Hydra Ιούνιος 9, 2011 #1081 Ιούνιος 9, 2011 Ειμαι HOUSE σαιζον,επεισοδιο 9 και να πω την αληθεια δεν με εχει ξετρελανει και τοσο πολυ,που ολοι καναν σαν τρελοι και λεγαν πωπω τι φοβερη σειρα και ακαταμαχητη κτλπ!!Καθε επεισοδιο μου φαινεται οτι ειναι το ιδιο με το προηγουμενο,μονο που εχει αλλα προσωπα και αλλους αγνωστους σε εμενα ιατρικους ορους.Σε καθε επεισοδιο:-Καποιος παθαινει μια κριση και τον πανε στο νοσοκομειο-Εκει βρισκουν και καλα τη λυση και του δινουν ενα φαρμακο-παθαινει ΠΑΝΤΑ κριση και του κανουν μια ενεση -Καταλαβαινουν οτι δεν βρηκαν τη σωστη λυση-Στο εξεταστηριο (παντα συνηθως ειναι το εξεταστηριο 1 :hang3: ) ο House εξεταζει κατι ξεμπαρκους ,απο τους οποιους καμια φορα παιρνει εμπνευση για να βρει τη λυση στο προβλημα των ετοιμοθανατων.-Και καλα ολοι οι ασθενεις ειναι ετοιμοθανατοι και σωζονται τελευταια στιγμη.Η Καμερον και η αλλη η διευθυντρια ειναι so sexy!!!Αλλα...καθε επεισοδιο ειναι το ιδιο. Boooorreddd! :shout:
jesus Ιούνιος 9, 2011 #1082 Ιούνιος 9, 2011 Ειμαι HOUSE σαιζον,επεισοδιο 9 και να πω την αληθεια δεν με εχει ξετρελανει και τοσο πολυ,που ολοι καναν σαν τρελοι και λεγαν πωπω τι φοβερη σειρα και ακαταμαχητη κτλπ!!Καθε επεισοδιο μου φαινεται οτι ειναι το ιδιο με το προηγουμενο,μονο που εχει αλλα προσωπα και αλλους αγνωστους σε εμενα ιατρικους ορους. Σε καθε επεισοδιο: -Καποιος παθαινει μια κριση και τον πανε στο νοσοκομειο -Εκει βρισκουν και καλα τη λυση και του δινουν ενα φαρμακο -παθαινει ΠΑΝΤΑ κριση και του κανουν μια ενεση -Καταλαβαινουν οτι δεν βρηκαν τη σωστη λυση -Στο εξεταστηριο (παντα συνηθως ειναι το εξεταστηριο 1 :hang3: ) ο House εξεταζει κατι ξεμπαρκους ,απο τους οποιους καμια φορα παιρνει εμπνευση για να βρει τη λυση στο προβλημα των ετοιμοθανατων. -Και καλα ολοι οι ασθενεις ειναι ετοιμοθανατοι και σωζονται τελευταια στιγμη. Η Καμερον και η αλλη η διευθυντρια ειναι so sexy!!! Αλλα...καθε επεισοδιο ειναι το ιδιο. Boooorreddd! :shout: Ε και αυτοι ακριβως ειναι οι λογοι που δεν ειδα ποτε την σειρα αυτη παρα μονο μερικα αδεσποτα επεισοδια στο σταρ Δεν υπάρχει σειρά με περισσότερη ίντριγκα και δολοπλοκίες. Ναι υπαρχει: The Bold and the Beautiful:P
Hydra Ιούνιος 9, 2011 #1083 Ιούνιος 9, 2011 Πειτε μου,ειναι ετσι και στις αλλες σεζον; Δεν παιζει να το συνεχισω μετα την 1η αν ειναι σαν αυτην!
vic Ιούνιος 9, 2011 #1084 Ιούνιος 9, 2011 Ναι υπαρχει: The Bold and the Beautiful:P Τόλμη και γοητεία. Αυτό που με εξέπληξε όμως είναι ότι τα επεισόδια που δείχνει η ΕΤ3 είναι μόλις 2.5 μήνες πίσω από την Αμερική. Σε ποιά άλλη σειρά συμβαίνει αυτό;
vic Ιούνιος 9, 2011 #1085 Ιούνιος 9, 2011 Fall TV Mystery: Who Will Be House's New Boss? - TVLine Λέει για το τι πιθανότητες υπάρχουν για τον νέο διευθυντή του House. Δεν είναι τίποτα επίσημο, μόνο φήμες - προτάσεις. Έχει όμως μέσα και τον Stephen Fry. ΜΑΚΑΡΙ να βγει αληθινό. Η χημεία μεταξύ των δύο θα δώσει πολύ γέλιο. Επίσης λέει ότι οι εμφανίσεις της 13 θα είναι σχετικά περιορισμένες. Πάνε καλά εκεί στο Fox;
louis_gas Ιούνιος 10, 2011 #1087 Ιούνιος 10, 2011 Πειτε μου,ειναι ετσι και στις αλλες σεζον;Δεν παιζει να το συνεχισω μετα την 1η αν ειναι σαν αυτην! Η αληθεια ειναι οτι στις τελευταιες season εχουν δωσει νομιζω περισσοτερο εμφαση στο ολο story με τους βασικους χαρακτηρες και δεν ειναι εντελως αυτοτελη τα επεισοδια οπως ειναι στην αρχη. Για μενα παντως οι πρωτες seasons ηταν οι καλυτερες. Ελιωνα οταν ειχε σκηνη με τον House στην κλινικη. :clap:
racer Ιούνιος 10, 2011 #1088 Ιούνιος 10, 2011 Επίσης λέει ότι οι εμφανίσεις της 13 θα είναι σχετικά περιορισμένες. Πάνε καλά εκεί στο Fox; Ώπα.. όχι Cameron, όχι Cuddy, και λίγη 13??? :sick::sick: Hydra, έτσι είναι η 1η-2η season. Από εκεί και πέρα διαφοροποιείται, έρχονται νέοι χαρακτήρες, ο House εθίζεται στα Vicodin, δίνεται περισσότερη έμφαση στους υπόλοιπους χαρακτήρες και ορισμένα επεισόδια είναι αφιερωμένα σε αυτούς κλπ.
Hydra Ιούνιος 10, 2011 #1090 Ιούνιος 10, 2011 Ειναι ανωμαλο που γουσταρω περισσοτερο Cuddy παρα Cameron?
Evan Ιούνιος 10, 2011 #1092 Ιούνιος 10, 2011 Οχι δεν ειναι φιλε μου! Να χα και γω μια τετοια αφεντικινα και σαν συναδελφο την 13 και δεν θα ζητουσα καν μισθο:dance3:
astrolabos Ιούνιος 11, 2011 #1094 Ιούνιος 11, 2011 Ποιός ανυπομονεί για το επεισόδιο της Δευτέρα για το GoT; Το παραπάνω για κάποιον που έχει δεί όλα τα επεισόδια δεν είναι spoiler. Δείτε το ελεύθερα.
racer Ιούνιος 11, 2011 #1095 Ιούνιος 11, 2011 Χθες τέλειωσα το HIMYM (6ο κύκλο). Δεν είναι friends αλλά είναι πολύ καλό. O Barney είναι θεός
Periklis_pap Ιούνιος 12, 2011 #1096 Ιούνιος 12, 2011 Τελείωσα πρώτο κύκλο House χτες και μπορώ να πω πως μου άρεσε αρκετά! Σήμερα πάω στον 2ο. Ο χύτρας έχει δίκιο ότι είναι λίγο επαναλαμβανόμενο αλλά δεν με ενοχλεί τόσο. Έχω μια απορία όμως, τα περαστικά αυτά ιατρικά είναι εφικτά ή είναι όλα αρλούμπες? Όχι τίποτε άλλο αλλά να μαθαίνουμε και τίποτε από τις ώρες που αφιερώνουμε Cuddy FTW!
geogeoland Ιούνιος 12, 2011 #1097 Ιούνιος 12, 2011 Τα περιστατικά είναι -συνήθως- εφικτά. Ο τρόπος θεραπείας τους δεν είναι.
astrolabos Ιούνιος 12, 2011 #1098 Ιούνιος 12, 2011 'Game Of Thrones,' 'Fringe' Lead 2011 Portal Awards | Airlock AlphaHaters gonna hate:p
vic Ιούνιος 12, 2011 #1099 Ιούνιος 12, 2011 Μπράβο στο Game of Thrones, το αξίζει. Τώρα για το Fringe, όσα βραβεία και να πάρει το finale δεν αλλάζει.
CaptainMilo Ιούνιος 12, 2011 #1100 Ιούνιος 12, 2011 Game of Thrones , απιστευτη παραγωγη , απιστευτη πλοκη , και απο τα ελαχιστα οπτικοακουστικα που με εχουν "ψησει" τοσο αγρια να παρω τα βιβλια της σειρας
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.