Jump to content

πρόβλημα καινούργιου υπολογιστή

AGRIMI

Recommended Posts

έβαλα την 7900gtx του φίλου μου και έτρεξε το 3dmark2006 επιτυχώς και έβγαλε σκορ 6855. τώρα θα παίξω και 2 παιχνίδια pro 8 και θα ξαναποστάρω.

• Replies 46
  • Created
  • Last Reply

τοτε το μονο που μου ερχεται στο μυαλο ειναι καποιο προβλημα με τον διαυλο pci-e της μητρικης σου...αν υποστηριζει cf/sli δοκιμασε να την βαλεις στο αλλο pci-e slot ...

έτρεξα και το pro8 2 φορές και τρέχει τέλεια.

hayabusa αυτό που λες με τον διαύλο μου φαίνεται κάπως άκυρο μιας και στον ίδιο διαύλο τρέξαν και οι δύο κάρτες. ένα άλλο που μου ήρθε στο μυαλό είναι το τροφοδοτικό αλλά είδα ότι η κατανάλωση της 7900gtx είναι παρόμοια με τις 8800 gt άρα δεν είναι ούτε αυτό. τώρα το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι στον φίλο μου όλα τρέχαν μια χαρά ενώ στις κοπελιάς μου η 8800 gt μ' έχει τρελάνει.

έχω το τελευταίο abit ip 35 pro bios 14.

και να πω ότι μου είναι πρωτόγνωρο όλο αυτό το σύστημα. πριν 10 μέρες έφτιαξα το ίδιο ακριβώς σύστημα στον κουνιάδο μου. μόνο που αυτός πήρε sparkle αντί evga.

μια ακόμη ερώτηση. όταν συνδέω μέσω dvi την οθόνη γράφει μετά από λίγο στην οθόνη ένα μήνυμα εξοικονόμηση ενέργειας ψηφιακό σήμα και μετά από 5 λεπτά μου αχνίζει λίγο την οθόνη και αν κουνίσω το ποντίκι ξαναεπαναφέρει τα ζωντανά χρώματα. ξέρει κανείς πως το απενεργοποιώ ή αν είναι φυσιολογικό μιας και dvi σήμα δεν ξανα είχα.

καπου το ειχα ξανακουσει αυτο και νομιζω πως ειναι φυσιολογικο (η τουλαχιστον δεν ειναι προβλημα). λογικα υπαρχει καποια επιλογη απενεργοιησης στις ιδιοτητες της οθονης

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.