Jump to content

Ποια τηλεοπτική σειρά παρακολουθείτε?

Borg

Recommended Posts

Season 1: 17 episodes

Season 2: 23 episodes

Season 3: 20 episodes και παιζεται ακομα.....

Mαλιστα.Thanks!

Θα ξεκινησω οποτε ευκαιρεσω.

Απο το λιγο που ειδα στην TV παντως ειναι σκετη απολαυση. :jump:

• Replies 1,8k
  • Created
  • Last Reply

Zuper κοριτσαρος η Peyton List απο το FlashForward.

To Lost καλο που του θελω να ειναι ΕΠΙΚΑ τα υπολοιπα 3 αλλιως θα κανω μηνυση για ψυχικη οδυνη.

Zuper κοριτσαρος η Peyton List απο το FlashForward.

Αψογη πραγματικα.Σε μια φαση σπιτι της με την μανα της που ανεβηκε σε ενα σκαμπο να φτιαξει μια λαμπα,ζαλίστηκα:to_pick_ones_nose3:

To flash forward αξίζει τον κόπο;

Κοιτα οι ΚΑΛΕΣ σειρες σπανιζουν πλεον.

Δεν θα την ελεγα κορυφαια αλλα ειναι αξιοπρεπεστατη με λιγα boring parts.

19 Eps at the moment.

Περναει η ωρα πολυ ευχαριστα....αν δεν εχεις τι αλλο να κανεις:jester:

δεν εχω μετανιωσει πάντως που το βλεπω,ακομα

Ελπίζω να το βλέπεις σε Blu-ray ;)

Και το 720p τα σπάει :eek:. Θα αγόραζα τη συλλογή αν είχε ελληνικούς υπότιτλους αλλά δεν έχει. :fight:

To Lost καλο που του θελω να ειναι ΕΠΙΚΑ τα υπολοιπα 3 αλλιως θα κανω μηνυση για ψυχικη οδυνη.

αυτό ξανά πες το

τόσα χρόνια το βλέπουμε για να μας το κάνουν o jack στη χώρα τον θαυμάτων

τόσο φαντασία τι να πω

πολλά ναρκωτικά παίρνουν οι δημιουργοί

αυτό ξανά πες το

τόσα χρόνια το βλέπουμε για να μας το κάνουν o jack στη χώρα τον θαυμάτων

τόσο φαντασία τι να πω

πολλά ναρκωτικά παίρνουν οι δημιουργοί

Για το Lost μιλας μονο ή και για το 24 ?:hehe:

Ελπίζω να το βλέπεις σε Blu-ray ;)

το βλεπω εγω σε 1080p στην 42αρα μου.Απλα απιστευτο.Παω για το 2ο επεισοδιο:D

Το έχω δει ήδη δύο φορές [ολόκληρο. ορισμένα επεισόδια τα έχω δει περισσότερες φορές :p], και περιμένω πως και πως να πάω Κεφαλονιά το καλοκαίρι να το δω στη 46άρα

προσωπικά με αρέσει, αλλά οι οιωνοί δεν είναι καλοί για δεύτερη σεζόν.

1. The Pacific

2. The Big Bang Theory

3. Spartacus

Σταμάτησα φέτος να βλέπω το Heroes, γιατί τους βαρέθηκε η ψυχή μου...

Πέρυσι σταμάτησα και το CSI: Las Vegas, γιατί πάλι τους βαρέθηκα, με κούρασαν τόσο που δεν θέλω ούτε trailer να δω...

προσωπικά με αρέσει, αλλά οι οιωνοί δεν είναι καλοί για δεύτερη σεζόν.

Michael Ausiello is reporting that ABC’s FlashForward, Romantically Challenged, Better Off Ted and Scrubs have all been canceled.

That would fall into the no surprise, somewhat surprising (at least to us), no kidding and no kidding categories.

Tελος και η 5η για το Supernatural.Ενα επεισοδιο που ουτε καταλαβα ποσο γρηγορα περασε η ωρα.Δεν μου αρεσε και σιγουρα περιμενα κατι με περισσοτερη δραση για το τελος.

Αϊντε να δουμε και τι θα παιχτει με την 6η,αν και μυριζομαι μουφα...

Ξεκινησα Big Bang Theory.Πιο αστειο το βρισκω απο τα τοτε Φιλαρακια που εβλεπα για καποιο διαστημα.

O Sheldom μονο εμενα μου θυμιζει τον Μιστερ Μπιν? Ο ιδιος ,μονο που μιλαει να πουμε... xD

Tελος και η 5η για το Supernatural.Ενα επεισοδιο που ουτε καταλαβα ποσο γρηγορα περασε η ωρα.Δεν μου αρεσε και σιγουρα περιμενα κατι με περισσοτερη δραση για το τελος.

Αϊντε να δουμε και τι θα παιχτει με την 6η,αν και μυριζομαι μουφα...

Ξεκινησα Big Bang Theory.Πιο αστειο το βρισκω απο τα τοτε Φιλαρακια που εβλεπα για καποιο διαστημα.

O Sheldom μονο εμενα μου θυμιζει τον Μιστερ Μπιν? Ο ιδιος ,μονο που μιλαει να πουμε... xD

Η τριτη σεζον με κουρασε και το παρατησα, χαλασε λιγο το χιουμορ η απλα αναμασαει τα προηγουμενα.

ειδικα τα μερη με το ριλαησιονσιπ του πως τον λενε με τα γυαλια και την αλλη ειναι πολυ βαρετο.

i hope so too, σε αυτό τον κύκλο μόνο 3-4 καλά επεισόδια είχε

...Και το τελευταιο με τα 2 παιδακια καπως βαρετο.

ΥΓ Aρχισα True Blood. Στο 4ο επισοδειο ειμαι, αλλα σκεφτομαι σοβαρα αν θα το συνεχισω. Το μονο που αξιζει ειναι η αστεια προφορα των Νοτιών....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.