Jump to content

Ποια τηλεοπτική σειρά παρακολουθείτε?

Borg

Recommended Posts

• Replies 1,8k
  • Created
  • Last Reply
Το flashback τι λέει...? Αξίζει τον χρόνο ή να μάθω πλέξιμο...?

Flashwhat?

Τη σειρα των 90's λες?

Ή το Flashforward?

Αν λες γιαυτο διαβασε την προηγουμενη σελιδα.

Το 3gvkF.jpgForward είναι καλή σειρά. Λίγο στην αρχή ήταν κάπως αργή, αλλά σιγά σιγά αποκτάει ενδιαφέρον κατ'εμέ. Όμως φήμες λένε ότι δε θα έχει δεύτερη σεζόν.

Το όνομα του αδερφού το jacob πότε θα το μάθουμε...

απο όλο το λοστ season 6 μόνο για αυτό έχεις απορία??

απο όλο το λοστ season 6 μόνο για αυτό έχεις απορία??

από το τελευταίο επεισόδιο αυτό έχω απορία :p

Oι περισσότερες απορίες μου έχουν λυθεί...αν και έχω ακόμα πολλές άλυτες :red:

όταν μια σειρά έχει φαντασία η επιστημονική φαντασία δεν πιστεύω να σκέφτεσαι να βρεις τις απαντήσεις .... :secret:

όταν μια σειρά έχει φαντασία η επιστημονική φαντασία δεν πιστεύω να σκέφτεσαι να βρεις τις απαντήσεις .... :secret:

Mα στο λοστ αυτό είναι το ωραίο, να βρίσκεις τις απαντήσεις :rolleyes:

Πιθανόν να είναι Esau, αν και δε νομίζω πως θα το μάθουμε

Αυτό υπήρχε σαν φήμη πολύ καιρό, αλλά από το τελευταίο επεισόδιο φαίνεται ότι δεν ισχύει. Το όνομα του τζέηκομπ ήταν εντελώς τυχαίο.

Το όνομα του τζέηκομπ ήταν εντελώς τυχαίο.

Στο Lost τίποτα δεν είναι τυχαίο.. everything happens for a reason :p

Τελειωσα The Big Bang season 1.

Αρχικα την βρηκα διασκεδαστικη και τα αστειακια ηταν πετυχημενα,επειτα παρα το γεγονος οτι παρεμενε αστεια η σειρα,καταντουσε καποιες φορες αρκετα κουραστικη με την πολυλογια του Σελντομ και τους 100000 ορους και τις 10 προτασεις σε 3 δευτερα,που κακειν κακως διαβαζει κανεις στους υποτιτλους.

Τα εβλεπα και νυχτα,καμια φορα και 3 μαζι....

Ισως εφταιγε αυτο.

Παμε για 2η και μετα θα περιμενω να τελειωσει η τριτη για να την δω.;)

Εχει τεράστια spoiler...αλλά όποιος θέλει το βλέπει !

Όλοι όσοι έχουν πεθάνει στο λόστ

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=69OXRew7v0I]YouTube - Lost: All The People Who Died[/ame]

Έχουν μείνει 3 επεισόδια στο Lost. Όποιος κάνει το παραμικρό spoiler για αυτά τα τρία εναπομείναντα επεισόδια κάηκε:p

Έχουν μείνει 3 επεισόδια στο Lost. Όποιος κάνει το παραμικρό spoiler για αυτά τα τρία εναπομείναντα επεισόδια κάηκε:p

Δυο έχουν μείνει, το 16ο ήταν ψες :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.