Jump to content

Ποια τηλεοπτική σειρά παρακολουθείτε?

Borg

Recommended Posts

Τελείωσα το American Dad (έχω δει ήδη το Family Guy) και μπορώ να πω ότι συνέβη το ίδιο στις σειρές του McFarlane με αυτές του Groening. Και στις δύο περιπτώσεις έχουμε τις πολύ γνωστές σειρές Family Guy - The Simpsons και τις δύο μεταγενέστερες American Dad - Futurama. Παρότι όλες αξίζουν και μου αρέσουν, προτιμώ τις τελευταίες παρά τις πρώτες. Νομίζω ότι το American Dad βγάζει γέλιο σχεδόν σε κάθε επεισόδιο, σε αντίθεση με μερικά "αδιάφορα" επεισόδια του Family Guy τα οποία όμως, προς υπεράσπισή τους, έχουν μερικές σκηνές τρελού γέλιου.

• Replies 1,8k
  • Created
  • Last Reply

Έτσι έκανα στην αρχή αλλά μετά κάθισα και τα είδα όλα. :p

Εγω παρατησα στη 2η σεζον τα Clone Wars και τωρα που ηθελα να τα συνεχισω.

1)δεν θυμαμαι σε ποιο episode ειχα μεινει

2)δε θυμαμαι την ιστοριουλα

3)εσβησα τα episodes απο δισκο

:wall::wall:

walking dead, οκ συμπαθητική σειρά

αλλά τραγικό που έχει 6 επεισόδια

Ξεκινησα πριν μερικες μερες το californication, προκατειλημμενος σαφεστατα αρνητικα, και εχοντας δει 1-2 σκορπια επισοδεια, αλλα η σειρα απλα δεν παιζεται. Ειδα 4 season σε 4-5 μερες (τοo much free time). Πραγματικα δεν το περιμενα. Απ'οτι διαβασα, το 2012 θα εχει και 5ο κυκλο.

Αν εξαιρέσεις το γεγονός πως τώρα πια δεν έχεις 8===D, η σειρά ειναι μαμάτη!

Αν εξαιρέσεις το γεγονός πως τώρα πια δεν έχεις 8===D, η σειρά ειναι μαμάτη!

Α, ναι, ξεχασα :p

Έχετε να προτείνετε κάποια σειρά η οποία:

1) να έχει κατά προτίμηση επεισόδια 20-30 λεπτών

2) να είναι κωμική

Κυρίως σε στυλ Family Guy / American Dad / Futurama κοιτάω. Southpark έχω υπόψη μου, αλλά θέλω και άλλες προτάσεις.

South park με κλειστα ματια.Τo εχεις αρχισει και δεν το ξερεις:p

θέλω κάτι να βλέπω όταν τρώω ή χαλαρώνω. Και με τα παραπάνω πολλές φορές έφτυνα από τα γέλια. :hehe: Αλλά κάτι άλλο καλό γενικά δεν κυκλοφορεί; Δηλαδή αφού δω και τις 15-16 seasons, πόσες είναι, δεν θα υπάρχει κάτι; :p

θέλω κάτι να βλέπω όταν τρώω ή χαλαρώνω. Και με τα παραπάνω πολλές φορές έφτυνα από τα γέλια. :hehe: Αλλά κάτι άλλο καλό γενικά δεν κυκλοφορεί; Δηλαδή αφού δω και τις 15-16 seasons, πόσες είναι, δεν θα υπάρχει κάτι; :p

south park. αν και δεν το προτείνω σε σιχασιάρηδες ειδικά για όταν τρώνε :p

Για φαΐ βολεύουν τα Robot Chicken γέλιο και 10λεπτά.

south park. αν και δεν το προτείνω σε σιχασιάρηδες ειδικά για όταν τρώνε :p

No problem. :p

Τώρα για Friends είναι αρκετά καλή επιλογή, αλλά έχω δει πάρα πολλά στο Star.

Edit: Μάλλον καταλήγω ανάμεσα σε Southpark και Robot Chicken. Πάντως το επεισόδιο του Southpark με το WoW που είχα δει ήταν εκπληκτικό. :p

Δεν εχεις δει ΟΛΑ τα friends και εχεις το θρασσος να ψαχνεις για αλλη σειρα? Απαραδεκτος! :p

Δεν εχεις δει ΟΛΑ τα friends και εχεις το θρασσος να ψαχνεις για αλλη σειρα? Απαραδεκτος! :p

Δηλώνω ΕΝΟΧΟΣ. Αλλά ρε παιδιά τι να πρωτοπρολάβω; :p Μέσα σε κανα δίμηνο έφυγαν Family Guy και American Dad. Δε φταίω εγώ. :p

Δηλώνω ΕΝΟΧΟΣ. Αλλά ρε παιδιά τι να πρωτοπρολάβω; :p Μέσα σε κανα δίμηνο έφυγαν Family Guy και American Dad. Δε φταίω εγώ. :p

south park all the way. υπάρχουν επεισόδια που το wow δεν πιάνει τίποτα μπροστά τους.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.