Jump to content

Ποια τηλεοπτική σειρά παρακολουθείτε?

Borg

Recommended Posts

Εκπληκτικό το σημερινό επεισόδιο Game of Thrones. Μάμησε άσχημα. Κυριολεκτικά και μεταφορικά. :p

Το παιδάκι τί το είχαν βάλει τα πιπιλάει εκεί; :baby:

• Replies 1,8k
  • Created
  • Last Reply

Ετσι και δω κανένα spoiler για το Game πραγματικά θα έρθω να σας φάω το βίντεο.

ντάξει...House επεισόδιο 22 έγραψε!!! όλα τα λεφτά!!:triniti:

Indeed. Ίσως το καλύτερο επεισόδιο της σεζόν. :...:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=J_jAlFqvASU]YouTube - ALCATRAZ - First Look Trailer[/ame]

Νέα τηλεοπτική σειρά με Executive Producer τον J.J. Abrams. Παίζει ο Sam Neil και ο ευτραφής από το Lost. Φαίνεται καλή αλλά μετά τη νίλα που φάγαμε με το Fringe κρατάω μικρό καλάθι.

Jurassic Park meets The Rock meets Prison Break meets Lost meets Fringe meets Flashforward :p

Στο μπλέντερ και στην 1η σκαλα για 10 λεπτά.

nIVnW.png

Όταν θα αποδειχθεί ότι πίσω από όλα αυτά είναι οι εξωγήινοι στο φινάλε της 2ης σεζόν, μη λες μετά ότι δε σου άρεσε το τέλος. :p

Είπα ότι δε μου άρεσε το τέλος του fringe? :p

Το υπονόησες. :p

Μη λετε τιποτα για το Fringe και μου το spoilarete γιατι χτες βρηκα χρονο να το αρχισω και ειναι οπως το περιμενα!!

To Grey's Anatomy φέρνει σε House ή σε Τόλμη και Γοητεία; Θέλω να πω μου αρέσει πολύ το House, θα μου αρέσει το Grey's;

Sent from my iPad using Tapatalk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.