Jump to content

Ποια τηλεοπτική σειρά παρακολουθείτε?

Borg

Recommended Posts

• Replies 1,8k
  • Created
  • Last Reply

Κάτι λένε τα πρώτα επεισόδια. Το κόψανε για λίγο και τώρα έχει νέα...ενδιαφέρον ιστορία (κλασσικά εξωγήινοι με μορφή ανθρώπων που ζούνε για χρόνια μαζί μας και ξαφνικά έρχονται διαστημόπλοια και τα σχετικά...)

Λίγα είναι, δες τα 2 πρώτα και θα καταλάβεις αν σου κάνει ή όχι.

Prison Break ep.16 (season 5) 7/10

Πολυ καλο το επεισοδιο της προηγουμενης Πεμπτης.Καιρο ειχαμε να δουμε κι ενα καλο.Ας μην πιασει πατο απο το επομενο ,οπως κανει συνηθως..

Ε;; Δεν έχει τελειώσει αυτό; Ποια S5;

Το Flashforward είχε αρχίσει να μυρίζει μούφα.

Το νέο επεισόδιο (11 και 12) ήτανε όμως κγμ. Ίσως όχι στο 1ο 40αλεπτο (αν και το intro τα σπασε με τον υαλοκαθαριστή).

Εντέλει, πως ξαναξεκινάς μια σειρά που έχει σταματήσει εδώ και δύο μήνες; Απαντάς ερωτήματα που κάψανε στα προηγούμενα. Σταράτα και ξηγημένα.

Ανανέωσε το ενδιαφέρον μου κάργα.

• 2 weeks later...

Misfits

Πρωτότυπη, έξυπνη, διασκεδαστική με μικρές πινελιές δράματος. Από τις καλύτερες σειρές που έχω δει.

Jack is back.

Έχει ξεφύγει η σαιζόν 8 από εξελίξεις.

Αυτόν τον άνθρωπο δεν πρόκειται να τον αφήσουν να χαρεί ποτέ, έλεος:hm:

Sons of Anarchy ,

Supernatural (παρόλο που η season 5, με μερικές αναλαμπές,είναι ίσως η χειρότερη)

και House.

Έβλεπα και το Flash Forward αλλά βαρέθηκα σύντομα.

Ίσως να το συνεχίσω αργότερα.

Κάποια ενδιαφέρουσα κωμική ψάχνω. Ιδέες?

ρε σεις μια σειρα, ελληνικη στο mega, με ενα παιδι κ μια κοπελα μου το ειχαν σκασει, πως λεγοταν. που επαιζε ενα τραγουδι της παπαριζου στην σειρα, σπαω το κεφαλι μου να θυμιθω κ δεν μπορω...

ρε σεις μια σειρα, ελληνικη στο mega, με ενα παιδι κ μια κοπελα μου το ειχαν σκασει, πως λεγοταν. που επαιζε ενα τραγουδι της παπαριζου στην σειρα, σπαω το κεφαλι μου να θυμιθω κ δεν μπορω...

λες μάλλον το "Μαζί σου"

Το video μας ξεχείλωσε το site :)

hxxp://video.google.com/videoplay?docid=-3472713187151748667

Ε;; Δεν έχει τελειώσει αυτό; Ποια S5;

Ωπ,τωρα το 'δα .

Supernatural ηθελα να πω.

Χτες ειδα και το e18.Καλα το ΄χουν χαλασει τελειως.Αντε να τελειωσει να μη χανουμε τσαμπα το 40λεπτο...

:fist:

Sons of Anarchy

Ειδα το πρωτο episode και ξενερωσα,δεν θα τη συνεχισω...

Ειδα το πρωτο episode και ξενερωσα,δεν θα τη συνεχισω...

γνώμη μου, δοκίμασε για άλλα 2.

Το υφάκι του Hunnam είναι λίγο too much στην αρχή αλλά

στρώνει απίστευτα καλά μετά. :cool:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.