raven_g20 Μάϊος 24, 2010 #322 Μάϊος 24, 2010 ρε παιδες...τι παίχτηκε στο Lost? μιλάμε έχασα την μπάλλα εντελώς...τι μακακία επεισόδια...τίποτα δεν κατάλαβα...αι στο κορακα...::tomato:
mariosdeme Μάϊος 24, 2010 #323 Μάϊος 24, 2010 ρε παιδες...τι παίχτηκε στο Lost? μιλάμε έχασα την μπάλλα εντελώς...τι μακακία επεισόδια...τίποτα δεν κατάλαβα...αι στο κορακα...::tomato: Όταν θα το δω απόψε έρχομαι με απάντηση..
mariosdeme Μάϊος 24, 2010 #325 Μάϊος 24, 2010 έτσι και δω οποιοδήποτε σπόιλερ, θα σας σφάξω στο γόνατο χρησιμοποιούμε πάντα αυτό
alexis2044 Μάϊος 24, 2010 #328 Μάϊος 24, 2010 Τα τελευταία 10 λεπτά νομίζω ήτανε όλο το ζουμί.Έχει αρκετή σκέψη.
cddaraa Μάϊος 24, 2010 #331 Μάϊος 24, 2010 Alternative funny endings [ame=http://www.youtube.com/watch?v=YyKyjeRodd4]YouTube - Damon Lindelof and Carlton Cuse's Alternate LOST Endings[/ame]Στο κανάλι του Jimmy Kimmel στο youtube, έχει την εκπομπή που πέχτηκε μετά το τέλος του Lost με αρκετούς απο τους πρωταγωνιστές του
darien Μάϊος 24, 2010 #332 Μάϊος 24, 2010 To Lost δυστυχώς επιβεβαίωσε αυτό που κατά βάθος πιστεύαμε όλοι, ότι δηλαδή όλες οι μεγάλες ερωτήσεις θα μείνουν απορίες. Το μόνο καλό είναι ότι τελείωσε η υπόθεση αρκετά καλά, αν και το τέλος δεν ήταν τόσο ανατρεπτικό όσο έλεγαν οι παραγωγοί.Το μόνο που ξέρω σίγουρα είναι ότι οι παραγωγοί μας δούλευαν επί έξι χρόνια και ποτέ δεν είχαν σκοπό να αποκαλύψουν κανένα από τα μεγάλα ερωτήματα. Ίσως και να μην μπορούσαν άλλωστε.
JohnG85 Μάϊος 24, 2010 #333 Μάϊος 24, 2010 Κάπως έτσι νιώθω και εγώ για το τέλος του. Ίσως κατά κάποιο τρόπο να φοβήθηκαν την αποτυχία και να σέρβιραν κάτι εύπεπτο αποφεύγοντας να "καινοτομήσουν"
kaynd Μάϊος 24, 2010 #334 Μάϊος 24, 2010 (Όχι δε κάνω spoilers.)Kάποια επεισόδια από τη τελευταία σαιζόν του lost ήταν πραγματικά κορυφαία και μου είχαν ανεβάσει τις προσδοκίες ξανά. Αλλά αυτό δεν ήταν τέλος… απλά εκμεταλλεύτηκαν το ωραίο saga που δημιούργησε η σειρά στις τρεις πρώτες σαιζόν που ακόμα βλεπόταν και συνδυάζοντάς το με λίγες σκηνές από τις επόμενες + το χάος που δημιούργησε στις τελευταίες σαιζόν, έμπλεξαν ένα τουρλουμπούκι που θα μπορούσε να λυθεί με 1002 τρόπους και μας το πάσαραν για τέλος.Περισσότερο για recap μου έκανε αυτό παρά για τέλος…Χμφ κρίμα.
astrolabos Μάϊος 24, 2010 #335 Μάϊος 24, 2010 Όσον αφορά το Lost, ανοίχτηκαν πολύ και μετά δε μπόρεσαν να το μαζέψουν. Απλά. Σκεφτείτε μόνο, πόσα πράγματα μας άφησαν αναπάντητα. Πόσα θέματα προέκυψαν τόσα χρόνια και πως αυτά ξεχάστηκαν.
mariosdeme Μάϊος 24, 2010 #336 Μάϊος 24, 2010 Όσον αφορά το Lost, ανοίχτηκαν πολύ και μετά δε μπόρεσαν να το μαζέψουν. Απλά. Σκεφτείτε μόνο, πόσα πράγματα μας άφησαν αναπάντητα. Πόσα θέματα προέκυψαν τόσα χρόνια και πως αυτά ξεχάστηκαν.Δεν το είδα ακόμη το τέλος, αλλά είναι καλύτερα να αφήσουν και κάποια αναπάντητα ερωτήματα..
deninho Μάϊος 24, 2010 #337 Μάϊος 24, 2010 θα κάνουν αργότερα ταινία, όπου θα εξηγούνται όλα [όχι, δεν το διάβασα πουθενά, ούτε έχω μπατζανάκη στην παραγωγή. μια υπόθεση κάνω, χωρίς βάση, και χωρίς λογική]
kaynd Μάϊος 24, 2010 #338 Μάϊος 24, 2010 Συμφωνώ με τον Αστρολάβο ότι ανοίχτηκαν πολύ και δε μπόρεσαν να το μαζέψουν. Αναπάντητα ερωτήματα έχουν νόημα να μένουν όταν δίνουν τροφή για σκέψη μετά το τέλος. Το συγκεκριμένο τέλος δε σου δίνει τροφή για σκέψη… “απλά λες ένα ααα ώστε αυτό ήταν… και τέλος”. Τα ερωτήματα που έμειναν αναπάντητα σε κάθε σαιζόν και κυρίως στη τελευταία, απλά έμειναν στην άκρη και ξεχάστηκαν... Θα ήθελε άλλες 2σαιζόν ultra serious σεναρίου για να το μαζευτεί όλο αυτό το μπάχαλο και προφανώς ούτε μπορούσαν αλλά ούτε και ήθελαν να τα μαζέψουν. (είναι σχεδόν σίγουρο για μένα αν συνέχιζαν να το έκαναν χειρότερο). Απλά επιβεβαίωσαν αυτό που νόμιζα, ότι μετά από τη 3η σαιζόν στέρεψαν από ιδέες γύρω από το πυρήνα της υπόθεσης και άρχισαν να γράφουν ότι τους κατέβει (όπως συμβαίνει άλλωστε λίγο/πολύ και με όλες τις σειρές, σε άλλες νωρίτερα και σε άλλες αργότερα). θα κάνουν αργότερα ταινία, όπου θα εξηγούνται όλα [όχι, δεν το διάβασα πουθενά, ούτε έχω μπατζανάκη στην παραγωγή. μια υπόθεση κάνω, χωρίς βάση, και χωρίς λογική] Δεν έχουν να εξηγήσουν και τίποτα... αφού ουσιαστικά με αυτό το τέλος ακύρωσαν σχεδόν ότι περίσσευε. [edit] ακόμα και σε μια από τις καλύτερα δομημένες σειρές κατά την άποψη μου, το BSG, η προσπάθεια μαζέματος των αποριών σε ταινία "The plan" ήταν το απόλυτο failure...
mariosdeme Μάϊος 24, 2010 #339 Μάϊος 24, 2010 To lost άκουσα ότι ήταν προγραματισμένο για 2-3 σεζον...αγαπήθηκε όμως και το άνοιξαν πολύ...πιστέυω ότι το τέλος το είχαν προγραματισμένο έτσι πριν άρχισουν καν τα γυρίσματα του 1ου κύκλου
alexis2044 Μάϊος 24, 2010 #340 Μάϊος 24, 2010 Το τέλος δεν είναι δα και τόσο εύπεπτο όσο νομίζετε κατεμε. Παίρνει αρκετή ανάλυση και αν το σκεφτείτε ταιριάζει γάντι. Περνάει και ένα ωραίο μήνυμα. Εμένα μου ψιλο-άρεσε. Μπορούσε να απαντήσει ερωτήματα αλλά πιθανώς να έχανε, αν έπεφτε το βάρος αλλού. Όταν το δούν όλοι να το συζητήσουμε ανοιχτά.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.