deninho Νοέμβριος 5, 2010 #601 Νοέμβριος 5, 2010 7ος κύκλος στον Μαραθώνιο Two and a Half Men, δεν το πιστεύω όχι ότι δεν έχει κάνει απλά κοιλιά, αλλά έχει αστείρευτο χιούμορ Απίστευτες ατάκες
filthy_dwarf Νοέμβριος 5, 2010 #602 Νοέμβριος 5, 2010 Απίστευτες ατάκες ναι πιστεύω οτι η σειρά κοιλιά δεν έκανε γιατί ποτέ δεν στόχευε αυτό που στοχεύουν άλλες. Απλά καφροχιούμορ μέσο ατακών.
Nephiλiμ Νοέμβριος 7, 2010 #603 Νοέμβριος 7, 2010 Ειδα το 1ο επεισοδιο του ΟΥΚ ΑΝ ΛΑΒΟΙΣ ΠΑΡΑ ΤΟΥ ΜΗ ΕΧΟΝΤΟΣ.Λυθηκα στα γελια . ΧαχαχαMEGA TV: ΟΥΚ - Επεισόδιο 1 - video , online επεισόδιαΝαι ε?Εγω γελασα 1 φορα.Χαος η διαφορα στο πως αντιλαμβανομαστε το χιουμορ τελικα.-διασκεδαστικοτατη η φαση να μαντευουμε με την παρεα ποιοι κανουν τις φωνες των ηρωων ομως-
Hydra Νοέμβριος 7, 2010 #604 Νοέμβριος 7, 2010 Ο καθενας αντιλαμβανεται αλλιως το χιουμορ...Εσενα σου αρεσει ο Χαρυ Κλυν που για μενα ειναι ενας βλαμμενος στο μυαλο που λεει ολο κοτσανες και απο κατω ουτε το μισο θεατρο δε γελαει.Εμενα μου αρεσε.Αν και δεν ειπα οτι ξετρελαθηκα... :magic:
Nephiλiμ Νοέμβριος 7, 2010 #605 Νοέμβριος 7, 2010 Ο καθενας αντιλαμβανεται αλλιως το χιουμορ...Εσενα σου αρεσει ο Χαρυ Κλυν που για μενα ειναι ενας βλαμμενος στο μυαλο που λεει ολο κοτσανες και απο κατω ουτε το μισο θεατρο δε γελαει.Εμενα μου αρεσε.Αν και δεν ειπα οτι ξετρελαθηκα... :magic:Κοιτα δεν ειπα οτι ο Χάρρυ Κλυνν ειναι ο καλυτερος κωμικος που υπηρξε αλλα σαφως αυτα που εκανε στα late 70's/80's για το επιπεδο της Ελλαδας ηταν ΠΟΛΛΑ χρονια μπροστα.Δεν ειναι τυχαιο οτι παραμενει επικαιρος ενω οι δισκοι του εχουν αφησει ιστορια.Α και δεν εκανε "θεατρο" πολυ.Επιθεωρηση εκανε.Και πολυ καλυτερα απο τον υποκριτη γελοιο που αγαπας. -ο οποιος σου εχω πει την εποχη που εκανε το Κατα Μαρκον (στο τοτε Σκαι νυν Αλφα) δεν ηταν τοσο κακος οσο τα τελευταια 12-13 χρονια.Α και" το Λυθηκα στα γελια . Χαχαχα" μου φανηκε σαν αντιδραση για "ξετρελαμα"
Hydra Νοέμβριος 7, 2010 #606 Νοέμβριος 7, 2010 Τι παππας σε βαφτισε εσενα?? :hang3: Τιποτα δε σου ξεφευγει!!! ΟΚ!!!!,ξετρελαθηκα
Thresh86 Νοέμβριος 7, 2010 #607 Νοέμβριος 7, 2010 Sons of Anarchy βλεπει κανενας; ΠΑΡΩΝ Μου αρέσει το σκηνικό στην Ιρλανδία,στην 3η season. Δεν μου αρέσει το τραγούδι στους τίτλους, που το άλλαξαν προς χάρην της χώρας του Μπέλφαστ.
mariosdeme Νοέμβριος 14, 2010 #609 Νοέμβριος 14, 2010 Άργησα κάπως άλλα απόψε αρχίζω Dexter, να δούμε τι λέει και αυτό...
louis_gas Νοέμβριος 14, 2010 #610 Νοέμβριος 14, 2010 Ολο και καλυτερευει η πεμπτη season στο dexter. Πολυ καλο το εβδομο επεισοδιο.
Nephiλiμ Νοέμβριος 15, 2010 #611 Νοέμβριος 15, 2010 H Scarlett Johansson στο τελευταιο Saturday Night Live ησαντο "φωτια και λαυρα"
filthy_dwarf Νοέμβριος 15, 2010 #612 Νοέμβριος 15, 2010 H Scarlett Johansson στο τελευταιο Saturday Night Live ησαντο "φωτια και λαυρα"omg? σαν σειρά τι λεει; την έχω στα υπόψιν μου
Nephiλiμ Νοέμβριος 15, 2010 #613 Νοέμβριος 15, 2010 omg? σαν σειρά τι λεει; την έχω στα υπόψιν μουΤι λες ρε συ.Δεν ειναι "σειρα"Ειναι "show' που μεταδιδεται εδω και 36 (!!!) χρονιαH συνταγη ειναι η εξης.Σε καθε εκπομπη εχουν ενα καλεσμενο (τραγουδιστη ηθοποιο αθλητη γουατεβα) που κανει host την εκπομπηκαι παντα εχει 2 (σπανιως 3) τραγουδια -αν ειναι τραγουδιστης ο καλεσμενος συμβαινει αυτο-Ο host συμμετεχει σε live σκετσακια ενω εχουν και μερικα μαγνητοσκοπημενα (1-2 ανα επεισοδιο)Υπαρχει παντα ενα ολιγομελες καστ κωμικων ηθοποιων που παιζουν στα σκετσακια.Η λιστα με τα "τρανταχτα" ονοματα κωμικων/ηθοποιων που εχει "αναδειξει" παει καπως ετσι:Dan AykroydJohn Belushi (οπως καταλαβες το blues brothers ηταν σκετσακι στο SNL)Chevy ChaseΒill MurrayEddie MurphyBilly Crystal Robert Downey Jr.Ben StillerMike Myers (απο δω βγηκε και το Waynes World)Chris RockAdam SandlerRob SchneiderWill FerrellTracy MorganJimmy Fallonκαι αλλοι πολλοι.Κυκλοφορουν απειρα dvd με best of και γενικα ΕΠΙΚΟ.
Dolly Νοέμβριος 15, 2010 #614 Νοέμβριος 15, 2010 plz πειτε μου οτι υπαρχει debate κλυνν vs σεφερλη...Αν ο Σεφερλής ήταν μια τρίχα απο τα @@ του Κλύνν θα ήταν ο καλύτερος κομικός ever to walk the earth.Αλλά δεν είναι ΟΥΤΕ αυτό.Σόρρυ αλλά έπρεπε να το πω.
Havic Νοέμβριος 15, 2010 #615 Νοέμβριος 15, 2010 Παρακολουθεί κανένας το walking dead? έχουν βγει δυο επεισόδια. το δεύτερο επεισόδιο είναι λίγο διαφορετικά από το κόμιξ αλλά δεν το "χάλασαν".
ARMAGEDDON Νοέμβριος 15, 2010 #616 Νοέμβριος 15, 2010 εγώ βρήκα αυτό .... και βλέπω τώρα ... τελείωσα την 1η season σήμεραΑndromeda
filthy_dwarf Νοέμβριος 15, 2010 #617 Νοέμβριος 15, 2010 ναι εγώ. το πρώτο ήταν επικό το δεύτερο καθόλου άσχημο , αναμένω συνέχεια
HotPeanut Νοέμβριος 15, 2010 #618 Νοέμβριος 15, 2010 Δεν παρακολουθώ σειρές, αλλά έπεσε στην αντίληψη μου το the walking dead λόγω των ζόμπι.Έχει δεις κανέις και τα τρία που έχουν βγει μέχρι τώρα;
mech5107 Νοέμβριος 15, 2010 #620 Νοέμβριος 15, 2010 Είδα τα 2 πρώτα, αύριο το 3ο.Βασικά είναι καλογυρισμένο, σε στιλ ταινίας, αλλά πολύ resident evil...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.