Jump to content

Ποια τηλεοπτική σειρά παρακολουθείτε?

Borg

Recommended Posts

Rubicon

Αρκετά δυνατή σειρά...πολύ διαφορετική μιας και δεν έχει σκηνές δράσης (π.χ. 24) αλλά κινείτε στην ίδια λογική. Θεωρίες συνομωσίας που ανακαλύπτει ένας αναλυτής μέσω αποκομάτων εφημερίδας και η συνέχεια επί της οθόνης...όπως είπα μην περιμένετε να δείτε κυνηγητά, εκρήξείς, ξύλο κτλ αλλά τί γίνετε στο background δλδ πως λειτουργούν οι αναλυτές πίσω από ΣΙΑ κλπ...έξυπνο ελπίζω να συνεχιστεί και δεύτερη σαιζον...

• Replies 1,8k
  • Created
  • Last Reply

Το τελευταίο του SGU ήταν κάπως άκυρο. Αφού όταν ξεκίνησε προσπαθούσα να θυμηθώ αν είχα δει το προηγούμενο γιατί φαινόταν σα να μην υπάρχει συνέχεια...

Εχει πεσει ΠΟΛΥ φετος το επιπεδο στις σειρες που συνεχιζουν.

-Δεν ξερω για το Dexter γιατι το "φυλαω" για μετα-

Ειδα το πρωτο.

Απλα ενδιαφερον,δεν ξετρελαθηκα.Θα συνεχισω βεβαια καμποσο και βλεπουμε...

σορρυ για το ρυπόστ.

Rename How I Met Your Mother to The Boring Life of Ted Mosby pls.

ο μόνος λόγος που συνεχίζω να την βλέπω είναι καθαρά το ότι είμαι εθισμένος στον Barney Stinson.

Είδε κανείς το νέο The Walking Dead;

Θεωρώ πως θα είναι το καλύτερο του είδους του.

Εμένα μου άρεσε ο πιλότος του, θα περιμένω για τα επόμενα.

Θεωρώ πως θα είναι το καλύτερο του είδους του.

το μοναδικό είναι βασικά :p δεν υπάρχει άλλη σειρά με Ζάμπια, εκτός αν μετράς τις ταινίες τα ζόμπι δεν είναι χορτοφάγα :p, anyway αν ακολουθήσει πιστά τον comix έχει πάρα πολύ ψωμί, και μάλλον θα βγει και 2η σεζόν αν έχει επιτυχία και δεν το κόψουν.

7ος κύκλος στον Μαραθώνιο Two and a Half Men, δεν το πιστεύω όχι ότι δεν έχει κάνει απλά κοιλιά, αλλά έχει αστείρευτο χιούμορ :D

Εχει γινει εως και κουραστικο που εχουν κανει τον Sheldon κεντρικο ηρωα στο BBT ή ειναι ιδεα μου?

7ος κύκλος στον Μαραθώνιο Two and a Half Men, δεν το πιστεύω όχι ότι δεν έχει κάνει απλά κοιλιά, αλλά έχει αστείρευτο χιούμορ :D

εγώ το παρακολουθώ κανονικότατα και μ'αρέσει :p

Εχει γινει εως και κουραστικο που εχουν κανει τον Sheldon κεντρικο ηρωα στο BBT ή ειναι ιδεα μου?

Δεν θα το λεγα,εμενα με ευχαριστησε το γεγονος ,ειδικα στα τελευταια της 3ης σεζον,που ενταξει...παιχτηκαν τα πιο αποθεωτικα!!!

Αν και προσωπικα διακρινω μια επικεντρωση στη σχεση μεταξυ Σελντον και Πεννυ.

Μιας και το φερε η κουβεντα μεχρι το 6ο επεισοδιο δεν ξετρελαθηκα.Ελπιζω να παρει τα πανω της η σειρα οπως στην αρχη αρχη.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.