Jump to content

Ποια τηλεοπτική σειρά παρακολουθείτε?

Borg

Recommended Posts

Πανικος στο τελευταιο επεισοδιο game of thrones.

που εδειξε οτι του ειπε ο γιος του οτι τους ειδε να ερωτοτροπουν;

Δεν του το είπε, το συμπέρανε ο ίδιος. hints:

τα παιδιά της είναι όλα ξανθά

τον γιό του κάποιος που είχε πρόσβαση στο σπαθί του νάνου ήθελε να τον σκοτώσει

• Replies 1,8k
  • Created
  • Last Reply

Παιδιά θα κάνω "Σειρές spoiler thread" και βγάλτε τα μάτια σας εκεί γιατί εδώ θα αρχίσω τα μπάν στο τέλος :D

Astro - Αγνοήστε τον. Επειδή είναι περίεργος, θέλει να μην συζητάμε για σειρές. Ας πρόσεχε.

EDIT

Λατρέψτε τον, επειδή τον αγαπάμε να μην λέμε τίποτα απο εδώ και μπρός!!!!

Problem Άστρο?

:D

problem Dolly?

:p

:D :love:

--------------------

SUBzO.jpg

Δεν κρατιέμαι θέλω να τα πατήσω...

Ωραία σειρά αλλά κάπου άρχησε να κουράζει... Πειράζει που τους βρίσκω όλους τραγικούς εκτός τον ΘΕΟ barney???? :D

Εχτές ξεστραβόθηκα και ειδα το τελευταίο Thrones.

Η σειρά αν συνεχίσει έτσι θα μας αρρωστήσει.

Κρίμα που είναι μονο 10 επεισόδια η 1η σεζόν.

Ωραία σειρά αλλά κάπου άρχησε να κουράζει... Πειράζει που τους βρίσκω όλους τραγικούς εκτός τον ΘΕΟ barney???? :D

Έχει χαλάσει από τον 3ο κύκλο και μετά. Μόνο ο Barney υπάρχει στο show όντως. Αλλά είναι τόσο καλό το concept που βλέπεις τα επεισόδια μπας και φτιάξει επιτέλους :p

ναι, μόνο που δε βλέπω φως στον ορίζοντα :D την τελευταία σεζόν με το ζόρι την είδα.

Νοικοκυρές κανείς δε βλέπει εδώ;;;;; τρομερή σειρά imho και παρεξηγημένη

που βρίσκετε χρόνο ρε παίδες;;;; σειρές, φωτογραφίες, ποδήλατα, αυτοκίνητα, παιχνίδια, διαβάσματα, googling....

Φωτογραφία έχει μείνει πολύ πίσω, ποδήλατο απογεύματα + ΣΚ, παιχνίδια έχω 4 καινούργια κάνει Install και έχω παίξει 5 πίστες Dirt, Και 2 ώρες Witcher => @@.

Διάβασμα , ΤΙ?

Αυτοκίνητα που λεφτα? :)

Σειρές το βραδάκι στον καναπέ. Φωτογραφική έβγαλα Pics to Πάσχα κι ακόμα είναι στην SD.., αυτοκίνητο δεν έχει βενζίνη, παίζουμε καμιά ωρίτσα CoD BO κι όλα καλά :p

@lefteriz: Πολλοί τις βλέπουν, αλλά δεν το παραδέχονται, δυνατή σειρά. Όπως και το Grey's.

@lefteriz: Πολλοί τις βλέπουν, αλλά δεν το παραδέχονται, δυνατή σειρά. Όπως και το Grey's.

Οι νοικοκυρές είναι από τις λίγες σειρές (μαζί με HIMYM & Big Bang Theory) που βλέπω μαζί με την σύζυγο (τις έβλεπα και πριν παντρευτούμε). To Grey's από την άλλη δεν μου έχει κινήσει το ενδιαφέρον...

Όσοι έχετε χρόνο για σειρές, τώρα που καλοκαίριασε και δεν κυκλοφορούν πολλά νέα πράγματα, δοκιμάστε το απολαυστικότατο Boston Legal!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.