AGRIMI Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2007 χθες μόλις έστησα τον νέο υπολογιστή της κοπελιάς μου ο οποίος περιλαμβάνει abit ip-35 pro, 850w , q6600, 2*2gb μνήμες g.skill 8000, evga 8800 gt, 74 gb raptor , 500gb seagate, και σήμερα πέρασα τα windows xp τους 169.02 vga drivers και καμιά 10αριά άλλα προγράμματα. από παιχνίδια πέρασα το pro 8 και το fear. ξεκινάω να παίξω pro και μετά από 1 λεπτό κάνει σπασίματα η οθόνη και κολλάει το σύστημα. το έκανα άλλες τρεις φορές πάλι τα ίδια. άλλαξα αναλύσεις πάλι τίποτα. δοκίμασα και το fear κι αυτό τα ίδια. αφού δεν έγινε τίποτα έβαλα περισσότερη τάση στις μνήμες, overclocking ακόμα δεν έχει γίνει, testara και τους σκληρούς μπας και έχουν πρόβλημα(όλα μια χαρά) αλλά στο φινάλε τίποτα. μέσα στα xp και στο internet όλα μια χαρά ακόμα και στα προγράμματα κανένα κόλλημα. επίσης έβαλα και τους drivers που συνόδευαν την 8800gt αλλά τα ίδια. ακόμα έχω βάλει εμφάνισει vista και παλιότερα κάτι παρόμοιο μου είχε δημιουργήσει προβλήματα και αναγκάστηκα να κάνω format. τα παιχνίδια δοκιμάστηκαν με patchakia και χωρίς.
def Νοέμβριος 27, 2007 #2 Νοέμβριος 27, 2007 δοκιμασε τους τελευταιους drivers beta 169.09www.guru3d.com
AGRIMI Νοέμβριος 27, 2007 Author #3 Νοέμβριος 27, 2007 def δεν έγινε τίποτα τελικά. τι άλλο μπορεί να είναι? λετε να είναι ελλατωματικιά η κάρτα γραφικών?
ksakis Νοέμβριος 27, 2007 #4 Νοέμβριος 27, 2007 Δοκίμασε στον νέο υπολογιστή μια άλλη κάρτα γραφικών, αλλά και την 8800gt στο δικό σου υπολογιστή για να δείς τι φταίει τελικά.
hayabusa Νοέμβριος 27, 2007 #5 Νοέμβριος 27, 2007 μονο σου λες οτι κατι παρομοιο με το tranformation pack που χρησιμοποιεις τωρα για να εχεις την εμφανιση των vista σου ειχε δημιουργησει παρομοια προβληματα...τι περιμενεις λοιπον; ξηλωσε το και βλεπεις...
AGRIMI Νοέμβριος 28, 2007 Author #6 Νοέμβριος 28, 2007 λοιπόν δεν έγινε τίποτα απολύτως με ότι άλλο είχα σκεφτεί. έκανα format και μόνο με drivers και το pro 2008 εγκατεστημένα κόλλησε πάλι. τώρα αύριο θα δοκιμάσω ένα ένα τα ram modules να δω αν έχει έστω και η μία πρόβλημα και μετά θα δανειστώ μια 7900gtx από έναν φίλο να δω αν φταίει η κάρτα γραφικών. πέστε μου λίγο με πιο πρόγραμμα βλέπω αν έχει πρόβλημα η μνήμη και πόση ώρα πρέπει να το τρέξω.
hayabusa Νοέμβριος 28, 2007 #7 Νοέμβριος 28, 2007 memtest, που μπορεις να το βρεις στα tools (απο την αρχικη,πανω δεξια)....αστο να τρεξει μπολικες ωρες...
AGRIMI Νοέμβριος 28, 2007 Author #8 Νοέμβριος 28, 2007 λοιπόν δεν είναι ούτε πρόβλημα μνήμης. τις δοκίμασα και μία μία αλλά τίποτα. μια άλλη σκέψη είναι μήπως η υποδοχή ήχου της μητρικής που είναι για τη σύνδεση με το κουτί χρειάζεται βραχυκύκλωμα? ο λόγος είναι ότι δεν έχει το κουτί της (κοπελιάς μου) υποδοχές για τον ήχο. το δικό μου nf4 chipset χρειάζεται οπωσδήποτε βραχυκύκλωμα αν δεν το χρησιμοποιώ. στο manual της μητρικής δεν γράφει απολύτως τίποτα. μου φαίνεται κάπως περίεργο να είναι η κάρτα γραφικών.
hayabusa Νοέμβριος 28, 2007 #9 Νοέμβριος 28, 2007 οταν δεν τρεχεις το pro δεν κολλαει καθολου οπως λες οποτε δεν αποκλειεται να δημιουργει εκεινο αυτο το προβλημα...
AGRIMI Νοέμβριος 28, 2007 Author #11 Νοέμβριος 28, 2007 τσέκαρα και άλλα παιχνίδια. επίσης απενεργοποίησα τελείως τον ήχο από το bios και το ξαναεπανέφερα. κι όλα πήγαν στράφει. δείτε και μια φωτό
AGRIMI Νοέμβριος 28, 2007 Author #12 Νοέμβριος 28, 2007 την κάρτα γραφικών του φίλου μου θα την πάρω κατά της 18.00 . ρίξτε καμιά ιδέα ως τότε. θα δοκιμάσω τώρα το 3dmark 2006. τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω για να το τρέξω?
hayabusa Νοέμβριος 28, 2007 #13 Νοέμβριος 28, 2007 Αρχική απάντηση από AGRIMIτι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω για να το τρέξω? τιποτα απολυτως...
VIL Νοέμβριος 28, 2007 #14 Νοέμβριος 28, 2007 Aπο ότι βλέπω ο παίκτης πρέπει να είναι μεταγραφή από ομάδα του Α κεν ταύρου νομίζω ότι πας για κάρτα γραφικών. Πάντος δοκίμασε καμία άλλη για να είσαι και σίγουρος. :magic:
AGRIMI Νοέμβριος 28, 2007 Author #15 Νοέμβριος 28, 2007 το 3dmark 2006 (δεν έχω κι άλλο) κόλλησε μία στα 2 δευτερόλεπτα και μία στα 48 δευτερόλεπτα. το σύστημα έιδατε ποιο είναι και περιμένω τα συμπεράσματά σας. πολύ ατυχία ρε παιδί μου.
hayabusa Νοέμβριος 28, 2007 #17 Νοέμβριος 28, 2007 Αρχική απάντηση από naz artifacts βλεπω καρτα σιγουρα φταιει που τα ειδες τα artifacts; Αρχική απάντηση από AGRIMI το 3dmark 2006 (δεν έχω κι άλλο) κόλλησε μία στα 2 δευτερόλεπτα και μία στα 48 δευτερόλεπτα. το σύστημα έιδατε ποιο είναι και περιμένω τα συμπεράσματά σας. πολύ ατυχία ρε παιδί μου. οποτε μαλλον κατι ιγινετια με την καρτα γραφικων...
AGRIMI Νοέμβριος 28, 2007 Author #18 Νοέμβριος 28, 2007 μίλησα και με τεχνικό του πλαισίου και μου είπε ότι είναι κάρτα γραφικών.
hayabusa Νοέμβριος 28, 2007 #19 Νοέμβριος 28, 2007 Αρχική απάντηση από AGRIMI μίλησα και με τεχνικό του πλαισίου και μου είπε ότι είναι κάρτα γραφικών. εγω για να ειμαι ειλικρινης δεν θα βασιζομουν και πολυ στην διαγνωση απο το τηλεφωνο αλλα σε αυτη την περιπτωση φαινεται να εχουν δικιοΒtw αν αυτα τα μαυρα που φαινονται διασπαρτα στην εικονα δεν οφειλονται στην φωτογραφικη μηχανη που χρησιμοποιησες τοτε εχει δικιο ο naz...
VIL Νοέμβριος 28, 2007 #20 Νοέμβριος 28, 2007 Αρχική απάντηση από hayabusa εγω για να ειμαι ειλικρινης δεν θα βασιζομουν και πολυ στην διαγνωση απο το τηλεφωνο αλλα σε αυτη την περιπτωση φαινεται να εχουν δικιοΒtw αν αυτα τα μαυρα που φαινονται διασπαρτα στην εικονα δεν οφειλονται στην φωτογραφικη μηχανη που χρησιμοποιησες τοτε εχει δικιο ο naz... Και όχι μόνο ο naz:magic:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.