Jump to content

Ποια τηλεοπτική σειρά παρακολουθείτε?

Borg

Recommended Posts

• 4 weeks later...
  • Replies 1,8k
  • Created
  • Last Reply

Weeds ηδη στο 4ο αν δεν κανω λαθος.

Το ΙΤ ψιλοπατος εφετο.

Ειδατε καμια σειρουλα το καλοκαιρι καινουρια?

Εκατσα και ειδα το wire στο χωριο φετος. Λιγο αργη εξελιξη, για οσους εχουν συνηθισει σε CSI και αλλα τετοια, αλλα η σειρα ειναι 3 κλασεις πανω, χαλαρα. That said, η 4η season εκανε τρομερη κοιλια σε σχεση με τις προηγουμενες, και η 5η τραβηγμενη απο τις ζυζοτριχες.

Lie To Me.Μετά από καιρό βρήκα νεα σειρά να κολλήσω.

Misfits.Μίνι σειρά 6 επεισοδίων.Καλή.

Spartacus Blood & Sand.Άρεσε στον Dad και είδα μερικά κι εγώ. Φέρνει πολύ σε 300.

Sherlock.Είδα λίγο από το πρώτο επεισόδιο.To be continued.

Το Sherlock άφησε πολύ καλές εντυπώσεις, δυστυχώς τα καινούρια θα βγουν φθινόπωρο 2011.

Παιδια ειλικρινα μετα το lost δεν μπορω να παρακολουθησω καμια σειρα. Υπαρχει καποια νεα σειρα που να εστω να πλησιαζει του lost με σεναριακες ανατροπες κτλ. που να μπορεις να παρακολουθησεις?

Supernatural παρακολουθω που και που...αρκετα καλη σειρα.επισης stargate atlantis ειδα και τις 5 σεζον τωρα το καλοκαιρι και κατεβασα και το stargate universe το οποιο ειναι χαλια...θα αρχισω σε λιγο το sg-1 που πρεπει να ειναι τα καλυτερα.καμια αλλη σειρα παρομοιου περιεχομενου εχουμε?

Ξεκινησα και το Arrested development. Συμπαθητικη ιδεα γενικα, αλλα οι 2οι ρολοι ειναι τοσο οικτροι και κουραστικοι που ειναι λογος να μην ξανα ασχοληθεις.

Ξεκινησα και το Arrested development. Συμπαθητικη ιδεα γενικα, αλλα οι 2οι ρολοι ειναι τοσο οικτροι και κουραστικοι που ειναι λογος να μην ξανα ασχοληθεις.

Aπαντησε ειλικρινα.

Το γυρισμα αλα "Στρατιωτη Ραηαν" δεν σε κουραζει?

Εγω μετα τη θεαση του ενιωθα λες και ταξιδευα με 9μποφορ νοτια .

Aπαντησε ειλικρινα.

Το γυρισμα αλα "Στρατιωτη Ραηαν" δεν σε κουραζει?

Εγω μετα τη θεαση του ενιωθα λες και ταξιδευα με 9μποφορ νοτια .

Το είχα ξεκινήσει αλλά μετά τα 7-8 πρώτα επεισόδια το έκοψα γιατί ήταν απίστευτα κουραστικό.

Ναι, ειναι ενοχλητικη η ληψη, αλλα δεν με κουραζει τοσο. Πολυ κουραστικοτερο θεωρω το να το βλεπεις σε fast forward για να γλιτωσεις απο τις ηλιθιες σκηνες με τον tobias, πχ.

Persons unknown. Μόλις τέλειωσε ο πρώτος κύκλος, καλά ξεκίνησαν τα 2-3 πρώτα επεισόδια.. μετά προς το τέλος τα έκαναν λίγο μαντάρα.. Εντάξει ευχάριστα βλέπονται πάντως.

Αρχιζω Jericho απο αυριο.. Λεει τιποτα?

εμένα προσωπικά μου άρεσε πολύ αν και έγινε αυτό. πάλι καλά δηλαδή που τελείωσε έστω και απότομα..

Μυστικά της Εδέμ παρακολουθώ κάθε πρωί 11 με 12:30 και αναμένω τον 3ο κύκλο σε λίγες μέρες...

Ρε παιδια, η 6η season Dexter ελεγε τιποτα? Αρχισε να μου φαινεται λιγο βαρετο/overkill, και το παρατησα καπου στις αρχες της.

Ρε παιδια, η 6η season Dexter ελεγε τιποτα? Αρχισε να μου φαινεται λιγο βαρετο/overkill, και το παρατησα καπου στις αρχες της.

4η, μια χαρά ήταν αλλά όχι σαν τις 2 πρώτες. Η 5η πάντως αναμένεται φοβερή.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.