να ξαναμπεις στο κλιμα?Η αρχιζει μπαμ η σειρα σαν να μην περασε ουτε μια μερα απο τοτε που τελειωσε?

Μπαμ αρχιζει,αλλα εχει στην αρχη "previously in BB" ...

Δες/διαβασε περιληψη απο τα τελευταια της 3ης..

^

Ζεις ακομα εσυ?

Μεγαλο κολημα με το Breaking Bad οταν τα ειχα δει πέρσι.Κατεβαζω πρωτο επεισοδιο 4ης και μια οτι δεν θυμομουν τιποτα απο τα προηγουμενα μια το καλοκαιρι ζεστη μπανακια κλπ κλπ το παρατησα.Να το ξεκινησω?Σε βοηθαει καθολου να ξαναμπεις στο κλιμα?Η αρχιζει μπαμ η σειρα σαν να μην περασε ουτε μια μερα απο τοτε που τελειωσε?

Aμα θες μπορω να σου εξηγησω στο περιπου....

Δεν σε βοηθαει πολυ, γιατι εχουνε περασει 2,3 πραματακια τα οποια πρεπει να τα θυμασαι οτι εγιναν.

Εγω θα σου προτεινα να ξαναδεις τον 3ο κυκλο.

Αυριο βγαινει και το νεο επισοδειο.

Μεγαλο κόλλημα το The Shield τελικα.... Εχω δει τις 2 πρωτες σεζον και ειναι απο τις καλυτερες σειρες που εχω δει. Και το καλο ειναι οτι εχει ολοκληρωθει και δεν χρειαζεται να περιμενεις ενα χρονο να βγει καινουριο επεισοδιο.

http://www.imdb.com/title/tt0286486/

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.