Jump to content

Ποια τηλεοπτική σειρά παρακολουθείτε?

Borg

Recommended Posts

• Replies 1,8k
  • Created
  • Last Reply
Ώπα.. όχι Cameron, όχι Cuddy, και λίγη 13??? :sick::sick:

Hydra, έτσι είναι η 1η-2η season. Από εκεί και πέρα διαφοροποιείται, έρχονται νέοι χαρακτήρες, ο House εθίζεται στα Vicodin, δίνεται περισσότερη έμφαση στους υπόλοιπους χαρακτήρες και ορισμένα επεισόδια είναι αφιερωμένα σε αυτούς κλπ.

What??? Μπορείς να στείλεις link που λέει για τις αλλαγές στο house την νέα σαιζόν?

Επίσης, το GoT απίστευτο! Εχει δει κανείς απο εσάς το Camelot? Αν ναι λέει καθόλου? Τέλος, δεν ξέρω το fringe δεν μου άρεσε καθόλου βρε παιδιά :fist::fist:

Κατι ειχα διαβασει για Supernatural σε anime φαση στα αγγλικα για τωρα το καλοκαιρι;

(βεβαια στο ιντερνετ υπαρχουν ηδη τετοια καρτουν supernatural ..)

Δεν είδε κανείς το σημερινό Game of Thrones; Τα σχόλια περιττεύουν.

Εχει δει κανείς απο εσάς το Camelot?

Εχω δει τα πρωτα 3.5 επεισοδια... τα υπολλοιπα τα εσβησα! Αν την ειχα δει παλιοτερα θα συνεχιζα, αλλα απο τη στιγμη που παιζει παραλλημα με το Game of thrones απλα δεν μπορεις να κατσεις να δεις το χειροτερο camelot.

Δεν είδε κανείς το σημερινό Game of Thrones; Τα σχόλια περιττεύουν.

Μα πόσο epic ήταν αυτό το επεισόδιο; :wassat:

Ρε μας έφαγαν τον καλύτερο χαρακτήρα της ιστορίας;;;

Και όχι μόνο λίγα επεισόδια αλλά αργεί να βγει, είχαν πει καλοκαίρι αρχικά...

Fall είχαν πει σπό την αρχή. Είχε αναφερθεί και εδώ.

σορρυ για το 2πλο ποστ.

Μα πόσο epic ήταν αυτό το επεισόδιο; :wassat:

κλείσαν τον ΟΤΕ οι αλήτες

Μολις ειδα το Game of thrones.

mega spoilers

μια large scale battle περιμεναμε και την εκοψαν:fist:.Σαφεστατη ελλειψη budget η σειρα.Χλωμο να σκοτωσαν το Bean εκτος αν τα σπασε με τους συντελεστες της σειρας.Γενικα η σειρα δεχνει οτι δυστηχως δεν θα δουμε ποτε ξυλο

Μολις ειδα το Game of thrones.

mega spoilers

1) μια large scale battle περιμεναμε και την εκοψαν:fist:. 2) Σαφεστατη ελλειψη budget η σειρα. 3) Χλωμο να σκοτωσαν το Bean εκτος αν τα σπασε με τους συντελεστες της σειρας. Γενικα η σειρα δεχνει οτι δυστηχως δεν θα δουμε ποτε ξυλο

1) Αυτή δεν ήταν η large scale battle. Το είπε ότι έστειλε μόνο 2.000 από τους άντρες του. Πιθανολογώ ότι στο επόμενο επεισόδιο μπορεί να είναι η πραγματική μάχη.

2) Μια χαρά budget έχει η σειρά. Το HBO δεν τσιγκουνεύεται συνήθως και είναι ίσως το κανάλι με τις ποιοτικότερες σειρές.

3) Η σειρά είναι βασισμένη σε βιβλίο και πάνω σε αυτό βασίζεται απολύτως. Οπότε δεν παίζει κάτι τέτοιο. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι πέθανε απαραίτητα (αν και το βρίσκω δύσκολο να μη συνέβη τελικά).

Εμένα παραδόξως μου άρεσε αυτό. Δεν μπορεί να τη βγάζει πάντα λάδι ο 'πρωταγωνιστής" ή ο "καλός". Αυτό δείχνει αν μη τι άλλο ότι τολμάει ο Martin στα βιβλία του. (ένα παρόμοιο στυλ με τον Hitchcock στο Ψυχώ) Και προσθέτει και ένα τελείως διαφορετικό στοιχείο στην όλη ιστορία. Το ίδιο είχε γίνει και με το θάνατο του Viserys Targaryen.

Νομίζω πως η σειρά έχει πολύ καλούς ηθοποιούς, αλλά μερικοί ξεχωρίζουν. Για μένα ο καλύτερος είναι ο Peter Dinklage (Tyrion Lannister). Εξαιρετικός στον ρόλο του. Πέρα από αυτόν έτρεφα μία συμπάθεια στον Littlefinger, που απεικονίζεται από τον Aidan Gillen, αλλά μετά την προδοσία με χάλασε αρκετά. Αν και κάτι μου λέει ότι επειδή πάει όπου τον συμφέρει θα ξαναβοηθήσει την οικογένεια Stark.

Η καλύτερη σκηνή της σειράς. :p

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=rxLOXUGmRKI]YouTube - ‪Why I Like Tyrion (Joffrey Gets Slapped)‬‏[/ame]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.