Κοπρίτης Δεκέμβριος 28, 2010 #701 Δεκέμβριος 28, 2010 Τop Gear S16E01 - Christmas special...τα γεροντια κι ο ζουμπας επστρεψαν σε ενα απολαυστικο επεισοδιο εκτος studio
LevelOne Δεκέμβριος 28, 2010 #702 Δεκέμβριος 28, 2010 To Top Gear ποτε δε το πολυσυμπαθησα ...λογω του οτι δοκιμαζουν αυτοκινητα που δεν ειναι εφικτα για τον απλο κοσμακη.Δηλαδη προτιμουσα να βλεπω Traction στον Mega... Κι εγώ, ειδικά οταν βλέπω House, προτιμώ να τον βλέπω να αντιμετωπίζει γρίπη με ασπιρίνη. Και εννοείται πως αν το Big Bang Theory εμβαθύνει πολύ παραπάνω απο το Πυθαγόρειο θεώρημα θα το κόψω...
Hydra Δεκέμβριος 29, 2010 #703 Δεκέμβριος 29, 2010 Κι εγώ, ειδικά οταν βλέπω House, προτιμώ να τον βλέπω να αντιμετωπίζει γρίπη με ασπιρίνη. Και εννοείται πως αν το Big Bang Theory εμβαθύνει πολύ παραπάνω απο το Πυθαγόρειο θεώρημα θα το κόψω...
mech5107 Δεκέμβριος 29, 2010 #704 Δεκέμβριος 29, 2010 Τελικά δεν είναι άσχημο το αμερικάνικο Top Gear, απλά όταν έχεις δει το βρετανικό οι παρουσιαστές σου φαίνονται κάπως "λίγοι".Οσο είναι ο foust εκεί δεν νομίζω να υπάρχει καλύτερος παρουσιαστής για Top Gear. Οκ μπορεί ο clarkson να έχει τον τρόπο που τα λέει αλλά κανένας δεν είναι τόσο οδηγάρα......ισως ο Tiff και ο Plato...
alexis2044 Ιανουάριος 4, 2011 #706 Ιανουάριος 4, 2011 "Lost" Epilogue: The New Man in Charge (TV episode 2010) - IMDb Αυτό ομολογώ δεν το είχα δει. Δεν ήξερα καν ότι υπήρχε! Ben, Dharma, Hurley, Walt, μια μυστήρια αποθήκη με τρόφιμα και ένα orientation video/dvd. Ένα 12λεπτο επίλογος μετά το The End. Έχει κάποιες απαντήσεις επιφανειακές, αλλά το σημαντικότερο, έχω την εντύπωσει ότι μυρίζει συνέχεια... Μπρε λες; :hang3:
YDinopoulos Ιανουάριος 4, 2011 #707 Ιανουάριος 4, 2011 sad end στο τελευταιο επισοδειο του How I met your mother
cddaraa Ιανουάριος 4, 2011 #708 Ιανουάριος 4, 2011 τελευταίο της σεζον ή της σειράς?Έχω αφήσει τον τελευταίο κύκλο να τον δω μαζεμένο
billpeppas Ιανουάριος 5, 2011 #710 Ιανουάριος 5, 2011 Επιτέλους ξανα-αρχίζουνε οι σειρές.Το πρόγραμμα είναι ψιλογεμάτο, αλλά θα 'θελα να υπάρχει κάτι για βράδυ Τετάρτης ή Πέμπτης.Καμμιά πρόταση ? ( δεν πειράζει να αρχίσω κάποια σειρά που παίζεται καιρό )Up to date στα:CalifornicationCSI ( Las Vegas, Miami, New York )FringeHawaii Five-0 ( 2010 )HouseThe Big Bang TheoryThe EventTop Gear ( UK )
vic Ιανουάριος 5, 2011 #711 Ιανουάριος 5, 2011 Επιτέλους ξανα-αρχίζουνε οι σειρές.Το πρόγραμμα είναι ψιλογεμάτο, αλλά θα 'θελα να υπάρχει κάτι για βράδυ Τετάρτης ή Πέμπτης. Καμμιά πρόταση ? ( δεν πειράζει να αρχίσω κάποια σειρά που παίζεται καιρό ) Up to date στα: Californication CSI ( Las Vegas, Miami, New York ) Fringe Hawaii Five-0 ( 2010 ) House The Big Bang Theory The Event Top Gear ( UK ) Ωράριο κανονικό ε; Άντε να αρχίσουν. Ελπίζω να το Fringe να μη κάνει κοιλιά.
LevelOne Ιανουάριος 5, 2011 #712 Ιανουάριος 5, 2011 sad end στο τελευταιο επισοδειο του How I met your mother Κρίμα ρε....
billpeppas Ιανουάριος 5, 2011 #713 Ιανουάριος 5, 2011 Ωράριο κανονικό ε; Άντε να αρχίσουν. Ελπίζω να το Fringe να μη κάνει κοιλιά. Yeap, σχεδόν κάθε βράδυ βλέπω 2 επισόδεια πρωτού την πέσω αφού δεν με παίρνει με τίποτα ο ύπνος νωρίς, το πρόγραμμα έχει κενό Τετάρτη και Πέμπτη, οπότε συνήθως αυτές τις 2 μέρες βλέπω καμμιά ταινία ή νυχτοπερπατώ σε καφέ-μπάρ της περιοχής. Ταινίες που να μου αρέσουνε δύσκολα βρίσκω, οπότε καλύτερα μια καλή σειρά να υπάρχει backup
filthy_dwarf Ιανουάριος 5, 2011 #714 Ιανουάριος 5, 2011 sad end στο τελευταιο επισοδειο του How I met your motherείχα προσέξει τους αριθμούς απο την αρχή, αλλά δεν φαντάστηκα που κατέληγαν .....
unstoppable Ιανουάριος 9, 2011 #715 Ιανουάριος 9, 2011 Ξεκίνησα και εγώ το Breaking Bad, είμαι ήδη στην τρίτη σεζόν, εξαιρετικό!
Hydra Ιανουάριος 9, 2011 #716 Ιανουάριος 9, 2011 Παιδια ξερετε ποτε ξεκιναν οι σειρες Αμερικη ξανα,μετα την διακοπη Χριστουγεννων;
Aligator21 Ιανουάριος 9, 2011 #718 Ιανουάριος 9, 2011 Παιδια ξερετε ποτε ξεκιναν οι σειρες Αμερικη ξανα,μετα την διακοπη Χριστουγεννων; Δεν ξέρω εάν το έχει αναφέρει κανείς ξανά, αλλά μπείτε εδώ.. On-My.TV: Monthly - January TV Calendar, Listings, Episode Guide. What's on your tv? Δημιουργήστε έναν λογαριασμό, επιλέξτε τις σειρές που παρακολουθείτε και βουαλά! Σας δείχνει πότε παίζεται/κυκλοφορεί η κάθε σειρά. Εγώ το χρησιμοποιώ πάνω από 1.5 χρόνο. Υ.Γ. Sorry για το offtopic
o polonos Ιανουάριος 10, 2011 #719 Ιανουάριος 10, 2011 Ρεεεεε παιδια δεν την παλευω με τον dexter λεμε... 4ος κυκλος, γυρναω σπιτι 5 το πρωι απο διασκεδαση κ λεω.... εεεεε ας δουμε ενα
louis_gas Ιανουάριος 10, 2011 #720 Ιανουάριος 10, 2011 Δεν ξέρω εάν το έχει αναφέρει κανείς ξανά, αλλά μπείτε εδώ.. On-My.TV: Monthly - January TV Calendar, Listings, Episode Guide. What's on your tv?Δημιουργήστε έναν λογαριασμό, επιλέξτε τις σειρές που παρακολουθείτε και βουαλά! Σας δείχνει πότε παίζεται/κυκλοφορεί η κάθε σειρά. Εγώ το χρησιμοποιώ πάνω από 1.5 χρόνο. Υ.Γ. Sorry για το offtopic Σιγουρα τα δειχνει σωστα? Το επομενο house μου το δειχνει στις 18. Στις 17 δεν παιζεται?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.