Jump to content

Ποια τηλεοπτική σειρά παρακολουθείτε?

Borg

Recommended Posts

Έγινε και το fringe.. lost. Βαρέθηκα με τον JJ.:hang3:

Ξεκίνησα CSI.

Αν εννοείς το Las Vegas, περαστικά σου... μόνο διακόσια πενήντα επισόδεια...

πάντως πέρα από την πλάκα παίζει να είναι η μόνη σειρά που επί έντεκα σαιζόν δεν έχει κάνει κοιλιά

• Replies 1,8k
  • Created
  • Last Reply

εκανε και το CSI Las Vegas την κοιλίτσα του αλλα παντα είχε κάτι να σε σε κρατάει. εχω φτάσει S11E13 και δεν έχω βαρεθεί πάντως. Μακράν η αγαπημένη μου σειρά :D

Δυνατό το τελευταίο Game of Thrones :)

Όντως!

Ελπίζω να βγάλουν καμιά 15αρια επεισόδια σε αυτόν τον κύκλο.

Όντως!

Ελπίζω να βγάλουν καμιά 15αρια επεισόδια σε αυτόν τον κύκλο.

Είναι 10 επεισόδια ο κύκλος. Αν αναπαραστήσουν όλα τα βιβλία τότε θα είναι 7 κύκλοι.

Ισχύει...

Αν και δεν νομίζω να το πάνε αυστηρά για 10 / κύκλο αν τραβάει.

Τα βιβλία έχουν μέχρι και 300 σελίδες διαφορά μεταξυ τους.

Και εγώ εχτές το έπιασα και needless to say είδα και τα 4 καπάκι.

Πολύ καλό... μπαίνουμε στα εβδομαδιαία φιξάκια πάλι

Παρόμοιο στυλ και πολύ καλό είναι και το The Borgias, γι' αυτούς που τους αρέσουν τα "ιστορικά". Το HBO είναι εγγύηση τελικά.

Προβλέπω να ετοιμάζουν καινούργια σεζόν Fringe a la Lost...δλδ 1 ολόκληρη σεζόν που ενώ θα προσπαθεί να ικανοποιήσει τις απορίες μας αντιθέτως θα δημιουργήσει περισσότερα αναπάντητα ερωτήματα...:wall::wall::wall:

Κοψανε το Lie to me. Ειναι μακάκες.-

Που το είδες αυτό? Εγώ από websites διαβάζω ότι δεν έχουν αποφασίσει ακόμα...

Είδα 2 κύκλους House. Τα σπάει, ο Χάουζας είναι μορφή.

Ποτέ δεν είναι αργά για να γίνεις fan του Gregory :p

Αχαχαχαχαχααχ απολαυστικοτατο το σημερινο big bang theory

Σήμερα ξαναείδα το επεισόδιο Broken του House (S06E01-02). Εϊναι το καλύτερο επεισόδιο τηλεοπτικής σειράς που έχω δει ποτέ. :nothing:

Εκπληκτικό το σημερινό επεισόδιο Game of Thrones. Μάμησε άσχημα. Κυριολεκτικά και μεταφορικά. :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.