Jump to content

Ποια τηλεοπτική σειρά παρακολουθείτε?

Borg

Recommended Posts

• Replies 1,8k
  • Created
  • Last Reply

Τόσο τέλειο είναι το GoT; Με το ζόρι κρατιέμαι να μη το αρχίσω, αλλά δε θέλω να κάνω το λάθος να δω άλλη μια σειρά που δεν έχει τελειώσει. Δε μπορώ να περιμένω για επεισόδια :wall:

Είδα το "The Pillars of the Earth", αρκετά μέτριο το βρήκα. Απ' ό,τι βλέπω το βιβλίο θεωρείται πολύ καλό και γι' αυτό πιστεύω ότι θα μπορούσαν να το μεταφέρουν καλύτερα στην οθόνη. Τεχνικά πάντως είναι άρτιο και η εικόνα θα έλεγα είναι αναφοράς. Τώρα βλέπω Rome :D

Τόσο τέλειο είναι το GoT; Με το ζόρι κρατιέμαι να μη το αρχίσω, αλλά δε θέλω να κάνω το λάθος να δω άλλη μια σειρά που δεν έχει τελειώσει. Δε μπορώ να περιμένω για επεισόδια :wall:

Το επόμενο επεισόδιο είναι season finalle. Ξεκίνα.

[ame=http://www.amazon.com/George-Martins-Thrones-4-Book-Boxed/dp/0345529057]Amazon.com: George R. R. Martin's A Game of Thrones 4-Book Boxed Set: A Game of Thrones, A Clash of Kings, A Storm of Swords, and A Feast for Crows (A Song of Ice and Fire) (9780345529053): George R.R. Martin: Books[/ame]

:p

Προτεινετε 1-2 (2-3) mindblowing σειρες που "παιζουν" αυτο το καιρο. Ολα τα ειδη εκτος απο αγαπες, καρδουλες και LFE...

Breaking Bad

Ξεκιναει τεταρτος κυκλος σε λιγες μερες.

7-13-13 επεισοδια οι τρεις πρωτες season.

Ξεκινα το

Προτεινετε 1-2 (2-3) mindblowing σειρες που "παιζουν" αυτο το καιρο. Ολα τα ειδη εκτος απο αγαπες, καρδουλες και LFE...

tumblr_lmqm88M2nv1qb4ug8

Με μπερδέπσατε..Θα υπάρχει και 2η σαιζόν στο GoT ?

Και στο Lotr και στο GoT όλο πεθαίνει. να κάνουμε poll που πέθανε καλύτερα :dance3:

Με μπερδέπσατε..Θα υπάρχει και 2η σαιζόν στο GoT ?

Πιθανότατα θα υπάρχουν τουλάχιστον 7. :p π.χ. Το 3ο βιβλίο που είναι 2 parts μπορεί να είναι 2 seasons.

To είδα λίγο αργά το 9ο στο GoT

Σχετικά με την large scale μάχη, την κόψανε όντως όπως το κατάλαβα και εγώ, και δεν μιλάω για τους 2.000 στρατιώτες που έστειλαν να σκοτωθούν, αλλά τους άλλους 18.000 με τους 30.000 του ομορφόπαιδου, και πως πιάστικέ το ομορφόπαιδο

Δεν κρατιέμαι για φινάλε...

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=Y-IXnlkgUwQ]YouTube - ‪A message from Dexter‬‏[/ame]

Άντε να δούμε μπας και ξεφύγει από το μελόδραμα της 5ης σεζόν.

Yey! Προχθές είδαμε το τελικό της 5ης, όντως πρέπει να γυρίσει στα παλιά :D

Άρχισα να βλέπω The Walking Dead. Είμαι στο τρίτο επεισόδιο. Ωραία σειρά μέχρι τώρα. Κρατάει ενδιαφέρον. Μέχρι τώρα συμπέρασμα...

Η γυναίκα του Rick =

CARYOLA :fist:

Άρχισα να βλέπω The Walking Dead. Είμαι στο τρίτο επεισόδιο. Ωραία σειρά μέχρι τώρα. Κρατάει ενδιαφέρον. Μέχρι τώρα συμπέρασμα...

Η γυναίκα του Rick =

CARYOLA :fist:

True.

Είναι ωραία σειρά και αναμένουμε τον δεύτερο κύκλο :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.