Jump to content

Ποια τηλεοπτική σειρά παρακολουθείτε?

Borg

Recommended Posts

Ηταν να ακυρωθει λόγω πολυ σοβαρου προβλήματος υγειας του ηθοποιου link]

ΑΛΛΑ, φημες λενε οτι ο ηρωας του Prison Break θα ειναι ο νεος Σπαρτακος.

PS: Δειτε το Αrrested Development. Πολυ γελιο.....

Καλυτερος θα ταν ο Dominic Purcell στον ρολο αυτο?Χωρις να χω δει Spartactus ποτε,φανταζομαι πεφτει βαρβαροτητα και μαχη ^^

• Replies 1,8k
  • Created
  • Last Reply
Δεν νομιζω. Δεν μου κανει τετοιος τυπος. Δες μερικα επισοδεια να συγκρινεις !

Ουτε εμενα μου κανει,παραειναι ουγκ ο Dominic Purcell.Για το ρολο του Crixus πχ πιστευω θα ηταν τελειος.Ελπιζω να ειναι καλα o Whitfield αλλα πραγματικα θα χασει πολυ η σειρα αν φυγει

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=Hs5MGJmz4Ao&feature=player_embedded]YouTube - BBC Top Gear's New Stig (November 2010)[/ame]

Το Dexter ως γνωστόν τα σπάει. Όσο πάει και περιπλέκεται η κατάσταση. Όχι τίποτε άλλο αλλά ως τώρα ήταν πολύ GodLike (και καλά έκανε βέβαια)... :p

Πωωωωωω τι γινεται με τον Dex:shout::shout::shout: Ξυπνηστε με οταν τελειωσει η σεζον για να τα δω ολα μαζεμενα γιατι απο δευτερα σε δευτερα δεν την παλευω!!

Walking dead ολο και πιο ενδιαφερον!!!

Να το συνεχίσω δηλαδή το Walking Dead; Το πρώτο επεισόδιο δεν με τράβηξε τόσο...

σοβαρά εμένα μου φάνηκε το καλύτερο..

Να το συνεχίσω δηλαδή το Walking Dead; Το πρώτο επεισόδιο δεν με τράβηξε τόσο...

έχω δει μέχρι το 3ο και μου κάνουν λίγο αστεία τα πλάνα όταν εστιάζονται στα zombie

Γιατι ρε συ Γιωργο? :s

Μια χαρα φαινονται και τα ζομπι ,δεν ειναι τοσο ψευτικα οσο τα περιμενα . :p

Γιατι ρε συ Γιωργο? :s

Μια χαρα φαινονται και τα ζομπι ,δεν ειναι τοσο ψευτικα οσο τα περιμενα . :p

ίσως να φταίει επειδή ήμουν κόκκαλο όταν είδα αυτά τα 3 επεισόδια :laughing:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.