Jump to content

Ποια τηλεοπτική σειρά παρακολουθείτε?

Borg

Recommended Posts

• Replies 1,8k
  • Created
  • Last Reply

Lost

νομίζω ότι η σειρά ήταν ένα πολύ πολύ όμορφο ταξίδι και αυτό το λέω με βάση του τέλους

δυο πράγματα παίρνω εγώ από αυτή τη σειρά

όλοι μας θέλουμε να νομίζουμε ότι είμαστε εδώ για κάποιο λόγο / σκοπό

και όλα είναι ένα όμορφο ταξίδι αφού αφήσεις να έρθει το τέλος του

(lost) οι χαμένες ψυχές?

Πιθανότατα θα ξεκινήσω και εγώ το LOST και θα αρχίσω να σημειώνω σε κάθε επεισόδιο τις απορίες που μου δημιουργούνται, ενώ συγχρόνως θα διαγράφω όσες εξηγούνται τελικά. Θα έχει ενδιαφέρον η λίστα στο τέλος. Βέβαια για να τα δω θα μου πάρει κάτι μήνες, ειδικά με τους ρυθμούς που θα την βλέπω...:fun:

Πιθανότατα θα ξεκινήσω και εγώ το LOST και θα αρχίσω να σημειώνω σε κάθε επεισόδιο τις απορίες που μου δημιουργούνται, ενώ συγχρόνως θα διαγράφω όσες εξηγούνται τελικά. Θα έχει ενδιαφέρον η λίστα στο τέλος. Βέβαια για να τα δω θα μου πάρει κάτι μήνες, ειδικά με τους ρυθμούς που θα την βλέπω...:fun:

προσωπικό ρεκορ 20 επεισόδiα σε 1,5 μέρα :p

Εγω το lost το παρατησα στην αρχη της 5ης σεζον.Απιστευτα κακογραμμενη σειρα κατα την γνωμη μου.Το παρατησα γιατι ημουν σιγουρος οτι θα ταλαιπωρηθω αλλες 2 σεζον με την ελπιδα μπας και εξηγησει τπτ στο τελος.Οπως βλεπω λοιπον καλα εκανα...

μεχρι την αρχη της 5ης που ειδα ειχα αποριες απο το πρωτο επεισοδιο ακομα:crazy:

[ame=http://www.collegehumor.com/video:1936291]Unanswered Lost Questions - CollegeHumor video[/ame]

ωραία περίφημα...2 στα 2 ξενέρωμα στις σειρές που τελείωσαν...τι να πω.. Μ....Α!!:tomato::tomato:

24 & Lost

Ερωτηση σε οσους παρακολουθουν Big Bang Theory (γενικη ερωτηση,δεν αφορα συγκεκριμενη σεζον)

Αυτη που υποδιεται την Πεννυ,γιατι γελαει συνεχως σαν να μην μπορει να κρατηθει σε κατι φασεις που λεει τα δικα του ο Σελντον κτλπ?Καταντησε σπαστικο....

Που να

έβλεπες

και

Fringe

Ναι αλλά στο Fringe έχουμε και τρίτη season, η οποία όπως κατέληξε η δεύτερη προμηνύεται επεισόδια διαφορετικού concept από αυτά της προηγούμενης season, δηλαδή σχεδόν αυτοτελή που ήταν τα περισσότερα. Πάντως και εγώ συμφωνώ πως για τελευταίο επεισόδιο ήταν κατώτερο των προσδοκιών (σε σχέση και με το τελευταίο της πρώτης season).

Η δεύτερη από τις δύο σειρές που βλέπω όλες κι όλες είναι το Big Bang Theory, της οποίας η τρίτη season για μένα ήταν η καλύτερη από όλες.

Fringe Season 1 παει (ειχα δει 2-3 μονο)

παμε για 2η.

Η σειρα ειναι αναλογα με το επεισοδιο.

Υπαρχουν επη υπαρχουν και ΦΟΛΕΣ.

Τωρα θα παρακολουθησω την 3αδα LOST.

Αν δεν ειναι επικο θα ανεβασω γυμνες φωτογραφιες του Αστρολαβος.

Fringe season 2 πολύ μέτριο, σε σημείο να απορώ γιατί το βλέπω.

Δεν είχα δει ποτέ House MD και τα σπάει άσχημα, 5.5 seasons to go.

Fringe season 2 πολύ μέτριο, σε σημείο να απορώ γιατί το βλέπω.

Δεν είχα δει ποτέ House MD και τα σπάει άσχημα, 5.5 seasons to go.

Καλα ρε κεφαλα, ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΔΕΙ ΧΑΟΥΖΑ?

Νταξ η 6 τραγικη σεζον, αλλα γενικα μπρικς σατ κλπ.

η 13 ειναι mine.

Να φυγετε να πατε αλλου.

Τέλος η 5η σαιζόν του HIMYM, γενικά όλος ο κύκλος ήταν άκυρος και εκτός θέματος με τραγική έλλειψη του κλασικού χιούμορ.

LOST

ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ τα πιο βαρετα 3 επεισοδια που ειδα.(3 τελευταια)

2 μερες το παλευα να τα δω.

Οπως προ-ειπαν δεν απαντανε σε τιποτα και δεν γινοταν αφου παρειχαν "ανοιξει πολλα μετωπα" αλλα μετα αναρωτιεσαι "Ε ΚΑΙ?"

Γενικα παντως ακομα και με την μετριοτητα του κρατησε εκατομμυρια κοσμο κολλημενο στις οθονες του και σιγουρα σε πολλους θα λειψει.

(αμα ξεμεινει απο ευρω ο JJ θα δουμε και κανα spin off...)

Αν καποιος θελει να το δει στα γρηγορα στην τελικη βλεπει το 00/Special sum καθε Season και τα τελευταια και καθαρισε.

Μια τρυπα στο νερο για αυτους που τα ειδαν 20 φορες για να δουν ξανα και ξανα λεπτομεριες που τους ξεφυγαν (υπαρχουν τετοιοι αληθεια!)

Οι γυμνες φωτος του Αστρολαβος θα μεινουν στο ντουλαπι μεχρι να τελειωσει το Fringe.

Μια τρυπα στο νερο για αυτους που τα ειδαν 20 φορες για να δουν ξανα και ξανα λεπτομεριες που τους ξεφυγαν (υπαρχουν τετοιοι αληθεια!)

oh yes υπάρχουν

έχω ένα φίλο που με έλεγε να ξανά δω κάποια επεισόδια για αυτό τον λόγο ...ο καημένος

LOL.

Εβλεπα τωρα το HOUSE MD (Season 6/Finale)

Απορησα με την εκπληκτικη εικονα του ....Μακραν καλυτερη απο το average quality που χει παντα...

Η απορια μου λυθηκε γρηγορα

This episode was shot entirely using Canon EOS 5D Mark II cameras.These digital SLR cameras are primarily designed for still-picture photographs, but are one of the first to include high-definition video recording capability. These allowed the production team to work in very tight spaces, using minimal lighting, while also offering a very shallow depth of field putting the backgrounds out of focus, and making the work very challenging for the focus pullers. Original plans only included some scenes to be shot digitally, but eventually the Canon 5D cameras were used for the entire episode. After successfully using the cameras for scenes on the episode Lockdown director of photography Gale Tattersall convinced producers to film an entire episode using the cameras. The episode was filmed using a wide variety of lenses, on loan from Canon. Motion stabilization rigs were also used to make the cameras more like motion picture cameras.

Αυτα ειναι!

To Lost τελικα ή ηταν μεγαλη φαρφαρια ή επρεπε να τα βλεπεις απ την αρχη με 1 μπαφο στο χερι για καθε επισοδιο μπας κ "πιασεις" τα "βαθυτερα" νοηματα :hehe::suicide:

Ο μπαφος ίσως βοηθούσε αλλά για τον αντίθετο λόγο… για να μη σου μένουν και πολλά από το κάθε επεισόδιο.

Πιο ρεαλιστικά, πιστεύω ο καλύτερος τρόπος να δεις Lost είναι στο τσακ μπαμ το ένα επεισόδιο μετά το άλλο χωρίς πολλά και χωρίς υπότιτλους (αν δε πιάνεις και όλους τους διαλόγους ακόμα καλύτερα)… Έτσι δε θα σου μείνουν πολλά στο μυαλό, παρά μόνο ένα γενικό πνεύμα awesomness για το τέλος που μαζί με λίγη εύκολη συγκίνηση θα κλείσουν το ωραίο παραμυθάκι.

Αν δώσεις σημασία στο τι σου λέει το κάθε επεισόδιο, απλά θα καταλάβεις στο τέλος ότι σε φλόμωσαν με ένα σωρό άσχετα γεγονότα που δεν έβγαζαν κανένα νόημα. Προφανώς αυτό έγινε προσπαθώντας να πληθύνουν τα επεισόδια ενώ παράλληλα αφήναν 500ακρες/ άσχετα μεταξύ τους ενδεχόμενα ανοιχτά για να τους επιτρέπεται με μεγάλη ευκολία να κρατάνε τη περιέργεια του θεατή απορρίπτοντας επιδεικτικά τη κάθε πρόβλεψη.

Αυτό είναι κοινή τακτική των δημιουργών κάθε σειράς, απλά εδώ θα έλεγα ότι το παράκαναν. Η απογοήτευση έρχεται κυρίως επειδή η ατμόσφαιρα και ο «κόσμος» της σειράς είχε δυνατότητες για να ξεδιπλωθεί ένα πολύ πιο σύνθετο και ενδιαφέρον σενάριο συνολικά. Αντ αυτού όμως πήραμε τ... τεράστιες δόσεις randomness.

Το video του coledge humor “λέει”.

Κατά τα άλλα το μέχρι στιγμής το flashforward πάει καλά και τo Breaking Βad σταθερά οπότε δεν έχω παράπονο.

Άντε να ξανα-ξεκινήσει κανένα TopGear/ FifthGeat και θα είμαι κομπλέ.

Με House και λοιπές νοσοκομειακές σειρές δε τα πάω καλά. Με χαλάει ο υπερβολικός κυνισμός γύρω από θέματα ανθρώπινου πόνου συγκεκριμένα σε νοσοκομεία. Ίσως λόγω πρόσφατων εικόνων μου από πρόσωπα οικογενείας που μπήκαν σε αυτά και δε βγήκαν ποτέ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.