Jump to content

Ποια τηλεοπτική σειρά παρακολουθείτε?

Borg

Recommended Posts

Sorry for the double post αλλά

House Season 3 Episode 21 η στιγμή που μπαίνει με το μπαστούνι βαμμένο με hot rod flames και ac/dc στο backround ειναι EPIC:hehe:

• Replies 1,8k
  • Created
  • Last Reply

Ξεκίνησα το GoT και γώ....Αν και είμαι fan του είδους, κάτι έχει που με ξενίζει...

Βασικά αυτά τα fack fack fack και τα πολύ "μαμα ότι θες εσύ", νομίζω πως δεν κολλάνε. Τι το θέλουν το μοντέρνο sexy-macho style σε σειρά εποχής; Τεσπα...Βασικά τα 3 πρώτα είδα.

Δεν είναι κακό γενικά, αν σε ψήνουν βαμπίρια.

Εχτές ξεκίνησα με 1ο Borgias, δεν είν' κακό!

Θα αναφέρω μετά το ΣΚ

Breaking Bad

Ξεκιναει τεταρτος κυκλος σε λιγες μερες.

7-13-13 επεισοδια οι τρεις πρωτες season.

Ξεκινα το

Μολις τελειωσα τη 1η season. Να πω την αληθεια, οταν ειδα το πρωτο επεισοδιο δεν μπορω να πω οτι τρελαθηκα, ομως η συνεχεια ηταν παρα πολυ καλη. Φυσικα ειναι στα "σκαρια" η 2η και 3η season...

Φλασιά για το Game of Thrones.

Από την αρχή της σεζόν κάνει κάθε τόσο ζουμ στα αυγά της Καλίσι, η οποία θέλει να ξαναπάρει το θρόνο που δικαιωματικά της ανήκει. Εσείς τι λέτε να γίνει με τα αυγά; :p Ο νοών νοήτω.

Φλασιά για το Game of Thrones.

Από την αρχή της σεζόν κάνει κάθε τόσο ζουμ στα αυγά της Καλίσι, η οποία θέλει να ξαναπάρει το θρόνο που δικαιωματικά της ανήκει. Εσείς τι λέτε να γίνει με τα αυγά; :p Ο νοών νοήτω.

Θα αργησουν να γινουν τα αυγα.. Στις 12 Ιουλιου βγαινει το πεμπτο βιβλιο που λεγεται "A Dance with Dragons"

:p

Όποιος ξέρει να βάλει spoiler στο spoiler γιατί αν διαβάσω κάτι που δεν πρέπει, θα χυθεί αίμα:p

Δεν ξέρω. Δεν έχω διαβάσει τα βιβλία. Ακόμα. Σκοπεύω όμως. Αλλά τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται.

Φαντάσου τώρα τους δράκους να τα κάνουν ρδελομπού στο Westeros. Πωπωπω...

Δεν ξέρω. Δεν έχω διαβάσει τα βιβλία. Ακόμα. Σκοπεύω όμως. Αλλά τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται.

Φαντάσου τώρα τους δράκους να τα κάνουν ρδελομπού στο Westeros. Πωπωπω...

να πω και εγώ την ιδέα μου

Τα undead πέρα απο το τοίχος(που η μετάφραση τα έχει"οι άλλοι" και ειναι λες και βλέπω lost), έχουν weakness στην φωτιά.Οι δράκοι βγάζουν φωτιά

:p, οπότε προβλέπω super alliance για να σωθούνε όλοι :dance3:

Έκλεισα παραθυρόφυλλα, παράθυρα, σίτες, κουρτίνες, πόρτες. Αρχίζω τελευταίο επεισόδιο Game of Thrones. :p

Ναι γιατι θα δουμε επικες μαχες:tomato:

Απαξιώ... :p

Πάμε τώρα στο επεισόδιο. ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΙ ΤΕΛΟΣ!

Edit: Τα παρακάτω είναι απαγορευμένα για όσους δεν έχουν δει το επεισόδιο.

[MENTION=620]Astakos[/MENTION] Σε κάνω mention. Μπες στο spoiler μόνο άμα έχεις δει το επεισόδιο.

Σαν επεισόδιο δεν ήταν το πιο ουάου ή το καλύτερο της σεζόν. Είναι όμως από τα σημαντικότερα επεισόδιο για την εξέλιξη των χαρακτήρων και την πλοκή των επόμενων σεζόν. (π.χ. ο Stark "ανακηρύχθηκε" King of the North, η Sansa σκέφτηκε να σκοτώσει τον Joffrey Baratheon, η Khalisi έχει δράκους -στο Westeros θα γίνει χαμός-, πέθανε ο Drogo, ο Tyrion θα γίνει Hand of the King) Μπορεί εκ πρώτης όψεως να μοιάζουν "ανούσια" αλλά πιστεύω θα αποβούν καθοριστικά για το μέλλον.

Μία ακόμα παρατήρηση. Η σειρά μας δείχνει ως "καλούς" (ή πιο συμπαθείς) τους Stark και την Khalisi. Όταν όμως πάει η Khalisi στο Westeros δε σημαίνει ότι αυτοί θα είναι φιλαράκια. Κάποιος μπορεί να πεθάνει και τα σχετικά. Εδώ ταιριάζει απόλυτα μία εικόνα που είχε ποσταριστεί μερικές σελίδες πριν, όπου δείχνει τον Martin και γράφει "Because f*ck you, that's why." :p

Θα αργησουν να γινουν τα αυγα.. Στις 12 Ιουλιου βγαινει το πεμπτο βιβλιο που λεγεται "A Dance with Dragons"

Είπες κάτι; :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.