Jump to content

24+

thepimp

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

ψαχνω για 24+ αλλα δε βλεπω κ πολλα πραματα για την ακριβεια περα απο τις 24αρες μια sony 30αρα εχω βρει μονο!

εχετε καμια καλη προταση για πανω απο 24 ?

αν οχι υπαρχει κανα καλο ριβιου με 24αρες να ριξω μια ματια?

αν δε βαριεστε (πολυ) ριξτε καμια προταση/λινκ

;)

Πανω απο 24 πας σε 27αρες με αναλυση 1920Χ1200 και μετα σε 30αρες με αναλυση 2560Χ1600, πρωτα λοιπον αποφασισε τι απο τα 2 καλυπτει τις αναγκες σου.:)

Αρχική απάντηση από unstoppable [Σήμερα, στις 22:30]

Πανω απο 24 πας σε 27αρες με αναλυση 1920Χ1200 και μετα σε 30αρες με αναλυση 2560Χ1600, πρωτα λοιπον αποφασισε τι απο τα 2 καλυπτει τις αναγκες σου.:)

k η 17" μου καλυπτει τις αναγκες μου,

οχι ομως κ ομως κ τον υπερκαταναλωτισμο μου!

:p

@ronaldinio:

Thnx για το ριβιου αλλα δε βλεπω ΚΑΜΙΑ sony που της εχω συμπαθεια!

αρα θεωρειτε ελλειπης!

:wassat:

...φίλε μου θα σε στεναχωρήσω αλλά η sony έχει σταματήσει εδώ και καιρό να βγάζει tft monitor ;)

Αρχική απάντηση από thepimp

k η 17" μου καλυπτει τις αναγκες μου,

οχι ομως κ ομως κ τον υπερκαταναλωτισμο μου!

:p

Θα σου πρότεινα κάτι ανάποδο, κοίτα για LCD TV που έχει σε όποια διάσταση θέλεις.

Οι περισσότερες έχουν vga είσόδους οπότε κοίτα σε τί ανάλυση δουλεύουν, μην είναι 800χ600 π.χ. :)

Συμφωνώ με τον dpolal2 στην περίπτωση που η χρήση σου είναι για παιχνίδια/media ως επί το πλείστον. Η αίσθηση είναι κορυφαία με μιά 30, 32, 35 ιντσών κι επειδή η ανάλυση που παίζουν δεν είναι τόσο μεγάλη (συνήθως είναι 1440Χ768) δεν έχουν τρελές απαιτήσεις από κάρτα γραφικών, κάτι που θα σου είναι απαραίτητο στα 2560Χ1600 ακόμα και στα 1920Χ1200.

Επίσης μπορείς να κρατήσεις αυτή που έχεις τώρα για διάβασμα, surfing, κλπ σα 2η.

καλησπερα

παιδια που θα βρω Dell 2407WFP η Samsung 244T ; με overclockers.co.uk που μιλησα δεν στελνουν Ελλαδα γιατι υπερβαινω τα κιλα - απορω με fedex η κατι αλλο δεν στελνουν ;

ευχαριστω

Για την Dell μπορεις να κοιταξεις στο Hac ή στη Dell Hellas...

H 244T αντικαταστηθηκε αν δεν κανω λαθος απο την 245....

και εγω την "ζαχαρωνα" την 27αρα αλλα ειναι υπερβολη πιστευω

και η 24αρα θα με καλυψει μια χαρα

hacshop απλα πανακριβος σε καμια περιπτωση δεν θα εδινα 850

dell δεν ξερω ποσο την εχουν

απο ευρωπη καποιο online καταστημα που να στελνει Ελλαδα και να εχει καλυτερες τιμες ;

μηπως ζηταω πολλα ;

Αρχική απάντηση από kom [28-11-2007 14:10]

και εγω την "ζαχαρωνα" την 27αρα αλλα ειναι υπερβολη πιστευω

και η 24αρα θα με καλυψει μια χαρα

οπως ειπα κ πανω,

τις αναγκες μου τις καλυπτω με 17"

αλλα ο υπερκαταναλωτισμος θελει να υπερβαλει για να καλυφθεί!

:cool:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.