Jump to content

Ποια τηλεοπτική σειρά παρακολουθείτε?

Borg

Recommended Posts

Ίσως είναι βλασφημία για μερικούς αλλά ώρες ώρες νομίζω πως ο κόσμος που έχει πλάσει ο Martin, με όλες τις ίντριγκες, τους οίκους, τα πρόσωπα και τα plot twists κάνει τη Μέση Γη να φαίνεται παραμυθάκι για παιδιά. :p

Για το επεισόδιο τώρα.

Αγαπάμε Syrio Forel. Τον κάνει και Έλληνας. :T:

Τον είχα συμπαθήσει τον Littlefinger στην αρχή. Σκουλήκι και αυτός. Αν και κάτι μου λέει ότι επειδή πηγαίνει όπου φυσάει ο άνεμος θα βρεθεί ξανά στο πλευρό του Stark. (Παρεπιπτώντος πολύ καλός ηθοποιός.)

Από ότι φαίνεται όλη η οικογένεια Stark το έχει μέσα της.

Τέλος ακόμα και επισόδεια με ελάχιστη δράση σε αποζημιώνουν και με το παραπάνω από το βάθος της πλοκής που έχουν.

• Replies 1,8k
  • Created
  • Last Reply
Ίσως είναι βλασφημία για μερικούς αλλά ώρες ώρες νομίζω πως ο κόσμος που έχει πλάσει ο Martin, με όλες τις ίντριγκες, τους οίκους, τα πρόσωπα και τα plot twists κάνει τη Μέση Γη να φαίνεται παραμυθάκι για παιδιά. :p

ελεος.

τι σχεση εχει μωρε το game of thrones με τον αρχοντα.

το thrones ουσιαστικα δεν εχει καθολου φανταστικο στοιχειο

Θα κανω φονο. Προσβληθηκε η πατριδα των ονειρων μου!! :p

Αν θες γίνομαι συνεργός :p

ελεος.

Συγκρίνω βιβλίο με βιβλίο. Τώρα που είναι το έλεος δείξ' το μου και μένα.

Εγώ ακόμα σ' αγαπάω πάντως. :p

Edit: Για να γίνω πιο ξεκάθαρος. Το ότι έχει μαγεία, φανταστικό στοιχείο κλπ κλπ ο Άρχοντας δεν επηρρεάζει τις ίντριγκες και τα plot twists που θα μπορούσαν να υπάρξουν. Ίσως ο κόσμος έτσι όπως τον σχεδίασε ο Tolkien δεν θα "υποστήριζε" τόσες πολλές ίντριγκες όσες ο κόσμος του Martin. Το αναγνωρίζω αυτό, όπως επίσης το ότι ο Tolkien ήταν ο δημιουργός αυτού του είδους των βιβλίων. Παρ' όλα αυτά νομίζω πως είναι πιο "πραγματικό", πιο ανθρώπινο (αν θα μπορούσα να το χαρακτηρίσω έτσι) σε σχέση με τον Άρχοντα.

Εγώ ακόμα σ' αγαπάω πάντως. :p

Me too:clap:

Παρ' όλα αυτά νομίζω πως είναι πιο "πραγματικό", πιο ανθρώπινο (αν θα μπορούσα να το χαρακτηρίσω έτσι) σε σχέση με τον Άρχοντα.

Και αυτο ειναι που με χαλαει στην σειρα.Σου πεταει κατι undead και δρακους στην αρχη σε ταυλωνει και μετα ασχολειτε μονο με ποιος θα παρει τον θρονο και μαμησια μεταξυ αδελφων.σορυ για τα σποιλερ

Βασικα δεν μου πολυ αρεσει για να περασει η ωρα την βλεπω.Το προηγουμενο επεισοδιο και το τελευταιο που βλεπω τωρα κατι πανε να πουν που επιτελους σοβαρευουν τα πραγματα και θα πεσει λιγο ξυλο(ελπιζω).Σαπουνοπερα σε παλαια εποχη θα την χαρακτηριζα προσαρμοσμενη για τον αντρικο πληθυσμο

Μη ζητας συγγνωμη.Ευχαριστω,τωρα θα ξερω να μην τη δω ποτε :p

(ψιλοfail αμα ειναι ετσι..)

O δημιουργος εχει ξεσηκωσει παρα πολλα απο Αγγλικη ιστορια και παρουσιαζει με την αισθητικη των ιστορικων του Shakespeare..(μπροστα τους το game of thrones μοιαζει για παραμυθακι για παιδια.:p)

Ακομα και το house of Lannisters φερνει στο γνωστο house o Lancasters.. (Βλεπε wars of roses)

Παντως καιρο ειχε να μου αρεσει τοσο πολυ σειρα..

Μα οποιαδήποτε ιστορία - βιβλίο παρόμοιας θεματολογίας έχει έστω και λίγο βάση στην Αγγλική ιστορία. :p Στον Martin ακόμα και ο χάρτης "φέρνει" σε αυτόν της Αγγλίας. (White Walkers = Σκωτσέζοι; :hehe:)

Εδω και μερες βλεπω Fringe ασταματητα και εχω φαει σκαλωμα με τη σειρα σε σημειο να ταυτιζομαι με τα γεγονοτα! Αχ αυτη η Olivia ειναι γυναικαρα!!! Σημερα μπαινω 3η σεζον!

Εδω και μερες βλεπω Fringe ασταματητα και εχω φαει σκαλωμα με τη σειρα σε σημειο να ταυτιζομαι με τα γεγονοτα! Αχ αυτη η Olivia ειναι γυναικαρα!!! Σημερα μπαινω 3η σεζον!

Κάτσε να φτάσεις στο finale και τα λέμε τότε. :p

Αμαν με το φινάλε κι εσύ. Άμα δεν έχεις δει lost δε ξέρεις τι εστί JJ και τι ανατροπές μπορεί να σκεφτεί :p

Επειδη δεν εχω ασχοληθει, το GoT εκτος απο δανεικα στοιχεια απο την αγγλικη ιστορια εχει αντιγραψει τα γεγονοτα του πολεμου των ροδων; Ελπιζω οταν κατσω να το δω να μη ξενερωσω...

Βλεπω οτι αναφερει κατι δρακους... θα προτιμουσα προσαρμοσμενη ιστορια παρα μυθους... σαν Pillars of the Earth. Αν ομως εχει και τις ιντριγκες του "Lion in the winter" μου αρκει...

Βλεπω οτι αναφερει κατι δρακους... θα προτιμουσα προσαρμοσμενη ιστορια παρα μυθους... σαν Pillars of the Earth. Αν ομως εχει και τις ιντριγκες του "Lion in the winter" μου αρκει...

Δεν υπάρχει σειρά με περισσότερη ίντριγκα και δολοπλοκίες. :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.