Jump to content

Ποια τηλεοπτική σειρά παρακολουθείτε?

Borg

Recommended Posts

Φριντζ σημερα το βράδυ, αύριο για μας. :wall::drool:

Τι λές; περάσαν τόσο γρήγορα οι δύο μέρες από τη Τρίτη;:hehe:

• Replies 1,8k
  • Created
  • Last Reply

Είδα Fringe Finale. Και τι κατάλαβα; Απολύτως τίποτα. :p

Είδα το τελευταιο The Bing Bang Theory και το The Mentalist, αρκετά καλά και τα δυο.

Επίσης προτείνω να δείτε το Entourage είναι αρκετά καλό και ο Ari Gold είναι απλά άπαιχτος!!! (η σειρά δεν θα ήταν το ίδιο καλή χωρίς αυτόν σίγουρα)

Είδα Fringe Finale. Και τι κατάλαβα; Απολύτως τίποτα. :p

Μόλις το είδα και εγώ. Νομίζω θα χρειαστούμε discussion thread :p

Μόλις το είδα και εγώ. Νομίζω θα χρειαστούμε discussion thread :p

Σε ειδικό sub-forum. :to_pick_ones_nose:

Καλα ρε απ'ολο το φορουμ μονο εγω βλεπω Supernatural ;

Επρεπε να δω 19 χαζοεπεισοδια για να πορωθω στο 20ο;

Ωραιο ηταν !!!

Είδα το τέλος της σεζόν του Fringe.

vBE28.jpg

Έλα μέχρι τα 30 τελευταία δεύτερα καλό ήτανε :hehe:

Είδα το τελευταιο The Bing Bang Theory και το The Mentalist, αρκετά καλά και τα δυο.

Επίσης προτείνω να δείτε το Entourage είναι αρκετά καλό και ο Ari Gold είναι απλά άπαιχτος!!! (η σειρά δεν θα ήταν το ίδιο καλή χωρίς αυτόν σίγουρα)

περιμένω να καλοκαιριάσει να ξεκινήσει η τελευταία σεζόν από entourage :D

αν και δυστυχώς θα είναι μόνο 6 επεισόδια.. :fist:

περιμένω να καλοκαιριάσει να ξεκινήσει η τελευταία σεζόν από entourage :D

αν και δυστυχώς θα είναι μόνο 6 επεισόδια.. :fist:

Και εγώ το ίδιο περιμένω και κάθομαι και βλέπω κάνα παλιό. Λένε ότι θα βγάλουν και ταινία άρα χαλάλι τα 6 επεισόδια.

Καλα ρε απ'ολο το φορουμ μονο εγω βλεπω Supernatural ;

Επρεπε να δω 19 χαζοεπεισοδια για να πορωθω στο 20ο;

Ωραιο ηταν !!!

δεν είσαι ο μόνος.......:dance3::dance3::dance3:

όντως τα σπασε το 20, αλλά κ τα τελευταία 3 επεισόδια θύμισαν παλιό καλο supernatural 1 season.... to κλείσιμο της σεζόν προβλέπεται epic!!!!

Ναι οντως.

Ηταν τελειο επεισοδιο και ειχε το κατι παραπανω,για να μην ξαναγραφω αποψεις,παραθετω απο αλλες συζητησεις αλλου:

σχετικα με την αποψη οτι ηταν πολυ τραβηγμενες οι σκηνες με τους συναισθηματισμους Κας - Ντιν,λογω της θεοτητας του πρωτου:

Το επεισοδιο ηταν το καλυτερο της σεζον κατ'εμε.Μπορει να μην ειχε τοση δραση,αλλα ειχε πολυ ΚΑΣ!! Τι αλλο να ζητησω.Ο Μισα ειναι πολυ καλος ηθοποιος και επρεπε καιρο τωρα να δεσποζει σε μεγαλες ταινιες (δυστυχως δεν τον εχουμε δει ακομα).Οσον αφορα τους συναισθηματισμους αναμεσα σε Dean και Cash,δεν ηταν υπερβολη πιστευω.Απο τη σκοπια μου δοθηκε μεσω αυτου του επεισοδιου και μεσω οσων ελεγε ο Cash ενα σημαντικο μυνημα: ο ανθρωπος μπορει να καταφερει πολλα εχοντας πιστη πρωτα στον εαυτο του και μετα σε καποια αλλη δυναμη,ειτε λεγεται Θεος ειτε τυχη!! Ο Κας οταν συμμαχησε με τον Κροουλι δεν πιστεψε στον εαυτο του οσο επρεπε.Ο Ντιν που εχει καταφερει τοσα πολλα (και ο Σαμ βεβαια) παντα πιστευε στις δυναμεις του.Τον ειδατε αλλωστε ποτε να κωλωσει?

Απο κει και περα μπορει να ηταν αγγελος ,αλλα δε σημαινει οτι δε νιωθει,εξαλλου δεν ηταν σαν ολους τους αγγελους.Το οτι νιωθει και αισθανεται και αλλα πραγματα ,οφειλεται ακριβως στον Ντιν και τον Σαμ !!!! Τη στιγμη που οι αλλοι νομιζαν οτι ο Θεος τους ηθελε δουλους,εκεινος πρωτος καταλαβε μεσω των αδερφων τι ειναι θεληση και ελευθερη βουληση.Εξαλλου και ο Λουσιφερ που επαναστατησε ,το εκανε γιατι ενιωθε.Ενιωθε αδικημενος κτλπ.

Συνοψιζοντας ηταν ενα τελειο επεισοδιο,ειδικα αμα το δει κανεις αλληγορικα!!!!!!!!

Εγώ είδα fringe/supernatural/big bang theory ως συνήθως.

Το Fringe μου άρεσε αρκετά σαν season finale, αν και άφησε αρκετά αναπάντητα ερωτήματα, αλλά και πολύ αγωνία για τον επόμενο κύκλο.

Το Supernatural έχει αρχίσει τώρα τελευταία να θυμίζει πολύ τον παλιό καλό του εαυτό αλλά ακόμη υστερεί. Ωστόσο νομίζω πως το παρατραβάνε λίγο με τις σεζον, όπως και με πολλές άλλες σειρές.

Το Big Bang Theory κλασικά πολύ καλό.

Το Fringe μου άρεσε αρκετά σαν season finale,

Είσαι από τους λίγους, από ότι φαίνεται.

Ωστόσο νομίζω πως το παρατραβάνε λίγο με τις σεζον

Εκτος της 7ης λενε οτι υπεγραψαν και 8η!!!

Ενταξει αυτο παραπαει...θα κανω παιδια και αυτοι θα παιζουν ακομα. :fist:

Εξαιρετικό το τελευταίο επεισόδιο του Game of Thrones. Αναμένονται wow εξελίξεις.

Και μερικές παρατηρήσεις.

1) Πολύ αντιπαθητικός και ο Viserys Targaryen και ο γιος του βασιλιά. (και γενικά οι Lanisters)

2) Πολύ Chu-Li η Doreah. Αμέσως τη συμπαθείς. :p

Και εμένα πάντως μου ήταν ok το finale του Fringe.

Ωραίο και επιτυχία το να σε κρατάνε σε "αγωνία"... άσχημο το περίμενε μέχρι την new season όμως :p

Το TBBT κλασικά δυνατό, η σειρά βαράει δυνατά όλες τις season της, δεν έχει τύχει επισόδειο που να μην επιφέρει γέλοιο, να είναι π.χ. βαρετό και στο τέλος να μην έχεις μια έστω προσωρινή στιγμή χαράς/ευφράδειας ( έχω την εντύπωση ότι η 2η λέξη είναι άκυρη ή παίζει και να μην υπάρχει :p )

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.