Jump to content

Ποια τηλεοπτική σειρά παρακολουθείτε?

Borg

Recommended Posts

Έχουν μείνει 3 επεισόδια στο Lost. Όποιος κάνει το παραμικρό spoiler για αυτά τα τρία εναπομείναντα επεισόδια κάηκε:p

Ο Τζακ.

• Replies 1,8k
  • Created
  • Last Reply

τώρα που τελειώνουν Lost & 24 (ακόμα δεν το πιστεύω,,,:( ) λέω να αρχίσω καμία καινούργια...ακούω καλά λόγια για το Flash Forward...τι λέτε??

Κανονικά το 24 έχει συμβόλαιο για άλλη 1 σεζόν + ταινία σινεμά, εκτός αν το σπάσανε.

Κανονικά το 24 έχει συμβόλαιο για άλλη 1 σεζόν + ταινία σινεμά, εκτός αν το σπάσανε.

Μ' έφτιαξες!!!! Γιατί είχα διαβάσει πως δεν θέλησε να ανανεώσει ο Jack για άλλη μια ακόμα σαιζόν (εδώ που τα λέμε τι άλλο θα μπορούσε να συμβεί)...για την ταινία το γνωρίζω αλλά για season 9 δεν το ήξερα!!

Μολις ειδα το season finale του House.

Ωραια η ανατροπη στο τελος.

Φοβερή, αλλά βαθιά μέσα μου πίστευα πως κάποια στιγμή θα γινότανε αυτό!! :)

Μολις ειδα το εξης trailer και απλα εμεινα αφωνος!

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=0HyD3aKFTkA]YouTube - Stargate Universe Trailer[/ame]

Θα την ξεκινησω as soon as possible την σειρα.Φαινεται να ναι τρελη μπομπα!!! :woot::woot:

Επιβαλεται σε HD φυσικα με τετοια εφε...

qq του :p

Ποτε δεν το ειδα το Lost.Απο λιγα στη ΝΕΤ παλια ειχα βαρεθει τη ζωη μου...

6 σεζον ηταν?

6 σεζον ηταν?

τώρα ναι 6η σεζόν είναι...το είχες βαρεθεί επειδή δεν τα εβλεπες όλα, όταν χάσεις κάποιο επεισόδιο αποπροσανατολίζεσαι

6 σεζον ηταν?

Πιστεψε με δεν υπαρχει ανθρωπος που να βαριεται το lost. Τουλαχιστον τις πρωτες seasons γιατι μετα εχασε καμποσους fans. Νομιζω οφειλεις να το δεις.. Για μενα ειναι η καλυτερη σειρα ever.

Με 6 σεζον,δεν νομιζω να το δω ποτε.Δεν εχω τοσο χρονο ....

Τωρα στη λιστα ειναι το Big Bang Theory και το Stargate Universe.

Thx παντως :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.