Jump to content

Ποια τηλεοπτική σειρά παρακολουθείτε?

Borg

Recommended Posts

Dexter! :dance3:

Τέλειο το τελευταίο επεισόδιο. Κρίμα που το επόμενο είναι το κλείσιμο της season. Αλήθεια, μετά θα πάει Σεπτέμβρη πάλι; :getlost:

• Replies 1,8k
  • Created
  • Last Reply

Dexteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer

Δηλαδη τωρα πρεπει να περιμενουμε 1 χρονο για την καινουργια season?:wall:

Ναι γμτ.. :wall:

Ωραίος ήταν ο 5ος κύκλος. Αυτό που μου αρέσει σε αυτή τη σειρά είναι ότι ποτέ δεν έκανε κοιλιά, πάντα είχε πολύ ενδιαφέρον -για 'μένα τουλάχιστον-.

dexter season 1 episode 1 απλα :o :O

Με κολλησε ασχημα μεχρι της 4 το πρωι.!

δεν εχω ξανα δει κανενα επισοδιο κ προβλεπω μεγαλο κολλημα :T:

Επιτελους ενα αξιολογο επεισοδιο για το Supernatural...

ηταν καλο το τελευταιο!!!Αρχισε και τελειωσε με ωραιο τροπο.

"The Increasingly Poor Decisions Of Todd Margaret"

Θα μπορουσα να το πω ως το πιο okward-trippy-hilarious που εχω δει. Παιζουν 2 ηθοποιοι απο το Arrested Development.

Αξιζει !!!

Τελικά δεν είναι άσχημο το αμερικάνικο Top Gear, απλά όταν έχεις δει το βρετανικό οι παρουσιαστές σου φαίνονται κάπως "λίγοι".

To Top Gear ποτε δε το πολυσυμπαθησα ...λογω του οτι δοκιμαζουν αυτοκινητα που δεν ειναι εφικτα για τον απλο κοσμακη.

Δηλαδη προτιμουσα να βλεπω Traction στον Mega... :getlost:

Πολύ θα γούσταρα να δοκιμάζουν σε κάθε επεισόδιο Kia, Daihatsu και Nissanάκια. Θα έκανε πολύ μεγαλύτερα νούμερα και θα το ευχαριστιόσουν σίγουρα περισσότερο!! :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.