thepimp Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2007 ψαχνω φορητο! χρηματικο οριο το ψυχολογικο οριο των 1500 φορητοτητα (βαρος-αυτονομια) εδω μπαινει το ερωτημα να θυσιασω 2 ιντσες απο την οθονη ή να μεινω στις 17"? τριτο κριτιριο ειναι το style!!!!! κ φυσικα ισχυης, οχι τοσο γιατι τη χρειαζομαι τωρα αλλα για τη κατα δυναμη διαχρονικοτητα του! το μηχανακι το θελω για καθημερινη all around χρηση, τπτ εξειδικευμένο! λιγο νετ k λιγο multimedia! λογω δουλειας δεν εχω κανει καμια σοβαρη ερευνα αγορας κ εστιασα στα μοντελα τις sony συγκεκριμενο στο Vaio VGN-AR51JVaio VGN-AR51J με μονα κριτηρια η συχνοτητα των 2g κ η καρτα της nvidia! πεστε μου κατα ποσο σοβαρα κριτηριο μπορει να θεωρηθουν τα ανωθεν, εναλλακτηκα που πρεπει να δωσω βαση! απτη αλλη παιζουν κ τα πανεμορφα ibook που δε θελει πολυ προλογο, μονο κ μονο οτι δεν εχω ασχοληθει ποτε σοβαρα με μηχανακι της apple ειναι ενα καλο γοητρο! τι λετε αξιζει αυτη η περιπετεια ή να παω στα .......συμαβατικα pc της μαμας Μ$? :hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnson Νοέμβριος 28, 2007 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2007 Πάντως ένα φορητό που είδα από κοντά με mac και έτρεχε το νέο λειτουργικό της,το χάζεψα πραγματικά. Αν ήμουν στη θέση σου θα ήμουν σε δίλημμα αλλά θα κατέληγαστα κλασσικά υποθέτω λόγω gaming (pes). Πάντως πρέπει να τα δεις από κοντά παρέαμε κάποιον που ξέρει να τα χειρίζεται, για να πάρεις μια ιδέα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mischeif Νοέμβριος 28, 2007 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2007 Για να παρεις μια ιδεα απο mac μπορεις να πας σε καποιο multirama η fnac η applestore!Απο το Πασχα εχω ενα macbook 13.3" ειμαι απειρα ευχαριστημενως!Δεν εχει κολησει ουτε μια φορα ακομα και αν του εχω βγαλει τα <<ματια>>!Ακομα μπορεις να βρεις οτι προγραμμα θες και να το έχεις πληρως λειτουργικο σαν ενα κανονικο pc, και στη τελικη μπορεις να βαλεις και windows!Στα χρηματα τα οποια δεινεις η καλητερη επιλογη ειναι http://www.applestore.gr/cgi-bin/WebObjects/RWApp.woa/3/wo/OTsQN6xUjDypweRh5WCStM/6.0.5.10.7.9.0.1.0.0.1.0.0.13 και δινοντας 60ε βάζεις 2gb ram!Αλλα πρεπει να συμβιβαστεις με την ιδεα των 13 ιντσων!Αλλιως αν μπορεις να δώσεις μεχρι 1800-1900ε παιρνεις το macbook pro 15". Link to comment Share on other sites More sharing options...
thepimp Νοέμβριος 28, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2007 αν παιζει pro το ibook εφυγα σφαιρα!!! φανταζομαι με win emulaotr ή κατι τετοιο ε? αλλα απτην αλλη να πρεις ibook κ να εχεις win........ ειναι.... ενα ον-λαιν στορ με τιμες ibook ρε παιδια? γιατι πλαισιο κ ι-σοπ δεν εχουν ibooks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mischeif Νοέμβριος 28, 2007 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2007 www.applestore.grwww.multirama.grwww.e-shop.grmacbook η για macbook pro κοιτας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Νοέμβριος 28, 2007 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2007 Τα macbook τα έχει υποστήριξη η rainbow; Γιατί δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα για αυτή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Νοέμβριος 28, 2007 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2007 Όλα τα Apple έχει Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogi Νοέμβριος 29, 2007 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2007 οχι ibook, macbook λεγετε Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Νοέμβριος 29, 2007 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2007 Εγω θα πρότεινα να πας στις 13.3inches αν εχεις ήδη υπολογιστή...ακόμα και οι 15.4 ειναι "μεγαλή" οθόνη.... ξεκίνησα απο τις 17, πηγα σε 15.4 και το επόμενο το βλέπω για εκει...σε αυτο το μέγεθος το εχεις κυριολεκτικά πάντα μαζί σου, γενικά ειναι πιο βολικο μέγεθος αν το μεταφέρεις συχνά και πολυ πιο πρακτικο αν πας κάνα ταξιδάκι ή θες να πάρεις στο laptop σου σε μια καφετέρια ή οτιδήποτε... μην ξεχνάς και την τσάντα μεταφοράς που καταντάει να γίνεται ενα βαρυ σακβουαγιαζ.... τωρα μεταξυ SONY και APPLE... αν σκεφτω το service στην Ελλάδα θα σου έλεγα TOSHIBA... αλλα αν εχεις PC, χτυπα APPLE να δεις και την διαφορά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.