Jump to content

Ποια τηλεοπτική σειρά παρακολουθείτε?

Borg

Recommended Posts

south park all the way. υπάρχουν επεισόδια που το wow δεν πιάνει τίποτα μπροστά τους.

Tsst.:p

• Replies 1,8k
  • Created
  • Last Reply

γιατί 2 Δευτέρες δεν βγήκαν επεισόδια ?

από ότι είδα στο imdb στις 11 Απρίλη βγαίνουν πάλι.

Οι κλασικές διακοπές των σκηνοθετών.

Το κάνουνε οι περισσότερες σειρές, δεν βγάζουνε δηλαδή πάντα κάθε βδομάδα νέο επισόδειο.

ε αυτό το ξέρω , απλά σταμάτησαν και ξανα-ξεκινάνε ταυτόχρονα house, HIMYM και chuck :p

γι αυτό ρώτησα..

Το 'χανε ξανακάνει πάλι πριν κανά 2μηνο περίπου στο House.

Το Hawaii Five-0 που το 'χουνε κάνει 1 επισόδειο τον μήνα τι να πεις :D

Ποπο επεισοδιαρα στο 4χ12 του californication(season finale).Απιστευτο γελιο σε κατι φασεις,συγκινητικό στο τελος.Οσο και αν δεν θελω καθολου να τελειωσει εδω η σειρα γιατι μου αρεσει πολυ νομιζω οτι ειναι ενα καλο σημειο να την κοψουν.

The clone wars 3x21,3x22 επεισοδιαρες και αυτες

Hulk Moody FTW ρε :D

Έκλασα όταν φόρεσε το κοστούμι και είπε ότι είναι σαν τον FBI Agent Mulder LOL.

Λέω να αρχίσω το The Borgias. Ειδικά μετά το Assassin's Creed: Brotherhood φαίνεται ενδιαφέρον. :p Επίσης ενδιαφέρον φαίνεται και το Game of Thrones που θα αρχίσει να προβάλλεται σε λίγο.

Είδα το 1ο διπλό επεισόδιο του The Borgias. Σε όσους αρέσουν σειρές στυλ The Tudors, Rome και έτσι θα τους φανεί πολύ ωραίο.

Έχω αποσυντονιστεί πλήρως: Πέρα από how i met your mother & hawaii 5-0, ποια άλλη σειρά βλέπουμε την Τρίτη;

Έχω αποσυντονιστεί πλήρως: Πέρα από how i met your mother & hawaii 5-0, ποια άλλη σειρά βλέπουμε την Τρίτη;

House

The Event

SGU

Chicago Code

Law & Order: Los Angeles

Chuck

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.