Jump to content

πρόβλημα καινούργιου υπολογιστή

AGRIMI

Recommended Posts

δεν είναι απο φωτογραφική αλλά και αυτή η εικόνα είναι από τις καλές που να δείτε το σώμα του παίχτη στο σώμα του διαιτητή μ'ανοιχτά τα πόδια εκεί να δείτε γέλια που κάναμε :)

και να φανταστείτε ότι τον υπολογιστή τον παραγγείλαμε στις 29 οκτωμβρίου και ήρθε δευτέρα 26 νοεμβρίου και με προβλήματα. φαντάζεσται πως είμαστε τώρα. η γκαντεμιά σ' όλο της το μεγαλείο.

• Replies 46
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από AGRIMI

δεν είναι απο φωτογραφική

κατσε γιατι μπερδευτηκα...την τραβηξες πριν κολλησει ο υπολογιστης ή την ωρα που ηταν κολλημενος; για τι αν ισχυει το δευτερο (που μαλλον δεν ισχυει) δεν μπορω να καταλαβω πως καταφερες και τραβηξες screenshot...:confused:

29 οκτωμβρίου

το μ δεν χρειαζεται...πρεπει να το εμαθες γυρω στην γ' με δ' δημοτικου :D :D :D :D

κάτι ακόμα επειδή θα μου βγάλουν πιστωτικό, λόγο ότι δεν έχουν 8800gt στα 230 ευρώ και θα έρθουν την άλλη εβδομάδα μαζί με τις 3870 ποια από τις δύο λέτε να πάρω?

επειδή η 3870 υποστηρίζει dx10.1 γι ' αυτό ρωτάω

hayabusa

το δεύτερο. έτσι κολλάει και στο 3dmark. περίμενα μπας και ξεκολλήσει αλλά τίποτα.

μου το είπαν τώρα στο τηλέφωνο. αλλά μόνο αν δεν έχει 8800gt στα 230 ευρώ. όπως αυτή τη στιγμή που δεν υπάρχουν.

μου το είπαν τώρα στο τηλέφωνο. αλλά μόνο αν δεν έχει 8800gt στα 230 ευρώ. όπως αυτή τη στιγμή που δεν υπάρχουν.

ε τοτε πηγαινε τρεχοντας να παρεις την 3870....μην περιμενεις ουτε για δοκιμες ουτε για τιποτα :jump: :jump:

και η 3870 και η 8800gt έχουν 256 bit bandwich άσχετα με το τι γράφει το πλαίσιο. η 8800gt ξεσκίζει την 3870 απλά δεν ξέρω αν είναι να την πάρω την 3870 λόγω dx10.1 που ακόμα δεν υπάρχει στα παιχνίδια.

εγω παντως βλεπω εκτος των αλλων οτι η 3870 εχει υψηλοτερα exngine και memory clocks απο την 8800...

.... dx10.1 που ακόμα δεν υπάρχει στα παιχνίδια.

ναι αλλα θα υπαρξει και τοτε θα εχοντας την 8800 δεν θα μπορεις να το εκμεταλλευτεις...

ευχαριστώ για τις απαντήσεις. θα επανέλθω το απόγευμα κατά τις εφτά

ευχαριστώ για τις απαντήσεις. θα επανέλθω το απόγευμα κατά τις εφτά

Δέν μας είπες όμως ποιας ημέρας ;):) :magic:

ναι παιδιά συγνώμη επειδή είμαστε φοιτητές όλα είναι απρόβλεπτα. τελικά ο φίλος έπρεπε να κάνει εργασία στον υπολογιστή του και θα την πάρω σήμερα την κάρτα. μόλις θα τον έπαιρνα τηλέφωνο. πάντως θα απαντήσω όταν τελειώσω.

hayabusa

το δεύτερο. έτσι κολλάει και στο 3dmark. περίμενα μπας και ξεκολλήσει αλλά τίποτα.

καλα, και πως τραβηξες screenshot; sorry αλλα δεν το ειχα προσεξει αυτο το ποστ....

λοιπόν έβαλα την κάρτα στον φίλο μου με αναλογική σύνδεση με την οθόνη τρέχω 3dmark2005 και pro8 κι όλα μια χαρά σε 550 watt τροφοδοτικό. έρχομαι πάλι σπίτι βάζω την κάρτα με αναλογική σύνδεση τρέχω 3 φορές 3d mark 2006 και τις 3 κόλλησε. τη λέτε άλλο να είναι? έχω και την κάρτα του την οποία θα δοκιμάσω σε λίγο. πέστε ιδέες γιατί στις 16.00 πρέπει να επιστρέψω την κάρτα του.

επίσης όταν ανεβοκατεβάζω τα παράθυρα (π.χ. τον firefox) κάνει σπασίματα στην οθόνη. δεν ξέρω τι άλλο να πω.

δεν είναι απο φωτογραφική...

από την οθόνη με φωτογραφική canon 850is :)

Mηπως εχεις μπερδευτει και εσυ λιγακι;

Την καρτα την συνδεεις στην οθονη με dvi ; Αν μπορεις δοκιμασε να την συνδεσεις με d-sub ή αν εχει δυο dvi δοκιμασε να την συνδεσεις στο αλλο...

τα δοκίμασα όλα αυτά έδωσα τάσεις σε μνήμες , επεξεργαστή στο bios απενεργοποίησα το C1E για εξοικονόμηση ενέργειας άλλαξα καλώδια στο τροφοδοτικό σε άλλες θέσεις κ.τ.λ. το δεν είναι από φωτογραφική εννοούσα τα artifacts δεν τα δημιούργησε η φωτογραφική. απλά κατάλαβα κάτι άλλο από εσένα-εσάς. τα τεστ στον φίλο μου έγιναν με ίδιους drivers και με ίδιες ρυθμίσεις.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.