Jump to content

Ποια τηλεοπτική σειρά παρακολουθείτε?

Borg

Recommended Posts

το είδα....ουσιαστικά είναι μία εντελώς άλλη ιστορία με τους ίδιους (περίπου ήρωες). αναλογιζόμενος ότι απευθύνεται κατά κύριο λόγω σε κοινό που δεν έχει δει το original, δεν με πειράζει ιδιαίτερα. χαλαρά του βάζω ένα 9αράκι!

(P.S. καλό γκομενάκι η τσιτάρα)

• Replies 1,8k
  • Created
  • Last Reply
το είδα....ουσιαστικά είναι μία εντελώς άλλη ιστορία με τους ίδιους (περίπου ήρωες). αναλογιζόμενος ότι απευθύνεται κατά κύριο λόγω σε κοινό που δεν έχει δει το original, δεν με πειράζει ιδιαίτερα. χαλαρά του βάζω ένα 9αράκι!

(P.S. καλό γκομενάκι η τσιτάρα)

Πράγματι τα 2 πρώτα δεν ήταν άσχημα. Έχει προοπτικές. Συνεχίζει την ιστορία μερικούς αιώνες μετά από το παλιό.

Ξεκινησα Family Guy.Για τωρα ειδα την πρωτη σεζον.

Πολυ ωραια σειρα κινουμενων σχεδιων,ωστοσο την περιμενω πιο καλη στις επομενες σεζον.

Δεν ηταν ακριβως αυτο που περιμενα. ;)

Συνεχίζει την ιστορία μερικούς αιώνες μετά από το παλιό.

Νομίζω είσαι λάθος... είναι ένας αχταρμάς, όσον αφορά αυτά που ξέραμε από το παλιό...

Νομίζω είσαι λάθος... είναι ένας αχταρμάς, όσον αφορά αυτά που ξέραμε από το παλιό...

Θα μπορούσε να είναι συνέχεια του πάντως αν το σκεφτείς.

με τον jaga ζωντανό? με το λάιονο να πιτσιρικά? με την θαντέρα να είναι μία πόλη στην τρίτη γη?

αχταρμάς εντελώς... αλλά πολύ ωραίος αχταρμάς!!!!

reboot στα πρότυπα του Star Trex XI είναι...

Τέλειωσε ο κύκλος, ίσως ο επόμενος να είναι στο τέλος της χρονιάς.

Μην ξεχνάτε και το Top Gear US.

Finale 1ης season Dexter. ΓΙΑΤΙ δεν το έχω δει τόσο καιρό; Ντροπή και πάλι ντροπή. :slap:

Δεν λέει... :p

Το ξεκίνησα και συνέχισα να το βλέπω με την ελπίδα ότι κάποια στιγμή θα φτιάξει, αλλά δεν. :(

Πολύ κλισέ, προβλέψιμο και πολύ περισσότερο δράμα από όσο θα έπρεπε.

Στο 8ο επεισόδιο άρχισε να στρώνει λίγο. Ελπίζω το 9 και το 10 να είναι ακόμα καλύτερα, μιας και ανανεώθηκε και για δεύτερη season.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.